Træfældning Vanløse

  • Træfældning Vanløse - Indhent 3 sammenlignelige tilbud
  • 3 engagerede firmaer udarbejder tilbud
  • Træfældning - Der er penge at spare (18 %)

2720 Vanløse
vejnavne

Ledagervej
Hanstholmvej
Bangsbo Plads
Aggervej
Fossgårdsvej
Bratskovvej
Herlufsholmvej
Indertoften
Katrinedalsvej
Bygholmvej
Bogholder Allé
Lyngholmvej
Kærholmen
Guldagervej
Hjertingvej
Bobakken
Eriksholmvej
Krogagervej
Nysøvej
Birkholmvej

Billig træfældning Vanløse - Få 3 gode og gratis tilbud

Vores kvalitetssikrede netværk rummer godkendte og veletablerede træfældningsvirksomheder over hele Danmark - også i Vanløse. Lad potentielle og effektive firmaer i Vanløse udføre din træfældningsopgave. Vi finder 100 procent gratis og hurtigt 3 tiltalende træfældnings tilbud i Vanløse fra fleksible træfældere.
På meget kort tid leverer vi gratis 3 solide tilbud på ordentlig træfældningsarbejde. Vi finder prima tilbud fra seriøse og erfarne træfældningsvirksomheder over hele landet - også i Vanløse. Sammenlign lokale priser på træfældningsarbejde online og opnå lige ved 28% i fortrinlig rabat.
Indtrækning af træer, hvor der er fare for færdslen, kræver afspærring. Er der tale om offentlige veje, bør politiet underrettes. Politiet afgør, om man selv må foretage afspærringen, eller den bør ske med politiets hjælp. Vejen afspærres til begge sider i en afstand af mindst to træhøjder.

Et rigtigt udført forhug

Før motorsavens tid blev forhugget typisk lavet med skovsav og økse. Først blev det vandrette snit savet, somefter blev det skrå snit savet eller hugget med økse. Fremgangsmåden blev fortsat, da motorsaven blev almindelig i brug. Enkelte ældre skovarbejdere anvender stadig den fremgangsmåde.
Påfaldende er en svensk undersøgelse (Säkrare Trädfallning, Persson og Persson, 1984) foretaget i 4 len blandt 987 skovarbejdere, hvoraf de 382 begyndte med det vandrette snit.
De skovarbejdere, som begyndte forhugsudskæring med det vandrette snit, havde dobbelt så stor chance for at lave noget forkert i det efterfølgende fældearbejde. Det skrå eller vandrette snit gik for dybt, forhugget var utilstrækkeligt eller fældekammen var gennemsavet. Det var også hos den gruppe af skovarbejdere, at usikre og forbudte metoder blev taget i brug under nedtagning af hængere.

En gratis online service fra os til dig

Træfældning er et temmelig komplekst erhverv. Se her fem eksempler på emner som træfældningsfirmaer arbejder med:
  • Formning af træer
  • Stormskader
  • Udtynding af buske
  • Styning
  • Opskæring af stammer

Aktuelle træfældere i 2720 Vanløse

Anlægsgartner Bjørn Nørgaard ApS ​
Tustrupvej 8
2720 Vanløse
CVR: 30502671
www.dtanlaeg.dk
DAR Anlægsgartner
Jernbane Allé 55
2720 Vanløse
CVR: 31960037
Tlf. 28292926
Sønderskov Gartner & Kloakmester
Thorupgård Allé 57
2720 Vanløse
CVR: 33062826
www.haveservice.net