✅Persondatapolitik og cookiepolitik

Vi indsamler ikke personfølsomme data

Dine almindelige data er sikre hos os

Du kan altid bede om at få slettet data

✅Persondatapolitik

3 tilbud: I for eks. Assens konkurrerer gartnere om at vinde din opgave
Hvilke data indsamler vi om dig?
Besøger du vores hjemmeside, opsamler vi din IP-adresse og data om dit styresystem, din mobile enhed, din internet-browser og de sider, ser. Vi opsamler ikke personfølsomme data om dig, medmindre du selv har givet os dem. Sender du en mail, opsamler vi dit navn og e-mailadresse. Disse oplysninger bliver ikke gemt men slettes, når din mail slettes.

Hvordan bruger vi dine data?
Vi bruger data om dig til at forbedre vores hjemmeside så det bliver nemmere og hurtigere at benytte den.

Hvem får adgang til dine data?
Dine data deles ikke med andre uden din forudgående skriftlige samtykke.

Hvor længe opbevarer vi data?
Vi opbevarer dine data, så længe du bruger vores services, og opbevaring er nødvendig for at opfylde de formål, vi har nævnt, eller andre legitime formål og forpligtelser som fx at kunne dokumentere vores behandling. Tilbagekalder du dit samtykke, sletter vi dine data, medmindre vores behandling kan fortsætte på et andet behandlingsgrundlag. Normalt sletter vi dine data senest ½ – 1 år efter, at formål er ophørt, dog slettes data om din onlineadfærd typisk efter 14 dage, dog op til 1 år afhængigt af cookie-type og formål. Vi har sikret os en passende og høj beskyttelse af dine data og rettigheder.

Dine rettigheder
Du kan få indsigt i de data, vi behandler om dig og kræve at få data berigtiget eller slettet, eller at vores brug heraf begrænses. Gør du med rette indsigelse mod vores behandling, må vi ikke længere behandle dine data. I nogle tilfælde kan du få data, du har givet os, udleveret eller sendt til en tredjepart. Har du givet os dit samtykke til at få markedsføringsmateriale mv., kan du til enhver tid tilbagekalde det.

Kontakt og klager
Denne hjemmeside drives af firmaet Lars Larsen, CVR-nr. 31135915 og kan kontaktes på mailadressen info(snabel-a)billig-gartner.dk. Du kan klage over vores databehandling til DR’s Databeskyttelsesrådgiver, eller Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Ændringer
Vores persondatapolitik kan ændres men altid ses på vores hjemmeside. Hvis vi ændrer vores persondatapolitik, og det har betydning for behandlingen af data om dig, vil vi orientere dig herom.

✅Hvad gør man for at finde service til opsætning af lamper i indkørsler?

Gratis tilbud: Vi lokaliserer 2-3 tilbud på udførelse af projekter
Hvad gør man for at få assistance til forbedring af have? Vælg en klog beslutning og bestil 3 gratis tilbud. Aflever opgavebeskrivelsen via vores ganske enkelt gratis prissammenligningstjeneste, så modtager robuste specialister i for eks. Assens dine kontaktinformationer. Du modtager den stærkeste pris på 48 timer og din besparelse kan blive op omkring 46 procent, hvis du benytter dig af 3 tilbud.
Via billig-gartner.dk finder du den hurtigste løsning på dit problem og få derudover cirka 28 pct i favorabel økonomisk fordel. Engang var det kompliceret, at finde et firma - men nu er det heldigvis blevet utrolig nemt. Vi har i netværket gartnere med base i for eks. Assens, og vi står meget gerne for at opspore op til 3 tilbud hele ugen.
I for eks. postnummer 5610 Assens kan du rekvirere den skarpeste pris på 27 timer, hvis kreative fagfolk udfærdiger tilbud på sagen. Billig-gartner.dk har kontakt med gartnere med base i for eks. Assens, og vi sørger meget gerne for at opspore 3 tilbud hele året rundt. Få kontakt til det billigste firma i for eks. Assens og få derudover et godt nedslag i prisen på den indlagte opgave.

Cookiepolitik

Gartner tilbud: Holdet af gartnere har chancen for at byde på opgaven
Formål

På vores hjemmeside bruger vi online identifikatorer og -teknologier (“Cookies") til at identificere dig og dit udstyr, registrere din adfærd, optimere vores hjemmeside, lave en profil af dig, give dig målrettet, digital markedsføring via vores egne medier og via tredjepart.

Hvad er en cookie?
En cookie er en tekstfil, som placeres på din harddisk af en webserver. Cookies indeholder oplysninger, der senere kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte cookien til dig dvs. hjemmesiden genkender dig, næste gang du besøger den. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller sende virus til din computer.

Tredjepartscookies
Vores hjemmeside gør brug af tracking programmer fra bl.a. (Google Analytics, Google AdWords, Google Tag Manager og Facebook), der også sætter Cookies og dermed kan lagre og tilgå lagrede data om dig og dele dem med os og vise målrettet indhold på sociale medier som fx Facebook, Youtube, Twitter og Instagram. Hvis du interagerer med dette indhold fra sociale medier, vil din adfærd blive tracket af tredjepart og det sociale medie kan evt. henføre disse data til din profil på det sociale medie. Den behandling, som det sociale medie foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og det sociale medie.

Fravalg af cookies
Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler og gemmer data om dig, kan du slå Cookies fra i indstillingerne fra din internet-browser. Måden afhænger af, hvilken internet-browser du anvender. Her kan du læse, hvordan du gør, hvis du bruger Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer, Windows 7-10.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

 ✅  

Næsten 61.000 tilbudsjægere havde den 15. juni 2024 fået afsluttet gartneropgaver.


Konkrete energiske håndværkere

Brdr. Lysemose Anlæg ApS

Vængegyden 33
5600 Faaborg
CVR: 29835756
www.brdr-lysemose.dk

Magdalene Lisbeth M Pedersen

Nederlandsvej 11
4160 Herlufmagle
CVR: 27067735

Hans Christian Hummeluhre

Humlegårdsbæk 19
6100 Haderslev
CVR: 30400062
Tlf. 74543249



✅Persondatapolitik og cookiepolitik