✅Træfældning Odsherred

Træfældning Odsherred - Bestil op til 3 gangbare tilbud. Autoriserede firmaer sender dig træfældningstilbud. Her kan du sammeligne udsøgte tilbud og priser mandag-fredag.


Gratis 2-3 tilbud - sammenlign dem nu med 3 trafald tilbud

✅ Træfældning Odsherred - Få 3 skræddersyede tilbud

3 træfældning tilbud: Træfælderfirmaerne har alt nødvendigt udstyr
Vi hjælper dig med den hurtigste vej til den bedste træfældning Odsherred specialist. Billig-gartner.dk har siden 2013 ekspederet en stribe af træfældningsopgaver over hele Danmark. Derfor kan vi også hjælpe dig med at komme i kontakt med en både billig og kompetent træfældningsspecialist i Odsherred.
Beskriv din træfældningsopgave i webskemaet på ca 6-7 min. Således hjælper vi dig bedst muligt med at udpege de helt rigtige træfældningseksperter i Odsherred, som selv kontakter dig med tilbud på opgaven. Træfældere vil normalt kontakte dig i løbet af 1-2 arbejdsdage.
Det er 100 procent gratis og 100 procent uforpligtende og du modtager kun tilbud fra i forvejen kvalitetssikrede og rutinerede træfældningseksperter i Odsherred. Derfor er du altid i de bedste hænder under hele forløbet. Indtast din træfældning Odsherred opgave online på mindre end fem minutter nu!

✅ Få kontakt til de bedste træfælderfirmaer i Odsherred

Vi opsnuser 3 gratis tilbud på træfælderhjælp og uanset hvor i Odsherred kommune du bor, er vores træfælderværktøj til rådighed. Hvad er forskellen på stubfræsning og rodfræsning? Dette kan være et spørgsmål, når man har en en træfældningsopgave. Find dygtig hjælp til udførelse af de nødvendige træfælderopgaver til mega prima priser.
Besparelsen du kan opnå, kan være på over 53 pct, så drag fordel af vores ganske gratis rabatside billig-gartner.dk nu. Vi står på hænder for, at bidrage med den mest veludførte træfælderbistand og skaffer dig 2-3 gratis træfældertilbud i et godt prisleje. Træfældningsvejlederen Lærke Machholdt bakker op om, at man får assistance fra et god træfældningsfirma, såfremt man ikke selv kan overkomme opgaven.
Vi er dag efter dag fokuseret på, at sende dig 3 godkendte træfælder tilbud fra udvalgte billige træfældningsfirmaer i din by. Hold dig fra ringe amatører - via billig-gartner.dk udarbejder hele 3 fagfolk et virkelig godt tilbud hver på din træfælder opgave. Sådan kommer du sikkert i hus med alle former for boligprojekter.

Træfældning er farligt arbejde

Gratis træfældningtilbud: Rekvirér assistance fra traditionelle træfælderfirmaer
En skovarbejder døde under fældning af en tvege på trods af, at han var trådt 4 - 5 m skråt tilbage, inden det pågældende træs fald. Tvegen ramte et træ 17 m borte. Det ene lår brækkede af, blev kastet tilbage, og ramte skovarbejderen. Før man begynder oparbejdningen af det fældede træ, kontrollerer man de nærmeste tilbagestående træers kroner for løse grene. Løse grene falder pludseligt, og selv mindre grene kan volde store personskader.
Grovrøddernes opgaver er at tjene som det transportsystem, der går fra rod og til top og fra top til rod. Desuden tjener de til oplagring af energi. Stammen er den egentlige, særlige opfindelse, som er træernes kendemærke. Ved hjælp af den flerårige stamme kan træet løfte sine blade højt op over alle konkurrenter. Stammen består inderst af flere årgange af død vedmasse.

Almindelige træfældningsulykker

Træer kræver regelmæssig beskæring, trimning og vedligeholdelse. Når et træ dør eller bliver syg, skal det skæres ned for at undgå menneskeskader og skade på nærliggende strukturer. Træfældning og beskæring er bedst overladt til professionelle arborister, da boligejerne kan opleve en eller flere af disse almindelige træfældeulykker, hvis de forsøger at skære og vedligeholde træ.

1. At blive ramt
Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse bliver det mest almindelige træfældeuheld ramt af en faldende genstand. I de fleste tilfælde er det faldende objekt en trægren eller en lem.

2. Fald
Fald er den næst mest almindelige type træfældeulykke. Den person, der skærer træet, kan falde af en stige, falde fra taget, hvis han når træet via taget eller falder ud af træet, hvis han får adgang til grenene ved at klatre i træet uden ordentlig udnyttelse.

 ✅  

Den 25. maj 2024 havde vi sendt i snit 50.000 træfældningsopgaver i udbud.
Vi finder de bedst egnede træfældningsfirmaer

Greenzone

Nordstrandsvej 56
4500 Nykøbing Sj
CVR: 32425542
www.greenzone.dk

Andersens Træfældning ApS

Lindegårdshegnet 1
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37178144
www.andersenstraefaeldning.dk

Jans Træfældning

Klintvej 186
4500 Nykøbing Sj
CVR: 27759025

Silva Danica Træpleje

Sonnerupvej 2
4500 Nykøbing Sj
CVR: 33010443
www.silvadanica.dk

Skovteknikeren

Skovvej 10
4500 Nykøbing Sj
CVR: 38918230
www.facebook.com/skovteknikeren

Stubfræseren

Lindegårdshegnet 1
4500 Nykøbing Sj
CVR: 34388369
Tlf. 22573904

Thor Bendixen

Skredbjergvej 20
4500 Nykøbing Sj
CVR: 26612276
Tlf. 45765403