Træfældning Næstved

  • Træfældning Næstved - Indhent 3 bindende tilbud
  • 3 solide firmaer afgiver tilbud
  • Træfældning - Få dette velegnede tilbud

4700 Næstved
vejnavne

Ryttervej
Ved Fjorden
Wesselsvej
Tolsbjergvej
Ålestokvej
Troensevej
Skovholmvej
Skovlyvej
Uglehusene
Slåenvej
Værkstedsvej
Skovbrynet
Smedevej
Teatergade
Solagervej
Solsikkevej
Stenlængevej
Østre Kærvej
Skovduevej
Rolighedsvej

Få 3 tilbud på træfældning Næstved fra specialister

Vi har hjulpet mange mennesker i Næstved, men modtager naturligvis opgaver fra hele Sjælland. Vores tilknyttede samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med alle former for træfældning, topkapning, træbeskæring mv. Træfælderne i Næstved hjælper gerne med at planlægge fældningen inden den påbegyndes.
Du får et suverænt overblik over mulighederne og firmaerne leverer deres tilbud på den sikreste og mest velegnede løsning. Et træfælderjob kan være på få timer eller flere dage - det afhænger naturligvis af størrelsen og antallet af træer, der skal fældes. Få 3 gratis tilbud på din træopgave i Næstved - så er du godt klædt på.
En kvalitetssikret træfælder i Næstved bruger sin lange erfaring til at sørge for, at din træfældningsopgave udføres både professionelt, billigt og sikkert. Drømmer du selv om at blive træfælder? Så er det nemt at finde job i mange private firmaer, hvis du ikke lige er frisk på at starte op som selvstændig.

Hængende træer skæres ned

Skær den side fri, hvor man skønner, trykket er mindst eller hvor snittet ligefrem åbner sig. Brug salamimetoden, det vil sige flere mindre snit hurtigt efter hinanden. Derved har man bedst mulighed for at trække saven til dig, hvis træet mod forventning skulle klemme eller sætte sig på sværdet.
Træet kan nu drejes til den side, hvor den resterende del af fældekammen befinder sig. Det er hyppigt nødvendigt også at dreje træet til modsatte side, hvilket er vanskeligt, fordi stød og stammeende går mod hinanden. Da skæres et nyt forhug, der når ind til den tilbageværende rest af fældekammen.
Det hængte træ kan nu drejes såvel til højre som til venstre og tit skrues ned mellem de andre træers kroner. Lykkes det ikke, må fældekammen skæres helt bort. Træet må skubbes ned med en vægtstang eller trækkes ned med håndspil eller traktor.

Lad erfarne træfældningsfirmaer byde på opgaven

Overalt i Næstved kommune, kan du få 3 solide tilbud på god, sikker og billig træfældning fx:
  • Lov
  • Mogenstrup
  • Karrebæksminde
  • Fodby
  • Menstrup

3 træfældere i postnr. 4700

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S
Skovmøllevej 6
4700 Næstved
CVR: 16864994
www.heinovistisen.dk
All Round Service ApS
Gustav Wieds Vej 18
4700 Næstved
CVR: 37570389
www.allroundservice.dk
Skovtrolden
Bogensevej 17
4700 Næstved
CVR: 16841773
www.skovtrolden.nu