Træfældning Svendborg

  • Træfældning Svendborg - Få 3 fine tilbud
  • 3 arbejdsvillige firmaer giver tilbud
  • Træfældning - Du kan få ca 14 % i rabat

Veje i postnummer 5700

Heimdalsvej
Belvedere
Bruuns Alle
Folehaven
Havnepladsen
Hestehavevej
Elvira Madigans Vej
Hellet
Herman Nielsens Vej
Bergmannsvej
Erantisvej
Albechsvej
Fyrrevang
Femte Maj Plads
Bækskildevej
Dyrekredsen
Esthersvej
Christiansmindevej
Eghavevej
Brunellevænget

Træfældning Svendborg - Få 3 professionelle tilbud

Også i Svendborg kan du beholde betalingskortet i lommen, når du bruger os til at sætte din træfældningsopgave i udbud. Her er det nemlig gratis! Indsend din opgave til os her på Billig-gartner.dk. Vi påtager os - gratis - at skaffe dig 3 fortrinlige og billige træfældning Svendborg tilbud.
Vi gennemgår alle opgaver, der bliver indsendt via hjemmesiden. Når din træfældningopgave er gennemgået, vil den blive sendt ud til de træfældningsfirmaer i Svendborg, der egner sig bedst til netop din type opgave. De får udleveret dine kontaktoplysninger og kontakter dig efterfølgende hurtigst muligt.
Ligger det stormfældede træ hen over andre træer eller rodkager, vil stammen efter friskæring slå op i luften og være til fare for den, der foretager opskæringen. Faren for, at motorsaven bliver revet med, er stor. Tryksnittet anlægges på undersiden. Træksnittet placeres i forhold til tryksnittet der, hvor bevægelsen efter afskæringen er mindst.

Stammerne bør lægges af

Når afgreningen er færdig, bør stammerne lægges af. Aflægning består i at bestemme og afmærke afkortningstederne. Aflægning foretages tit sammen med afkvistning. Undertiden kan aflægning og afkortning foretages samtidigt. Yngre løvtræer aflægges bedst med selvoprullende målebånd.
Eventuelt i kombination med for eksempel et stykke haveslange på saven. Slangestykket gøres fast i savens bageste håndtag med spændebånd eller lignende. Savens og slangens totale længde bør være 1 meter. Målebåndet gøres fast i rodenden af det fældede træ.
Derefter foretages afgrening og afmærkning af hovedstammens effekter, for eksempel kævle og junckertræ. Grene, der indeholder effekter, aflægges med sav og slange, så vidt muligt uden at slå båndet af sit fæste ved det pågældende træs rodende. Afkortning af grenen finder sted umiddelbart efter fra grentop mod grenrod.

Benyt dig af denne gratis online tjeneste

Tilbud på træfældning tilbydes i hele Svendborg kommune:
  • Egense
  • Rantzausminde
  • Vester Skerninge
  • Thurø
  • Tåsinge

Aktuelle træfældere fra 5700 Svendborg

Thurø Træfældning
Rødbyvej 2, Thurø
5700 Svendborg
CVR: 29862346
Tlf. 51518714
MT Skovballe
Skaregårdsvej 7
5700 Svendborg
CVR: 32820786
www.mtskovballe.dk
Svendborgs Træfældning & Haveservice
Sørupvej 2
5700 Svendborg
CVR: 29303568
www.traeoghave.dk