Træfældning Tølløse

  • Træfældning Tølløse - Bestil 3 eventyrlige tilbud
  • 3 energiske firmaer laver tilbud
  • Træfældning - Betal mindre for en fagmand

Vi dækker også
postnummer 4340

Hjortholmvej
Fledskovvej
Østparken
Højholtvej
Naurvej
Solengen
Brændholtvej
Peder Oxesvej
Ved Sportspladsen
Højvangsvej
Lindegården
Vangevej
Gl. Høbjærgvej
Søbakken
Møllegårdsvej
Frihedshåbsvej
Søndergade
Søgården
Sportsvej
Møllevej

Træfældning Tølløse - Spar mange penge med 3 tilbud

Man kan nemt sammenligne firmaer online og få henved 19% i herlig rabat. Udse et af tilbuddene og få lige ved 19 pct i frisk rabat på din træfælderopgave. Vi sender 3 mega gode træfældningstilbud på f.eks. topkapning, risikovurdering af træer, formning af buske eller fældning af bytræer.
Send skemaet på omkring 9½ minut og få 2-3 lokale træfældningstilbud fra velrenommerede træfældere. På få arbejdsdage kontakter de tre mest kompetente træfældningsfirmaer dig med deres strålende specialtilbud. Her sparer du penge på en faguddannet og rutineret træfælder i 4340 Tølløse.
Træksnittet lægges, så de yderste årringe (splintveddet) med de mest seje og stærke fibre skæres først. Derved mindskes risikoen for personskade, flæk og fiberudtræk. Det gøres ved først at skære siderne (snittene A), som indeholder splintveddet. Derefter skæres udefra og ind mod marven den midterste og ældste del af stammen med de skøre fibre (snittet B).

Når træet falder

Når fældearbejdet er slut, og træet falder, er det tidspunkt kommet, som giver anledning til flest ulykker, tit med dødelig udgang. Især ved store træer bør man tage sig i agt for det pågældende træs bevægelser. Når man fælder store og mellemstore løvtræer (omtrent svarende til træer i gamle og mellemaldrende løvtræbevoksninger) samt store nåletræer, bør man se op, træde skråt tilbage og tage sig i agt for nedfaldende grene.
Nabotræernes kroner bliver nemlig tit voldsomt påvirket af det faldende træ. Det er fristende at se ud i det område, hvor kronen falder. Ved at se op i nabokronernes træer kan man bedre undvige disse grene, som kan komme med stor fart og fra stor højde. Det er forkert at tro, at hjælmen i alle tilfælde yder tilstrækkelig beskyttelse. Se op!

Træfældning til yderst konkurrencedygtige priser

Eksempler på årsager til at træer kan lide af vandmangel:
  • For svagt rodnet
  • Beskadiget rodnet
  • Uheldigt rod/top-forhold
  • Forstyrrelser i transporten af vand
  • For lidt tilgængeligt vand i jorden

Engagerede træfældere fra postnr. 4340

Care4garden
Maglesøvej 24
4340 Tølløse
CVR: 21957275
Tlf. 40260335
MIK'S Grønne anlæg Dan Mik Petersson
Hovedgaden 26
4340 Tølløse
CVR: 32375936
www.xn--miksgrnneanlg-fgb7x.dk
K&S Tree Care ApS
Ingegårdsvej 11
4340 Tølløse
CVR: 25221184
www.ks-treecare.dk