Træfældning Nordsjælland

  • Træfældning Nordsjælland - Indhent 3 knippelgode tilbud
  • 3 seriøse firmaer leverer tilbud
  • Træfældning - Få en fin rabat - 15%

Lokale vejnavne
Nordsjælland

Villingerødvej
Spurvevænget
Bekkasinvænget
Brombærvangen
Petersborgvej
Dalsvinget
Møllevænget
Sanglærkevej
Vænget
Storkevej
Blåmejsevej
Ny-Ager
Hellebjergvej
Smedevej
Strandgårds Vænge
Solsortevej
Strandkrogen
Pandehavevej
Poppel Alle
Blåmunkevangen

Indsend din træfældning Nordsjælland opgave i dag

På vores enestående onlineportal finder vi - gratis og uforpligtende - 3 rigtig engagerede træfældning Nordsjælland eksperter til din træfældningsopgave. I vores nemme online beskrivelsesformular kan du indtaste dine ønsker og behov for træfældningsarbejde og derefter sende opgavebeskrivelsen ind til os.
Beskriv den opgave vedrørende træfældning som du ønsker assistance til i online skemaet på 4½ minut. Jo mere præcis, du er i beskrivelsen af opgaven, jo mere konkrete vil de modtagne træfældningstilbud være. Det er helt gratis at benytte vores internetportal og du binder dig ikke til noget. Opret din opgave her!
I dag byder vi os selv at færdes fra tankstation til bank og indkøbsmarked, altså fra det ene døde samlingssted til det andet. Træerne kunne være rammen om de grønne, folkelige samlingssteder. Træer kan blive grundlaget for et samlingssted, eller et enkelt træ kan være selve samlingsstedet.

Træfældning med bagtå

Bagtåen udgøres af den bageste del af fældesnittet og skæres til sidst. Bagtå anvendes, når træet har forhæng, når man er usikker på den naturlige faldretning og i blæsevejr. Bemærk, at Arbejdstilsynet i blæsevejr kræver brug af bagtå på træer tykkere end ca. 30 cm i brysthøjde.
Hvis træet har forhæng, og man undlader at bruge bagtå, når man ikke at fuldføre fældesnittet, før træet begynder at gå. Den for tykke fældekam vil ikke bøje (bryde) for at følge med toppen, der bliver tungere og tungere. Til sidst flækker stammen, nogle gange op til 30-40 cm's højde, andre gange langt op i toppen.
Det er meget farligt. Brugen af bagtå sikrer, at man stille og roligt kan skære så meget af fældesnittet, at man får den ønskede fældekamsbredde på 3-6 cm. Brugen af bagtå giver altså en sikrere skovning. Ingen træer falder i utide grundet et uventet vindstød eller et undervurderet forhæng.

Sammenlign træfældningspriser online

Oversigt over nogle af de områder en erfaren træfælder i Nordsjælland håndterer:
  • Trærydning
  • Udtynding af buske
  • Stormskadesikring
  • Kronereduktion
  • Opskæring til brænde

Arbejdsvillige træfældere i postnr. 3120

Faxe Have Design
Linde Alle 33
3120 Dronningmølle
CVR: 33088337
www.facebook.com/537095739646431
BC service og Græsslåning m.m
Elme Alle 25
3120 Dronningmølle
CVR: 11264980
Tlf. 20323235
Henning Holm
Villingerødvej 31
3120 Dronningmølle
CVR: 19709744
Tlf. 49718810