✅Få 3 tilbud på havehjælp

Bestil gratis 3 tilbud på billig havehjælp

Brug 5 minutter på at udfylde haveskemaet

Professionelle gartnere fremsender tilbud

✅Havehjælp! Her får du hurtigt 3 bedre tilbud

3 tilbud: På alle hverdage finder vi i hobevis af tilbud
Du har fået dig en have? Og den ligner et bombekrater? Og du kan ikke se forskel på Clematis og Clamydia? Så har du behov for havehjælp i form af både god og billig rådgivning. Indtast din opgave online i skemaet - det tager kun 2 minutter og indenfor 24 timer får du tre tilbud - gratis og uforpligtende fra gartnere, der gerne vil tilbyde dig havehjælp. Husk, at det tager fem år at anlægge en have fra bunden og nøjes med det. Selvom man bruger en tommelfingerregel og fordeler beplantningen med 30 procent på større afgrøder som buske og træer samt 70 procent mindre afgrøder. Den store vegetation vil træde i kraft med det samme mens den lille har brug for tid til at udvikle sig gradvist. Men før du kommer så langt, at det er sjovt, skal du igennem en masse møgopgaver.
Hvis det er en gammel have, hvor du måske har en pæn gårdsplads med grus og blomsterbede, stenterrasse, som er helt fin og uden store træer, der skal fjernes. Så er det for det meste bare det grønne, der kræver arbejde. Her vil prisen på en havemand nok være relativt beskeden. De grønne områder er normalt den billigste at bygge, siger landskabsarkitekt Svend Bent Olsen i Ubberød. Prisen for en samlet job med en have kan være alt fra 50.000 og op til 4 millioner siger han med henvisning til et millionprojekt, han har gennemført på verdensplan. Prisen for at få arbejdet op 600 grønne kvadratmeter, med en smuk blanding af grønne områder, græs og buskområder beplantet med stauder, buske og nye træer kunne komme op på 100.000,- kr uden egen indsats, vurderer Olsen. Ofte får man det bedste resultat ved at ansætte en landskabsarkitekt, og få en gartner til at gøre arbejdet, siger han.
For at få ryddet grunden så det er muligt at komme i gang er en typisk ikke-professionelle havemand job, og du er på et budget, du gør det selv selvfølgelig. Prisen for en dags samling, to mennesker: ca. 2.000 kroner. Har du mistanke om, at noget er grueligt galt med jorden i haven, kan du for et par hundrede kroner få det analyseret. Når du ved hvad din have behov leveres, kan du muligvis få væk med både job at befrugte ordentligt og så en rimelig ligetil græsplæne til omkring 10.000,- kr. Er du ikke meget opsat græsplæne og bestemt ikke parat til at gøre denne del af jobbet selv, har du flere muligheder. Den enkleste løsning - græsplæne på en rulle, har helt sikkert sin prisliste. Du føler temmelig inkompetent, og har brug for professionel rådgivning til planlægning, kommer du langt med et par tusind kroner. God havehjælp koster faktisk ikke mere end det.

 ✅  

Kan jeg modtage ideer til forvandling af min have?

Ja selvfølgelig - anlægsgartneren har netop de nødvendige kvalifikationer til at tegne og arbejde med anlægsopgaver lige fra de mindste forhaver til store parker. Anlægsgartneren ved alt om eksempelvis stensætninger, stier, terrasser og jord for eksempel i Nivå.

 ✅  

Skal man bruge steril jord til at få galnebærfrø til at gro?

Belladonna urt (galnebær) er en meget giftig urt. Planten skal bruge en god kalkrig jord og lever bare på få lokaliteter i Danmark. Idet planten vokser mest optimalt i kalkrig jord, skal jorden til frøspiring også være meget kalkholdigt og/eller steril. På overflade kan man strø med groft grus eller perlite, for at give mere luft til spiringsprocessen.

 ✅  

Hvad kan en anlægsgartner i din region hjælpe med?

En gartner beskæftiger sig med anlægsarbejder samt anlæg og pasning af græsplæner. Rutinerede gartnere i dit nærområde har en dybtgående viden om etablering og sammensætning af planter, og er mestre i at plante, sprøjte og køre traktor.

✅Du sparer meget besvær og scorer endda en god rabat

Gratis tilbud: Rabatten kan løbe op i 33 pct
Billig-gartner.dk matcher havemandopgaven med fikse havemand, der herefter kappes om at vinde din havemandopgave, og det giver alletiders rabat til dig. Alle målbevidste fagfolk har mange års erfaring med fokus på fagligheden og kanon saglig feedback. Du må gerne sætte din opgave ind i vores internetværktøj og find nogle gratis havemandtilbud i eksempelvis Billund vederlagsfrit.
Håndværkerarbejde udføres i eksempelvis Billund - Indlever din opgavebeskrivelse, så melder vi tilbage med op til 3 fortræffelige gratis havemandtilbud. Fra tid til anden overkommer du ikke selv at sammensætte tilbud - Et godt råd er, at man derfor indhenter tre gennemarbejdede havemandtilbud. I eksempelvis Billund kan du finde formidable tilbud på havemandprojekter, som veloplagte havemandfirmaer glæder sig til at komme i gang med.
Opnå et godt nedslag i prisen på en havemand i eksempelvis Billund, hvor du sparer op omkring 49%. Sådan slipper du for at blive snydt af falske håndværkere, for her kommer du udelukkende i forbindelse med stabile havemandfirmaer. Det er til tider kompliceret, at bestille de bedste tilbud selv men vi er rede til at løse dine problemer, og vi vil garantere at opspore den rigtige pris på 41 timer.

