Hvad er Billig-gartner.dk?

Gartnertjenesten Billig-gartner.dk

Bestil 3 100 pct. gratis tilbud

Spar 20-30 % på gartnerarbejde

Sådan fungerer Billig-gartner.dk

Vore partnere skaber glade kunder og har styr på både håndelag, kundedialog og knaldgod service. Udvalgte og veletablerede anlægsgartnere står parate til anlægsgartneropgaven. Det er hurtigt og nemt at anvende herværende prisportal og anlægsgartnerne klarer alle former for anlægsgartneropgaver overalt i i nærheden af dig - og i det øvrige kongerige.
Vi leverer 3 meget gode anlægsgartnertilbud på for eksempel plantning af træer og blomster, pasning af haver, fjernelse af ukrudt eller bladopsamling. Det koster max 3 minutter at oprette opgaven i tilbudsskemaet og sende den ind til Billig-gartner.dk. Vi har gennemgået pålidelige og professionelle anlægsgartnerfirmaer over hele landet - også i nærheden af dig.
Det er hurtigt og let at anvende ovennævnte anlægsgartnerservice og anlægsgartnerne ordner alle typer af anlægsgartneropgaver hvor som helst i i dit nabolag - og i resten af dannevang. Det er nemt at sammenligne anlægsgartnerfirmaer online og sikre dig rundt regnet 33 pct i frisk rabat. Find energiske anlægsgartnerfirmaer her på netsiden Billig-gartner.dk.

Med venlig hilsen

Billig-gartner.dk
Skeevej 39
4370 St. Merløse

Kontakt Billig-gartner.dk


Gartner og have ordbog

Gå i frø (stokløbning): For tidlig produktion af frø. Som regel vejrafhængigt: tørke eller for megen varme. Mest relevant for bladgrøntsager; nogle varieteter benævnes som resistente mod for tidlig stokløbning.
Havekompost: Gennemrådnet, organisk materiale produceret af dine genbrugte haveplanter, der har ligget i en kompostbunke. Brug havekompost til udendørs planter, det vil sige som bestanddel i en jordblanding, som dække eller til at forbedre jorden ved genplantning.
Hårdfør: En hårdfør plante kan modstå frost uden beskyttelse, hvorimod de sarte (ikke- hårdføre) planter kun kan overleve, hvis de beskyttes.
Kimblade: Det første bladpar, der vokser frem efter spiring; ser anderledes ud end de senere, blivende blade.
Knibe: At fjerne topskuddet på en plante for at fremme væksten af sideskud, så planten bliver mere tæt og busket.
Knold: Underjordisk stilk eller rod, der bruges som næringsdepot, for eksempel hos kartoffel og dahlia.
Kuppel: Oprindelig glaskuppel eller -klokke; har i århundreder været brugt til beskyttelse af afgrøder.
Modulbakke: En nyttig ting til indendørs såning: en plasticbakke med små individuelle rum, så hvert frø eller hver spire har sin egen plads til at vokse og danne rødder.
Ompotning: Flytning af en plante til en større potte for at undgå, at roden bliver en sammenfiltret masse, der fylder potten helt.
Perlite: Granuleret vulkansk materiale, der bruges i kompostblandinger for at give større luftighed, men det indeholder ingen næringsstoffer.
Sideskud: Gren eller stængel, der vokser ud fra hovedstammen.
Slynge: Til støtte af for eksempel meloner; kan laves af strømpebukser, net fra løg eller andet let elastisk materiale.

Eksempel på energiske gartnere nær dig


Anders Andersens Anlægsgartneri

Agervej 1
8464 Galten
CVR: 83941715
Tlf. 86951762

Svens Have og Plænesevice

Sadelmagervej 32
9300 Sæby
CVR: 34439494
Tlf. 23297591

Hvad er Billig-gartner.dk?