Anlægsgartner Gentofte

  • Få 3 herlige tilbud på kreativ gartner
  • Indsend formularen online på mindre end otte minutter
  • Find en udvalgt anlægsgartner Gentofte

Vi dækker også
postnummer 2820

Kirketorvet
Kirkebakken
Kildeskovsvej
Vinrosevej
Sauntesvej
Jægersborgvej
Prins Axels Vej
Springdamvej
Tjørnegårdsvej
Ærenprisvej
Palle Simonsens Vej
Tinglevvej
Stolpehøj
Middelvej
Smakkekrogen
Skolevej
Soløsevej
Tjørnekrogen
Søtoften
Sønderbakken

Spar 31% på gartner/anlægsgartner Gentofte. Få 3 tilbud

Få gratis 3 skarpe tilbud fra anlægsgartnere i Gentofte på din anlægsopgave. Spar penge og lad os gøre arbejder med at indhente fortræffelige gartner tilbud på en anlægsgartner Gentofte. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte anlægsgartnere, så du undgår dyre fejltagelser.
Anlægsgartnerne er udmærket klar over, at de konkurrerer med andre anlægsgartnere, så derfor modtager du et ekstra fordelagtigt anlægsgartnertilbud. Vores værdifulde netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter flere hundrede erfarne gartnere over hele landet. Derfor kan vi hjælpe med alle slags normalt forekommende haveopgaver.
Let skygge under trækroner giver en god pletvis virkning, hvor det er dejligt at sidde med en kold drink. Sådanne skyggeforhold vil også både skyggeelskende og udvalgte skovplanter holde af, bare der er læ for kold eller kraftig blæst.

Planters vej til Europa

De nye planter kom altid til de store godsejere først, da de var de eneste, der havde råd til dem - almindelige mennesker fik de kasserede planter af gartnernes lokale medhjælpere, som kastede dem over “havemuren”. Men der kom også planter med hjem i den menige soldats tornyster, når han vendte tilbage fra napoleonskrigene eller andre krige.
I det 16. århundrede begyndte man at dyrke planter alene pga. deres skønhed og ikke kun pga. deres medicinske eller husholdningsmæssige værdi. Det var selvfølgelige de rige mennesker, som havde pladsen, interessen og tjenestefolkene, der kunne dyrke den slags planter.
Ideen bredte sig til den almene befolkning, som ikke, på trods af manglende dannelse, var ufølsom over for skønhed! I det 17. og 18. århundrede dyrkede og udstillede hobbygartnere særligt frembragte planter, der blev kendt som “liebhaverplanter”.

Vi hjælper dig med at få løst din anlægsopgave

Overalt i Gentofte kommune tilbyder vi at indhente 3 skarpe tilbud på anlægsgartner fra godkendte anlægsgartnerfirmaer:
  • Dyssegård
  • Skovshoved
  • Bernstorff
  • Ordrup
  • Klampenborg

Effektive anlægsgartnere fra postnr. 2820

Landskabsentreprenør Sven Bech A/S
Mesterlodden 13
2820 Gentofte
CVR: 14035370
www.svenbech.dk
Grønne Hjem
Jægersborg Alle 172
2820 Gentofte
CVR: 76470219
www.groennehjem.dk
Grønne Hjem Gentofte Aps
Jægersborg Alle 172
2820 Gentofte
CVR: 35242996
www.groennehjemgentofte.dk