Havehjælp - Få 3 tilbud

  • Få gratis 3 tilbud på billig havehjælp
  • Brug 5 minutter på at udfylde skemaet
  • Professionelle gartnere fremsender tilbud

Vi dækker også
postnummer

Du har fået dig en have? Og den ligner et bombekrater? Og du kan ikke se forskel på Clematis og Clamydia? Så har du behov for havehjælp i form af både god og billig rådgivning. Indtast din opgave online i skemaet - det tager kun 2 minutter og indenfor 24 timer får du tre tilbud - gratis og uforpligtende fra gartnere, der gerne vil tilbyde dig havehjælp. Husk, at det tager fem år at anlægge en have fra bunden og nøjes med det. Selvom man bruger en tommelfingerregel og fordeler beplantningen med 30 procent på større afgrøder som buske og træer samt 70 procent mindre afgrøder. Den store vegetation vil træde i kraft med det samme mens den lille har brug for tid til at udvikle sig gradvist. Men før du kommer så langt, at det er sjovt, skal du igennem en masse møgopgaver.
Hvis det er en gammel have, hvor du måske har en pæn gårdsplads med grus og blomsterbede, stenterrasse, som er helt fin og uden store træer, der skal fjernes. Så er det for det meste bare det grønne, der kræver arbejde. Her vil prisen på en havemand nok være relativt beskeden. De grønne områder er normalt den billigste at bygge, siger landskabsarkitekt Svend Bent Olsen i Ubberød. Prisen for en samlet job med en have kan være alt fra 50.000 og op til 4 millioner siger han med henvisning til et millionprojekt, han har gennemført på verdensplan. Prisen for at få arbejdet op 600 grønne kvadratmeter, med en smuk blanding af grønne områder, græs og buskområder beplantet med stauder, buske og nye træer kunne komme op på 100.000,- kr uden egen indsats, vurderer Olsen. Ofte får man det bedste resultat ved at ansætte en landskabsarkitekt, og få en gartner til at gøre arbejdet, siger han.
For at få ryddet grunden så det er muligt at komme i gang er en typisk ikke-professionelle havemand job, og du er på et budget, du gør det selv selvfølgelig. Prisen for en dags samling, to mennesker: ca. 2.000 kroner. Har du mistanke om, at noget er grueligt galt med jorden i haven, kan du for et par hundrede kroner få det analyseret. Når du ved hvad din have behov leveres, kan du muligvis få væk med både job at befrugte ordentligt og så en rimelig ligetil græsplæne til omkring 10.000,- kr. Er du ikke meget opsat græsplæne og bestemt ikke parat til at gøre denne del af jobbet selv, har du flere muligheder. Den enkleste løsning - græsplæne på en rulle, har helt sikkert sin prisliste. Du føler temmelig inkompetent, og har brug for professionel rådgivning til planlægning, kommer du langt med et par tusind kroner. God havehjælp koster faktisk ikke mere end det.

