Træfældning Ribe

  • Træfældning Ribe - Indhent 3 ekstraordinære tilbud
  • 3 dygtige firmaer sammensætter tilbud
  • Træfældning - Opnå fine rabatter - 31 pct.

Lokale vejnavne
Ribe

Snorom
Jacob A Riis Vej
Smedegade
Ravningvej
Seemgårdsvej
Fårebjergvej
Tved Gammelvej
Obbekærparken
Kilen
Kongensgade
Skovgade
Haderslevvej
Giørtz Plads
Grønnegade
Hegelundsvej
Varmingvej
Ø Åbølling Vej
Hillerupvej
Ravnholtvej
Mandøvej

Træfældning Ribe. Her får du nemt 3 aktuelle tilbud

Velrenommerede og troværdige eksperter er klar til træfældningsopgaven. På Billig-gartner.dk kan du hurtigt sammenligne træfældningsfirmaer online og få lige ved 16 % i bedre rabat. Vi leverer absolut gratis og nemt op til 3 eftertragtede specialtilbud i Ribe fra autoriserede træfældere.
Slip for at betale mere end nødvendigt for en bundsolid træfælder i 6760 Ribe. I løbet af ret kort tid modtager du gratis 3 fine tilbud på effektiv træfældningsarbejde. Du er landet på træfældningssiden Billig-gartner.dk - portalen hvor du helt gratis kan bestille tre sammenlignelige træfældningstilbud.
Fældning bagud i forlængelse af det pågældende træs længderetning må frarådes. Der kan komme pludselige og farlige bevægelser fra træet, når bagtåen skæres. Derved mindskes risikoen for, at saven sætter sig fast. Wiren kan være trukket så hårdt ind i kævlens bark, at den ikke kan fjernes fra toppen.

Gode og dårlige grenvinkler

Når man taler om grenvinkler, mener man vinklen mellem stamme og gren eller mellem hovedgren og sidegren. Det er stort set arveligt bestemt, om denne vinkel skal være spids (lukket) eller åben, men ydre forhold kan dog være medvirkende.
Det er f.eks. tydeligt, at træerne er tilbøjelige til at danne spidse grenvinkler, når de står klemt og må konkurrere om lyset. Det er desværre ofte tilfældet i planteskolerne, hvor tendensen kan forværres af en alt for rigelig gødskning med kvælstof.
Dette stof fremkalder en forøget tilbøjelighed til topvækst, og det kan så igen provokere hovedgrene til at forsøge at blive topskud. Problemet med de spidse grenvinkler ligger i, at der opstår spændinger i veddet, når begge parter (stamme og gren) forsøger at øge deres tykkelse. Dette forhold er særligt alvorligt, når barken inde i grenvinklen er indgroet, så der ikke kan dannes barkkam.

Fældede træer skal (som regel) skæes op eller kløves

Sådan kløves fældede træstammer med mange knaster:
  • undgå at flække gennem knaster
  • store knaster flækkes fra rod mod top
  • store knaster placeret i den ene ende af brændestykket flækkes fra modsatte ende

Find de bedste træfældere

Anlægsgartner Kristian W. Tornøe
Harevej 45
6760 Ribe
CVR: 32168426
Tlf. 23727073
JRJ Anlægsgartner
Uglevænget 7
6760 Ribe
CVR: 27582907
www.jrjribe.dk
Maskinflex
V Vedsted Vej 20
6760 Ribe
CVR: 29986533
www.maskinflex.dk