Træfældning Odense

  • Træfældning Odense - Få 3 friske tilbud
  • 3 potentielle firmaer afleverer tilbud
  • Træfældning - Få løst dit problem nu

Eksempler på
5000 vejnavne

Gyldenløvesgade
Brandts Torv
Ejlskovsgade
Femkanten
Christiansgade
Glentevej
Eranthisvej
Gammel Glentevej
Bjergegade
Absalonsgade
Benediktsgade
Edisonsvej
Drejøgade
Bordingsvej
Asser Rigs Vej
Fænøvænget
Brandsøvænget
Bjerregaardsvej
Bredalsvej
Heden

Billig træfældning Odense - Få 3 favorable tilbud i dag

Det er hurtigt og nemt at benytte ovennævnte webtjeneste og træfælderne påtager sig alle typer af træfældningsopgaver i hele Odense - og i resten af Danmark. Spar mange penge på en faglærd og solid specialist i 5000 Odense. Bestil gratis 3 skræddersyede tilbud på træfældningsopgaven i Odense fra grundige træfældere.
En 100% gratis og førsteklasses træfældnings service fra Billig-gartner.dk til dig med priser, der luner i dit budget. Hjemme kan du ganske fredeligt bedømme tilbuddene og derefter udvælge det bedste. Bundsolide træfældere udfører for eks. disse opgaver: udtynding af buske, udtynding af bladmasse, flishugning og udtynding af buske.
På større træ, der hænger direkte på et andet træ, så neddrejning ikke har noget formål, skæres et forhug. Det efterfølgende fældesnit anlægges under forhugget, så træet lettere kan trækkes af stødet med spil eller traktor. De fleste træer i et stormfaldsområde vil ligge med stammen på jorden.

Korsfældning er absolut forbudt

Korsfældning og fældning af det træ, hvori hængeren ligger, er absolut utilladelige metoder og forbudt ifølge Arbejdstilsynet. Der er sket dødsulykker under udøvelsen af netop disse to metoder, så der er al mulig grund til at udvise forsigtighed og ikke anvende disse to metoder.
Træerne gennemlever fire faser i deres tilværelse: Ungdomsfasen, modenhedsfasen, alderdomsfasen og dødsfasen. Disse perioder af træernes liv er forudset i deres arveanlæg. Under normale betingelser, det vil sige: i skovmiljø, varer faserne et gennemsnitligt antal år.
En livsfase er netop den tid, det tager for arten at gennemføre afgørende ændringer i livsprocesserne - under naturlige forhold. Det er et velkendt problem, at i bymiljøet er træernes forventede livslængde meget stærkt afkortet. I gennemsnit lever et nyplantet træ kun 7 år efter plantningen!

Få service fra den rette træfældningseksperter i Odense

Overalt i Odense kommune kan vi tilbyde 3 tilbud på skovservice og træfældning f.eks.:
  • Næsby
  • Højstrup
  • Snestrup
  • Volderslev
  • Skibhusene

Eksempler på træfældere fra 5000 Odense

Rosener Træpleje
Karen Brahes Vej 11
5000 Odense C
CVR: 25828542
www.rosener-traepleje.dk
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
www.hvg-as.dk
Garde Træpleje
Dronningensgade 79
5000 Odense C
CVR: 34514534
www.garde.dk