Træfældning Stenløse

  • Træfældning Stenløse - Få 3 holdbare tilbud
  • 3 erfarne firmaer laver tilbud
  • Træfældning - Undgå ubehagelige overraskelser

Vi dækker også
postnummer 3660

Spurvestien
Pilevej
Vestergade
Tværstræde
Rugvænget
Rosenvænget
Rosenvej
Yrsavej
Rypevej
Stationspladsen
Stamvej
Stationsvej
Ågårdsvej
Rådyrleddet
Nattergalevej
Salsmosevej
Rødkælkevej
Stenlillevej
Natravnevej
Nyholmvej

Spar 20% på træfældning Stenløse - Få 3 gratis tilbud

Du leder efter en træfældningsspecialist i Stenløse? Så er du på rette vej. Her på Billig-gartner.dk kan du bestille 3 fortrinlige tilbud fra dygtige træfældning fagmænd, som gerne vil løse din træfældningsopgave i Stenløse. Indtast din træfældningsopgave i tekstformularen på 3-5 minutter og opnå en pæn rabat.
I løbet af omkring 30 timer, modtager du spændende tilbud fra op til 3 energisk sjællandske træfældningseksperter, der gerne vil aflevere et superskarpt tilbud på din træfældningsopgave. Du beslutter selv, hvilket tilbud du eventuelt vil bruge. Indsend din opgave på 3-5 minutter og få 3 dejlige tilbud i din postkasse i morgen.
Mindre øvede kan deltage i afgrening og afkortning inde på stykket eller bedst, efter at træerne er trukket frem til en central oparbejdningsplads. Stormfældet træ giver et mindre udbytte, fordi der er mere flækket og knust træ.

Motorsavens føring under fældningen

Skal træet falde yderst præcist, skal forhuggets bund markeres med to mærker. De bestemmes ved hjælp af en sigtepind eller lignende. Under skæringen sigter man ned over sværdet, så dette og mærkerne er på linie. Mærkerne giver størst mulig nøjagtighed, men metoden er langsom og besværlig.
Der kan være tale om at vælge arter eller kloner, som der er tradition for at bruge på det givne sted. Og så kan man - hvis man ønsker det - godt supplere udvalget med enkelte, mere udenlandske arter, når bare man ved, at de kan trives i bymiljøet. Det vil ikke være fornuftigt, om man kun plantede træer alene.
Endnu bedre ville det være, hvis man kunne forlade skikken med at plante enligt stående træer, alléer eller rækker og i stedet begyndte at plante træerne i grupper. Og det ville være allerbedst, økologisk set, hvis der også blev plantet buske, urter og græsser sammen med træerne.

Her får du nemt 3 attraktive træfældningstilbud

Tommelfingerregler om forhugsvinklen:
  • Forhugsvinkelen bør være ca. 45°
  • På ask bør vinkelen være større, mellem 45 - 60°
  • På 3 meter træ og lignende må vinkelen gerne være større

Eksempler på træfældere i 3660 Stenløse

Din lokale gartner
Stenløsevej 14
3660 Stenløse
CVR: 33024681
Tlf. 26201879
JC Handymand
Gilbjergvej 2
3660 Stenløse
CVR: 29888094
www.facebook.com/452992964901013
STV - Maskinservice
Knardrupgårds Alle 5
3660 Stenløse
CVR: 26532140
www.knardrupgaard.dk