Udfyld haveskemaet og send det ind på 6-7 minutter

Havehjælp tilbud: Du kan få leveret 2-3 gratis eventyrlige tilbud i dag
Få henvendelse fra husejere til at sælge deres hjem og som ønsker et løft af haven før visning. Det anmoder lettere gartner bearbejdning og beskæring af træer, buske og hække. Det kan også være håndtering blade eller sne, fejning og fjernelse eller chartring af haveaffald til deponering, siger billig havemand til os. Vi har også haft anmodninger om vand jetting af flise områder og skylning af facader, fastholder han. For at gøre det nemt for vores kunder, har vi sammensat en pakke, baseret på flere års erfaring med denne type af gartner og vedligeholdelsesprojekter. Vi mener, at prisen er meget konkurrencedygtig, ikke mindst fordi mange af vores kunder har opnået gode resultater i udbudsprocessen.
Uddannede havemænd med ekspertise indenfor deres felt har gode erfaringer og ekspertise i at arbejde med havehjælp og pakkens indhold vil naturligvis ændre sig med årstiderne og af de behov og ønsker for kunden. Med det nødvendige udstyr til at udføre det arbejde, der er aftalt med kunden, samt fjernelse og charter haveaffald til deponering. Har en kort responstid og man kan holde haven en god investering før visning af ejendommen og er med til at hæve det samlede indtryk af ejendommen. Brug for havehjælp til at gøre din have klar til visning? Havemænd kan gøre jobbet og leverer tjenesteydelser til kunder i Odense, Århus og Aalborg, der har brug for planlægning af parker og haver, vedligeholdelse og opgradering. Plantning, pleje af buske og hække, landskabspleje og andre landskabspleje udført kompetent og professionelt.
Uddannelse og afklaring i denne arena giver indsigt og ekspertise i, hvordan gartner erhverv og haveanlæg finder sted i et bymiljø. Det er et godt udgangspunkt for det videre arbejde eller erhvervsuddannelse inden for gartner erhverv. En havemand der deltager i inspektioner og planlægning, og spillerummet er stor i forhold til at arbejde selvstændigt med havehjælp.

Haveordbog

Deling: En metode til at begrænse og forny de urteagtige, flerårige planter; foretages sædvanligvis om foråret eller efteråret. Planterne med rødder graves forsigtigt op og deles op, så de nyeste og sundeste beholdes og genplantes eller sættes i potter.
Direkte såning: At så frøene direkte på voksestedet i stedet for først at lade frøene spire og gro i små potter. Sarte planter bør først plantes udendørs efter den sidste frost, eller de skal beskyttes mod sen frost.
Drypvanding: Et system af små rør, der afgiver vand fra en vandhane eller vandtank direkte til planterne. Enten siver vandet gennem en perforeret slange, eller det afgives gennem særlige dyser ved planterne.
Dække: Plast, fiberdug eller andet materiale, der som regel er monteret på en ramme, og som beskytter planterne på forskellig vis afhængigt af materialet.
Efterafgrøde: En afgrøde, der straks plantes, efter at en tidligere afgrøde er blevet høstet. Planlægning af efterafgrøder vil gøre, at du får mere ud af den begrænsede plads.
Egentlige blade: Det andet bladsæt og de følgende, der vokser ud på en spire, de er de rigtige blade og ligner artens blade.
Etårig: Plante, der fuldender sin livscyklus, fra frøspiring til produktion af nye frø, i løbet af et år.
Flerårig: Plante, der lever tre år eller længere. Asparges og artiskok er eksempler på flerårige grøntsager. De fleste grøntsager er etårige.
Frosttidspunkter: Datoerne for den seneste foràrsfrost og den første efterårsfrost er nøglepunkter i havens kalender. Datoerne er ikke nøjagtig de samme hvert år, selv på samme sted, så et gennemsnit af tidligere års frostdatoer benyttes som en guide. Frosttidspunkterne varierer, alt efter hvor du bor, om landet ligger højt eller lavt og af havens mikroklima.

 ✅  

Vi har pr 15. juni 2024 hjulpet godt og vel 71.000 gæster med at opsnuse præcise tilbud.


Vi anbefaler f.eks disse virksomheder

Morten & Rødderne

Hvidkildevej 61
2400 København NV
CVR: 36174803
www.facebook.com/100057638860811

DV Anlæg

Vestbanevej 10
2500 Valby
CVR: 31663245
Tlf. 22509788

Andrei Crisan Service

Ægirsvej 31
8900 Randers NV
CVR: 40070184
Tlf. 22431192✅Få 3 tilbud på havehjælp