Træfældning Vordingborg

  • Træfældning Vordingborg - Modtag 3 fine tilbud
  • 3 erfarne firmaer afleverer tilbud
  • Træfældning - Overlad tilbudsarbejdet til os

Få 3 Træfældning Vordingborg tilbud

Eksempler på
vejnavne Vordingborg

Bjerremarksgården
Damvænget
Askemarksvej
Freiasvej
Dyssemosevej
Elmelundsvej
Hjortholmsvej
Bødkervænget
Dyssevej
Fiskebækparken
Grethebjergvej
Gråandvej
Dalvænget
Ellerødvej
Fæbyvej
Bakkevænget
Hirsevænget
Favnevej
Elmealle
Florke Strandvej

Træfældning Vordingborg - træfældere giver 3 tilbud

Ønsker du at få fældet et eller flere træer i Vordingborg? Så er du landet på det helt rigtige websted. Her tilbyder vi dig gratis og let at indhente 3 favorable tilbud fra erfarne og dygtige træfældningsfirmaer, der meget gerne vil udfører din træfældning - sikkert og billigt.
Du skal bare indtaste din træfældning Vordingborg opgave i online webskemaet på 6-7 minutter og fortælle om din træfældningsopgave. På 2-3 dage modtager du uimodståelige træfældningstilbud fra op til 3 engagerede træfældning Vordingborg firmaer, der gerne vil udføre din træfældning opgave helt sikkert.
Almindelig træfældning benyttes hvis træet kan lægges i fuld længde og bredde, og i øvrigt ikke er råddent eller hælder kraftigt væk fra den ønskede fælderetning. Sektionsfældning via klatring betyder, at træet fældes fra toppen og ned. Hver en gren tages af, og derefter fældes stammen i sektioner.

Forskellige typer af fældejern

De normale fældejern har en længde på ca. 90 cm. Det er begrænset, hvor stor en kraft man kan overføre til træet med denne forholdsvis korte længde. Der findes fældejern med en skaftlængde på ca. 150 cm, der kan overføre flere kræfter. Det er vigtigt at "skubbe" fældejernet - ikke trække.
Man kan bedre undgå at falde forkert, hvis fældejernet skulle knække eller spidsen miste sit greb. Ét sæt af rør fører vand og mineraler op og ud i kronen, mens et andet sæt fører træets egen produktion, opløst sukker, ned og ud i rodnettet. Der er et kort stykke, som adskiller stammen fra den øverste del af grovrødderne.
Stykket hedder rodhalsen, og det har en særlig rolle at spille. Rodhalsen befinder sig lige i overgangen mellem den fugtige jord og den tørre luft. Her skifter fugtigheden hele tiden, og det skaber ideelle vilkår for alle slags aggressive svampe.

Alt arbejde med træer kræver en autoriseret fagmand

Uanset hvor i kommunen du bor, kan aut. fagmænd fra Vordingborg hjælpe dig med din træfældningsopgave:
  • Kalvehave
  • Mern
  • Præstø
  • Stege
  • Møn

Få 3 Træfældning Vordingborg tilbud


Eksempel på Vordingborg træfældning

Højgårdens Have- og entreprenørservice
Kohavevej 145
4760 Vordingborg
CVR: 13174288
Hjemmeside
Skov og Haveservice
Stærevej 8
4760 Vordingborg
CVR: 29595267
Hjemmeside
O.P. Ejendomsservice APS
Krondrevet 9
4760 Vordingborg
CVR: 28133634
Hjemmeside