Stubfræsning og rodfræsning tilbydes

Billig stubfræsning eller rodfræsning
Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende
Indsend opgaven online på 4 minutter

Få 3 tilbud på rodfræsning med stor rabat

Har du brug for stubfræsning eller rodfræsning så er du kommet til det rette sted. Her kan du hurtigt få 3 tilbud på stubfræsning eller rodfræsning fra firmaer nær dig. Efter fældning af træer bliver stubbene stående og disse er ofte grimme eller i vejen, når du f.eks skal slå græsset. Ved stubfræsning Fyn får man stubben uden at efterlade grimme mærker i plænen etc. Dette er ofte en bedre, billigere og nemmere løsning end fx ved hjælp af en rendegraver.
Stubfræsere kan fræse fra 5-30 cm dybt, afhængigt af, hvad man skal bruge området til senere. Det flis der bliver tilbage, kan lægges tilbage i hullet, hvor stubben stod, eller også kan anlægsgartneren tage det med mod et ekstra gebyr. Det er muligt at plante det samme sted hvor stubben stod eller fylde huldet med jord til såning af nyt græs. Flisen der bliver tilbage, er et godt alternativ til at gøde og kan bruges i blomsterbede, under hække og lignende.
En stubfræser kan komme til de fleste steder. For eksempel kan en lille stubfræser med en maksimal bredde på 70 cm og en vægt på 115 kg komme til i smalle indgange, op ad trapper osv. Den er velegnet til haver og steder, hvor adgangen er begrænset. En større stubfræser med en bredde på 110 cm og en vægt på 750 kg og dobbelte traktordæk i hver side, er meget skånsom mod underlaget og har et meget lille fodtryk. Der er ingen grænse for, hvor stor træstubbe maskinen kan tage og den er derfor perfekt til alt fra haver til parker, kirkegårde, stier og store områder.
Træplejefirmaer arbejder seriøst på at forbedre levevilkårene for de gamle træer i byer og kulturlandskaber og er anerkendt som en drivkraft i udviklingen af ​​treplejefaget. Derfor vurderes træer, skader, risikovurdering og overvågning i forbindelse med byggespørgsmål som en naturlig del af processen. En fuldt hydraulisk stubfræser kan køre forsigtigt over græsplæner og fræse stubbe og rødder væk helt op til hegn og lignende uden at gøre skade. Anlægsgartnere har store og kraftfulde maskiner, der er egnet til stubfræsning Fyn af store træstubbe i parker, kirkegårde og skov terræn og mindre maskiner, der passer i smalle baggårde. De mindste kan passere gennem en 90 cm bred port. Regelmæssig skæredybde er 15 til 20 cm under jordoverfladen. Hvis det skal plantes på samme sted, kan der fræses ekstra dybe huller. Hvis det skal køres over en græsplæne, der er vandførende, vil vi anbefale dig at vente, indtil plænen er tørret godt op.

Vi finder 3 favorable tilbud på stubfræsning

Med en af de super stærke stubfræsning maskiner kan dine gamle træstubbe fjernes hurtigt og effektivt. Stubfræsning maskiner er meget mobile og kræver kun 90 cm afstand for at kunne passere en forhindring. Maskinerne gør det muligt at fjerne træstubbe uden anvendelse af store gravemaskiner, der ofte ødelægger underlaget på grund af sin størrelse og vægt. Fordi maskinerne er udstyret med bløde ballondæk behøver du ikke at bekymre dig for, om gartneren ødelægger din græsplæne. Den vil fortsat være fint, selv efter at stubben er fræset væk. Fyn stubfræsning anvendes, når en træstub skal fjernes fuldstændigt efter et træ er skåret ned. En god stubfræser fræser stubben og rødder til ca. 25 cm under jordoverfladen. Så er det klar til at fylde jord på og så græs eller plante et nyt træ. Stubfræsning er en meget effektiv måde at fjerne træstubbe og rødder og er meget mere skånsom mod plænen end at grave rødder og træstubbe med en gravemaskine. I et grønt område skal træerne vokse på menneskelige vilkår, der generelt er friere stillet end skovtræer. I parker og haver er det ikke ualmindeligt, at træer har betydeligt større dimensioner, end de plejer at få i naturen. Dette fører til overvægtige grene, der knækker og en stor belastning på træstammen og rodnettet.
Årsagen til døde grene på træet kan være for lidt sol, rodbrand, skader på grene og stamceller eller træer, der er i degenerasionsfasen, hvilket betyder, at træet er døende. Dette kan være en langvarig proces og du kan have et fin gammel træ i mange år fremover, hvis du bruger den rigtige træpleje. Det er ikke sikkert at fjerne træerne er den bedste løsning for din ejendom eller interesser. Trefælderne er dygtige til træpleje og kan give dig råd om, hvordan man bedst tager sig af de træer, du vil beholde. Træer skal opbevares, bør tages hånd om for dem at være sund og leve længe som muligt. Uden ordentlig træpleje forkortet levetid rækkevidde betydeligt.
Et træ, der ellers kunne være mellem 100 og 400 år, kan få større rådangreb inden for en 10 års periode. Dette bevirker, at træet sygner hen. Trefælderne kan vurdere dine træer og give dig en detaljeret statusrapport med oplysninger om, hvor sikkert træet er. Høringer om træet skal sikres, fortyndes, fremmet eller i værste fald den offentlige sikkerhed.

