Træfældning Odense

  • Træfældning Odense - Få 3 tiltalende tilbud
  • 3 kvalitetsbevidste firmaer udformer tilbud
  • Træfældning - Spar 26 pct. på et billigt firma

Få 3 Træfældning Odense tilbud

Veje 5000 Odense

Eranthisvej
Femkanten
Birgittevej
Edvard Brandes Gade
Fabersgade
Gammelsø
Bernstorffsvej
Arkonavej
Fredensgade
Bordingsvej
Farvergården
Havnepladsen
B. Bangs Gade
Ejlskovsgade
Emilievej
Ankergade
Dronningensgade
Haugstedsgade
Asser Rigs Vej
Fisketorvet

Billig træfældning Odense - Få 3 favorable tilbud i dag

Du er endt det helt rette sted, såfremt du leder efter en træfældning Odense specialist. Her kan du nemlig - gratis og nemt - få 3 ekstraordinære tilbud fra godkendte træfældningseksperter på din træfældningsopgave. Indtast din opgave i formularen online på under 6 minutter og modtag 3 gedigne træfældningstilbud.
Du afgør selv, hvilket af de indkomne træfældningstilbud du vil gøre brug af. Er der ikke nogen af tilbuddene, du er tilfreds med, så er det helt i orden at takke nej til alle tre tilbud. Det er både gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive lettere. Benyt den hurtige løsning og bestil 3 supertilbud med rabat nu!
På større træ, der hænger direkte på et andet træ, så neddrejning ikke har noget formål, skæres et forhug. Det efterfølgende fældesnit anlægges under forhugget, så træet lettere kan trækkes af stødet med spil eller traktor. De fleste træer i et stormfaldsområde vil ligge med stammen på jorden.

Korsfældning er absolut forbudt

Korsfældning og fældning af det træ, hvori hængeren ligger, er absolut utilladelige metoder og forbudt ifølge Arbejdstilsynet. Der er sket dødsulykker under udøvelsen af netop disse to metoder, så der er al mulig grund til at udvise forsigtighed og ikke anvende disse to metoder.
Træerne gennemlever fire faser i deres tilværelse: Ungdomsfasen, modenhedsfasen, alderdomsfasen og dødsfasen. Disse perioder af træernes liv er forudset i deres arveanlæg. Under normale betingelser, det vil sige: i skovmiljø, varer faserne et gennemsnitligt antal år.
En livsfase er netop den tid, det tager for arten at gennemføre afgørende ændringer i livsprocesserne - under naturlige forhold. Det er et velkendt problem, at i bymiljøet er træernes forventede livslængde meget stærkt afkortet. I gennemsnit lever et nyplantet træ kun 7 år efter plantningen!

Få service fra den rette træfældningseksperter i Odense

Overalt i Odense kommune kan vi tilbyde 3 tilbud på skovservice og træfældning f.eks.:
  • Næsby
  • Højstrup
  • Snestrup
  • Volderslev
  • Skibhusene

Få 3 Træfældning Odense tilbud


Eksempel på lokal Odense træfældning

Rosener Træpleje
Karen Brahes Vej 11
5000 Odense C
CVR: 25828542
Hjemmeside
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
Hjemmeside
Garde Træpleje
Dronningensgade 79
5000 Odense C
CVR: 34514534
Hjemmeside