Det nærmer sig sommer og ferie og ferie mennesker i sommerhuse langs de sydlige kyst er snart på vej til deres ferieperler. Men stadig flere sommerhusejere ønsker ikke at bruge tid på havearbejde og vedligeholdelse, når de skal have ferie i sommerhuset, og de ønsker at komme til en pæn og flot sommerhus perle og nyde dovne dage. Vibeke Vildnis lever med en tilbøjelighed haver og sommerhuse til sommer turister og hytteejere i sommerhusområdet. Jeg lever af dette og tror, ​​at jeg har det bedste job, siger hun med et stort smil. Hun bekræfter indtrykket af, at flere og flere sommerhus turister fra det østlige og vestlige land ønsker at komme til den færdige haven, når de ankommer til sommerhuset i sommerferien. Netop i dag er Vibeke Vildnis ved at plante sommerblomster i haven af ​​et stort rekreativt ejendom i Høborg. Jeg luger, klippe græsplæner og kanter, og sætter ned sommerblomster så alt er fint, når de kommer. Derefter kan de bare sætte sig ned og nyde sig selv og nyde livet og helligdage, siger anlægsgartner.
40 procent af os ejer et sommerhus men vi er dem, der bruger sommerhuset mindst. Er det derfor, vi vil have det hele til at være klappet og klar, når vi endelig har tid til at bruge huset? Ja, jeg tror mere og mere på havehjælp så de kan komme ned i sommerhuset og nyde ferien i stedet for stå og stræber selv med spa, plante og luge i haven. De arbejder temmelig lidt ekstra selv for havemand også, de køber sig tjenesten. De tror ikke, det er hyggeligt at soignere omkring en lille hytte, så? De synes nok snarere det er hyggeligt at slappe af, når de har ferie, siger Vildnis. Der er en stigende kamp om kunderne flere og flere virksomheder ser nu, at der er penge at gennemføre havehjælp og havearbejde for håndbagage folk langs kysten. I Jylland har der længe eksisteret virksomheder, der lever af sommerhus vedligeholdelse og service. Nu er denne tendens også øget langs kysten og kampen for sommerhus kunder stiger Ja, absolut. Der er flere, der fungerer som viceværter, gartnere og tømrere i sommerhusområderne og vi er meget glade, siger Vildkat. Hvad er prisen for en fuld funklende have til et stort hus? Det afhænger af, hvordan stedet ser ud og hvor meget der er at gøre, hvor mange seng det er at ukrudt og hvor store græsplæner pågældende. Vi skal altid se stedet først også giver vi en pris. Vildbasse siger også at arbejde med en have kan strække sig over flere måneder i foråret, så det er rart at have ferie.

Få henvendelse fra husejere til at sælge deres hjem og som ønsker et løft af haven før visning. Det anmoder lettere gartner bearbejdning og beskæring af træer, buske og hække. Det kan også være håndtering blade eller sne, fejning og fjernelse eller chartring af haveaffald til deponering siger billig havemand i jammerbugt. Vi har også haft anmodninger om vand jetting af flise områder og skylning af facader, fastholder han. For at gøre det nemt for vores kunder, har vi sammensat en pakke, baseret på flere års erfaring med denne type af gartner og vedligeholdelsesprojekter. Vi mener, at prisen er meget konkurrencedygtig, ikke mindst fordi mange af vores kunder har opnået gode resultater i udbudsprocessen.
Uddannede havemænd med ekspertise indenfor deres felt har gode erfaringer og ekspertise i at arbejde med havehjælp og pakkens indhold vil naturligvis ændre sig med årstiderne og af de behov og ønsker for kunden. Med det nødvendige udstyr til at udføre det arbejde, der er aftalt med kunden, samt fjernelse og charter haveaffald til deponering. Har en kort responstid og man kan holde haven en god investering før visning af ejendommen og er med til at hæve det samlede indtryk af ejendommen. Brug for havehjælp til at gøre din have klar til visning? Havemænd kan gøre jobbet og leverer tjenesteydelser til kunder i Odense, Århus og Aalborg, der har brug for planlægning af parker og haver, vedligeholdelse og opgradering. Plantning, pleje af buske og hække, landskabspleje og andre landskabspleje udført kompetent og professionelt.
Uddannelse og afklaring i denne arena giver indsigt og ekspertise i, hvordan gartner erhverv og haveanlæg finder sted i et bymiljø. Det er et godt udgangspunkt for det videre arbejde eller erhvervsuddannelse inden for gartner erhverv. En havemand der deltager i inspektioner og planlægning, og spillerummet er stor i forhold til at arbejde selvstændigt med havehjælp.

Eksempler på lokale havehjælp firmaer:

Haveentreprenøren ApS
Farverensvej 5
9000 Aalborg
CVR: 13876584
Hjemmeside
PFH Miljø & Anlæg ApS
Hagerupvej 7
3550 Slangerup
CVR: 36036915
Hjemmeside
Rudersdal Anlæg
Skovlytoften 23
2840 Holte
CVR: 25557301
Hjemmeside