Træfældning Viborg

  • Træfældning Viborg - Indhent 3 fortrinlige tilbud
  • 3 troværdige firmaer giver tilbud
  • Træfældning - Find kompetente firmaer her

Eksempler på veje
i postnummer 8800

Risbankevej
Frederiksvej
Rughøjen
Gl. Bruunshåbvej
Gl. Vibækvej
Flintevej
Ribisvej
Guldblommevej
Sejbækvej
Rosenstræde
Brombærstien
Asmildvej
Bertel Bruuns Vej
Boyesgade
Bysvalevej
Rindsholmvej
Chr. Winthers Vej
Feltbanen
Sct. Villads Stræde
Skaunvej

Certificeret træfældning Viborg. Få 3 gratis tilbud

Her på websiden får du nemt, gratis og uforpligtende kontakt til professionelle træfældningseksperter i Viborg. Beskriv dine træfældningsopgave og bliv kontaktet af erfarne træfældningseksperter med konkrete billige træfældning Viborg tilbud. Det er fuldstændig gratis og du får et rigtig godt beslutningsgrundlag.
Det er fristende selv lige at leje en motorsav i det lokale byggemarked og så gå i gang. Prøv dog først at se på nogle af de mange videoer, der ligger på Youtube og viser, hvad der sker, når amatører fælder træer - de vælter som regel i en helt anden retning end man havde forventet. Det giver store skader!
Mindre tætstående træer med baghæld skæres over og skubbes ned i den rigtige retning. Fjern morlaget hos bjergfyr. Skær lodret - så fås lave stød og fuld udnyttelse. Træer, som er vanskelige at skubbe, fældes en til to gange i ca. en meters højde med et skråt snit og skubbes derefter frem i faldretningen.

Beskæring af frugttræer

Beskæringsarbejdet på frugttræerne skal fastholde det særlige skelet af hovedgrene. Ofte vælger man enten at have ét topskud og tre-fire Iavtsiddende hovedgrene eller at bygge skelettet skålformet op. På den måde må træet undvære et topskud, men beholder fire-fem Iavtsiddende hovedgrene.
Hvad enten man vælger én af de her nævnte eller en helt tredje form for grenskelet, så må det etablerede skelet respekteres. Det er håbløst at skulle opbygge nye hovedgrene ud fra vanris. I de fleste tilfælde vil man stå sig ved at erstatte et dårligt opbygget træ med et nyt af samme frugtsort frem for at skulle ombygge det gamle.
Derfor er det også så vigtigt at holde hovedgrenenes ledeskud i god vækst. Kun på den måde kan man forvente at fastholde en vel fordelt og tilstrækkelig bladmasse.

Hele Viborg kommune er dækket af vores net af aut. Fagmænd

Vi indhenter gerne 3 gratis tilbud på træfældning i hele Viborg kommune:
  • Skringstrup
  • Møldrup
  • Ulbjerg
  • Hald Ege
  • Asmind

Træfældere Viborg eksempel:

Bach og Nørgård Park og Pleje ApS
Morsøvej 3 B
8800 Viborg
CVR: 32447597
www.bnparkogpleje.dk
VM anlæg A/S
Ålandsvej 7
8800 Viborg
CVR: 25509145
www.vmanlaeg.dk
Havehelten.dk
Sparkærvej 10
8800 Viborg
CVR: 37099708
www.havehelten.dk