Træbeskæring - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på billig træbeskæring
  • Udfyld skemaet online på under 7 minutter
  • Spar nemt 27% på beskæring af træer mv.

Veje - Få 3 tilbud

Vellykket træbeskæring er en fryd for øjnene. En mislykket beskæring kan til gengæld beskadige træet og betyde, at det ikke vil være æstetisk smukt at se på. Det kan godt være svært at lære at beskære korrekt, men med lidt viden og øvelse bør det kunne lykkes. Hvis du laver en fejl, kan det for det meste rettes senere. Beskæring af træer er ikke noget man gør, bare fordi det er sjovt. Det er heller ikke noget, du er tvunget til at gøre. Træerne klarer sig uden beskæring, men der kan være flere grunde til, at man måske ønsker at beskære et træ. Det kan være, at du har brug for at fjerne eventuelle grene, der vokser i den forkerte retning, træet er vokset skævt eller er blevet beskadiget på nogen måde.
Hvis træ beskæringen gælder et frugttræ, så det kan være fordi du ønsker at få en god høst. Det kunne også være, at du ønsker at holde størrelsen af ​​træets krone nede. En af de vigtigste grunde bag beskæring af prydtræer er, at fordi du vil beholde træets naturlige form. At have godt værktøj er meget vigtigt. En god beskæringssaks der klipper grenene uden at mase dem er et must. En grensav (japansav) er også nødvendig, når du skal save i lidt tykkere grene. Er det et stort træ, som skal trimmes, så har du måske brug for en stige. Disse værktøjer er et minimum af udstyr. Save med skaft skal helst undgås så vidt muligt, fordi de ikke giver nogen præcision og også kan skade træet.

Når du beskærer en gren skal du gøre det ved roden eller ved en anden gren. Grenen vil fortsætte med at vokse i den retning, den anden gren peger. På den måde kan du styre, hvordan træet vil vokse fremover. Snittet bør ikke være for snævert eller for langt væk. Når du beskærer større grene, bør du ikke skære direkte hvor den endelige snit skal være. Risikoen er for stor for fugtskader på træet. I stedet begynder du omkring 50 cm fra det sted, hvor grenen skal beskæres. Først laver du et snit under grenen som går ca halvvejs igennem grenen. Derefter laver du et nyt snit på oversiden af grenen udfor det første snit. Når du kommer halvvejs igennem, knækker grenen af. Til sidst fjernes den sidste stump lige uden grenkraven som er en fortykkelse af stammen og gren. Snittet skal være så lille som muligt. De grene der først og fremmest fjerner en ung anlægsgartner ved en træbeskæring af parallelle grene, der sidder for tæt, grene der gnider mod hinanden, grene der hænger for lavt og grene, der vokser ind i eller op i kronen, stængel skud og tætte skud.
Frugttræer beskæres så de ældes smukt, men frem for alt for at bære mere frugt i god kvalitet og for nemmere at kunne plukke frugten. Mange af vores kulturplanter såsom æbletræer, er raffinerede variationer af vilde arter. Hvis de ikke bliver passet og plejet, vender de tilbage til deres oprindelige vilde form. Beskæring af frugttræer kan opdeles i to principper; opbyggende beskæring og vedligeholdelse beskæring. Ved opbyggende beskæring af ​​små unge træer kan man bestemme, hvilke grene af træet, der skal opbygges. En gren på ​​et træ stopper ved den højde, hvor den vokser. Det betyder, at en gren en halv meter over jorden vil være på denne højde også om 50 år, da stammen vokser i bredden og ikke i højde.

En korrekt træbeskæring er en fryd for øjet. En mislykket beskæring med skade på træet er til gengæld smertefuldt at se på. Det kan tage et stykke tid at lære at beskære træer. Hvis en fejl laves, kan en ung havemand i hammel normalt rette op det op senere. Beskæring er ikke noget man gør bare for sjovt. Der skal også være et formål med det. Træerne overlever som regel uden beskæring men der kan være flere grunde til, at man måske ønsker at beskære et træ. Det kan for eksempel være behov for at fjerne eventuelle grene, der vokser ud mod gaden og hindre trafik. Et af de vigtigste aspekter ved frugttræer er at være omhyggelig med at bevare træets naturlige form. En hestekastanje skal ligne en hestekastanje og en ahorn skal ligne en ahorn.
Grundlæggende principper for beskæring. Beskæring af træer er et temmelig stort emne og for dem der ønsker at lære mere, anbefaler vi at købe en bog om emnet. Alternativt så få 3 tilbud på træbeskæring her på siden - så sparer du alt besværet. En gartner kan også give dig inspiration og hjælp til rådgivning og planlægning af din have. Er du for nylig flyttet ind i et nyt hus og har brug for hjælp til planlægningen eller måske du har en have, der er træt og du har brug for inspiration til at innovere? I mange situationer kan det være en god idé at diskutere og modtage rådgivning, tips og ideer fra en professionel med erfaring i mange forskellige aspekter af havearbejde.
Gartnere har stor erfaring og du får konkrete forslag til, hvilke planter og træer, der passer bedst med dig. Træerne i byer har en anden tilstand end de træer, der vokser i naturen. I skoven er ikke de samme krav til sikkerhed og æstetik. I byerne har vi mange forespørgsler og det kan være, at træet er for stort eller at grenene hænger ud over en gade. Få gratis 3 tilbud på billig træbeskæring.

Eksempler på lokale træbeskæring firmaer:

Sønderjysk Landskab & Anlægsdesign ApS
Diagonalvej 14
6500 Vojens
CVR: 30806557
Hjemmeside
Martin Knold
Villingebækvej 3
3100 Hornbæk
CVR: 26683807
Hjemmeside
Hellerup Træfældning
Bygtoften 6
2800 Lyngby
CVR: 50400751
Hjemmeside