Stubfræser og rodfræser arbejde tilbydes

Vi fjerner stubben ned til niveau langt under græsplænen, så ny jord kan tilføjes ovenpå. Derefter kan man så græs eller anden skygge på stedet. En stubfræser kræver kun lidt plads og kan nemt komme igennem havelåger eller snævre passager. Når et træ er fældet, ønsker du måske at bruge det område, det stod på til noget nyt. Man kan fjerne stubben og gøre området klar til dig. Stubbe kan være meget svært at fjerne. Moderne træstubbefræsningsmaskiner fræser stubben væk fra overfladen og ned til 60 cm under jorden. Den pulp der er tilbage efter fræsning er en blanding af træflis og jord, der kan bruges til at fylde hullet eller fjernes fra ejendommen.
Stubfræsning har en enorm fordel i forhold til traditionel stub fjernelse ved udgravning; Mødet ikke tilbage med en stor og tung stub der skal fjernes, giver bare en masse nem flis og jord. Adgang er ikke noget problem, den mindste stubfræser kommer gennem en 1 meter bred dør eller port. Har du brug for stubfræsning, fra en eller flere træer, så få 3 tilbud her på siden - gratis og uforpligtende - udfyld skemaet allerede i dag. Stubfræsning betyder at fjerne stubbe og rødder, uden at lave et stort hul og uden skader på græsplænen og lignende. Stubben fjernet 15-30 cm under jorden. Der vil ikke være nogen skade på græsplænen med maskinen og den kommer til små områder. Har du brug for hjælp med stubfræsning fra en effektiv havemand? Få 3 gratis tilbud med stor rabat.
Ved rodfræsning fjernes fældede træer med en maskine, der laver savsmuld af stubben og rødderne. Dette er en mere skånsom og mindre omfattende opgave end at trække stubben op, da rødderne vil følge og kan beskadige din græsplæne. I tilfælde, hvor stubben nærmer sig husmuren, vil det være risikabelt at udarbejde stubben som rødderne kan gå ind i huset væg og fundament. Så stubfræsning er et mere sikkert alternativ og i sådanne sammenhænge foretrække. Selv om det er vanskeligt at foretage fræsning helt væk og alle større rødder stikker op af jorden, vil det fjerne alle synlige spor af træet, der har stået der.

Stubfræsning ordbog

Krydsdræn: En keglerventil, rør eller lav kanal ligger diagonalt over overfladen af ​​en vej, slæde eller svævebane for at aflede vand fra den rydde overflade eller fra vejsiden.
Fældning: I træhøstning, et sammensat begreb, der refererer til operationerne til fælde, limning, debarking og bucking.
Skæreenhed: Skovområdet, hvorfra træet fjernes til en enkelt landing. Også omtalt som en indstilling eller opsætning.
Dbh: Diameter i brysthøjde. Diameteren af ​​et træ målt ved et standard referencepunkt, som normalt er 1,3 m over jordoverfladen på træets opadgående side efter akkumuleret grundkuld, er fjernet. For træer med store støvbetræk benyttes et punkt over hovedstrømmen af ​​støttebenene ofte til måling af diameter; dens forkortelse er Dab.
Udpegede slædebaner: Et slibesystem, hvor slædebaner er forudplanlagt og markeret tydeligt på jorden, normalt før fældning begynder. Under slidoperationen skal skiddere altid være på glidestierne. Dette betyder, at hver skidder skal være udstyret med en lænke og et tilstrækkeligt kabel til at nå de logs, der er forberedt til slid.
Dominanter: Træer, hvis kroner er i eller over hoveddelen af ​​skovhugget.
Tromme: En spole omkring hvilket kabel er såret. Sammenlign lænke.
Emergents: Træer, hvis kroner strækker sig over det generelle niveau af skovtækket.

Relevante prekvalificerede virksomheder


Høvænge A/S

Bjerregårdsvej 4
2500 Valby
CVR: 33370091
Tlf. 23623147

Skovtekniker Rune Grundahl

Himmerlandsvej 21
2720 Vanløse
CVR: 35610715

Gribskov Have Og Flise-Teknik Aps

Møngevej 49
3200 Helsinge
CVR: 35527532
Tlf. 42450470

Stubfræsning og rodfræsning tilbydes