Træfældning Søborg

  • Træfældning Søborg - Modtag 3 førsteklasses tilbud
  • 3 kompetente firmaer afleverer tilbud
  • Træfældning - Gør som mange andre gør

Få 3 Træfældning Søborg tilbud

Lokale vejnavne
Søborg

Gyngemose Parkvej
Høje Gladsaxe Torv
Jonas Lies Vej
Kagsåvej
Nordfrontvej
Forsvarsvej
Maglestien
Mosevej
Branddamsvej
Harald Hejns Alle
Moseskrænten
Holmevej
Jebjerg Alle
Kong Hans Alle
Løgvej
Anlægsvej
Græskarvej
Kålmarken
Fennikelvej
Bakkedraget

Spar 28% på træfældning Søborg med 3 tilbud - gratis!

Indsend din træfældning Søborg opgave til os og modtag 3 gratis tilbud. Når din opgave er sendt ud til de 3 bedst matchende fagfolk i Søborg, vil de tage kontakt til dig med et uforpligtende tilbud på træfældningen. Hvis din opgave er interessant for flere træfældningsfirmaer, kan du få op til 3 tiltalende tilbud.
En træfældningsmand fra Søborg kan hjælpe dig med at stå for alt vedrørende din træfældningsopgave, så du i stedet kan bruge din tid på andre ting, som du selv finder mere interessante. Brug 7-9 minutter på at beskrive din opgave og indsend den til os, så finder vi de bedste egnede træfældning Søborg eksperter til opgaven.
Træfælderne løser alle opgaver i forbindelse med en træfældning, lige fra standart fældning, topkapning, rodfræsning, stubfræsning, oprydning og bortkørsel. Find din kvalitetssikrede fagmand her på Billig-gartner.dk allerede i dag og få samtidig en stor rabat på din træfældningsopgave - op til 22 pct.

Fældning af asketræer

Ask er en yderst sej og bøjelig træart, som let flækker. Træet bør i faldet nå langt mod jorden, inden forhuggets to sider når sammen. Derved knuses fældekammen mest muligt. Vinkelen skal være mindst 45° - gerne mere. Selv da kan ask flække og det kan være nødvendigt også at foretage hjertestik og sidesnit.
Det gøres for bedst muligt at sikre sig mod flæk. Yngre nåletræ opmålt i rummetre til cellulosetræ framåles ikke halvdelen af det skrå snit. Her anvendes forhugsvinkler helt op til 75 til 80°, hvilket er fældeteknisk lettere. Hvis det på stærkt skrånende terræn er nødvendigt at fælde nedad, bør forhugsvinkelen være større.
Dårlig jord gør det besværligt for rødderne at ånde, optage vand og mineraler og at forankre træet. Derfor er dårlig jord også lig med svagt rodnet, og svage rødder giver vandmangel og så videre.

Få den billigste træfældningspris her

Træfældningsfirmaer i Søborg og Gladsaxe løser opgaver over et bredt spektrum - se for eksempel dette uddrag:
  • Beskæring af buske
  • Topkapning
  • Udrensning af døde grene
  • Flishugning
  • Opgravning af rodnet

Få 3 Træfældning Søborg tilbud


Eksempler på Søborg træfældning

Høyen Anlæg- og Ejendomsservice
Gustav Esmanns Alle 5
2860 Søborg
CVR: 55395268
Hjemmeside
Peter Tofteberg Træfældning
Byværnsvej 6
2860 Søborg
CVR: 21248932
Hjemmeside
B.R. Anlæg
Nordahl Griegs Vej 10
2860 Søborg
CVR: 26797659
Hjemmeside