Anlægsgartner Lolland

  • Få 3 billige tilbud på fleksibel gartner
  • Indsend onlineformularen på bare 8 min.
  • Lej en seriøs anlægsgartner Lolland

Få 3 Anlægsgartner Lolland tilbud

Vi dækker også
postnummer 4970

Stadionalle
Kongeleddet
Brovej
Bysjøvlen
Husbyvej
Industrivej
Højbygårdvej
Agerhønevej
Rosenvænget
Jernbanegade
Karlstoftevej
Mellemtorvet
Hyldtoftevej
Drosselvænget
Vestergade
Byfogedvej
Kirkenoret
Syltholmsgade
Digevej
Glentevej

Få 3 tilbud på anlægsgartner Lolland fra seriøs gartner

Ved hjælp af kontaktformularen som du finder ved at trykke på den grønne knap, kan du nemt bestille dine 3 gratis tilbud. Når du har indsendt din anlægsopgave, vil vi gennemgå den og sende den ud til de anlægsgartnere på Lolland, som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse din gartner opgave.
Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente tilbud fra kvalitetsbevidste anlægsgartner Lolland firmaer. Det eneste du skal gøre er, at indtaste din opgave i kontaktformularen på under 7-8 minutter. Dette er den absolut nemmeste måde at få 3 gedigne tilbud fra anlægsgartnere på Lolland på.
Den mest enkle metode til opbevaring af rodfrugter er at lade være med at grave dem op. Rul en halmmåtte ud over det tilplantede areal; det vil ødelægge toppene og standse planternes vækst og samtidig forhindre jorden i at fryse. Når du er klar til at høste, flytter du måtten til side, graver nogle grøntsager op og lægger måtten på plads igen.

Den almindelige haverive

Den almindelige haverive med korte parallelle tænder er beregnet til udjævning af jorden, dvs. til at give en jævn overflade, der er klar til såning eller plantning. Når riven bruges korrekt, er meningen med den at opsamle større sten, rodstumper og andet affald bag tænderne, så de er lette at samle sammen og fjerne.
Man skal helst ikke ende med også at have samlet en stor bunke jord. Hvis det bliver resultatet, må man forsøge sig igen. Meningen er, at jorden skal genfordeles, i takt med at man river og kun opsamler uønsket overflademateriale.
Lad være med at rive for meget og fjern ikke alt for mange sten. Planterødderne har ikke problemer med at komme omkring stenene, og det er kun besværligt at komme af med dem. River med lange bløde tænder, der spredes som en vifte, er beregnet til at rive blade sammen med eller til grusstier.

Kompetent og billigt anlægsarbejde på Lolland tilbydes

Anlægsgartnerfirmaer på Lolland opererer over hele Lolland-Falster:
  • Højreby
  • Stokkemarke
  • Vesterborg
  • Torrig
  • Kragenæs

Få 3 Anlægsgartner Lolland tilbud


Eksempel på anlægsgartner Lolland

Hans Fjord Hansen
Langs Vejlevej 15
4970 Rødby
CVR: 28199430
Hjemmeside
Jens Olsen
Sædinge By 12
4970 Rødby
CVR: 13056641
Hjemmeside
Christian Nissen
Trætteskovvej 3
4970 Rødby
CVR: 15759933
Hjemmeside