Træfældning Nykøbing

  • Træfældning Nykøbing - Få 3 fine tilbud
  • 3 velrenommerede firmaer sammensætter tilbud
  • Træfældning - Spar tid og få hurtigt tilbud

Eksempler på
Nykøbing vejnavne

Fjordbakken
Bymarken
Blommehaven
Fr. VII's Gade
Dortheavej
Hallerupvej
Godthåbsvej
Hannenovvej
Fyrrevænget
Ditlevshøjvej
Classensgade
Eggertsvej
Garverstræde
Havnegade
Gl Toldbod
Dronningensgade
Engboulevarden
Anemonevænget
Fridtjof Nansensvej
Egely

Træfældning Nykøbing - Få hurtigt 3 favorable tilbud

Få troværdig hjælp til løsning af dine tiltrængte træfældningsopgaver til yderst velegnede priser. Slip for at betale mere end nødvendigt for en grundig træfælder i Nykøbing. Kvalitetssikrede træfældere afgiver tilbud på blandt andet disse opgaver: motormanuel træfældning, træklatring, sikkerhedsbeskæring og kroneopbyggende beskæring.
Du har opdaget prissiden Billig-gartner.dk - onlinetjenesten hvor du uforpligtende kan indhente 3 drøngode træfældningstilbud. Det tager mindre end 5 min at oplyse om opgaven i træfælderformularen og sende den ind til os. På 2-3 dage kontakter de 3 bedst egnede firmaer dig med deres prisgodkendte specialtilbud.
I stedet for som normalt et tryksnit, skæres to mindre forhug ved siden af hinanden i en vinkel på højst 90 grader. Den derved dannede spids bør pege i trykretningen. Derefter skæres bagfra frem mod trekantspidsen. Metoden kan også anvendes på træer, som ligger med stærke spændinger.

Gode hjælpemidler - fældejern

Fældejern uden krog eller med en krog, hvis spids ikke vil bide sig fast i barken, kan anvendes til neddrejning ved at skære en passende rille i træet. I stedet for fældejern kan anvendes såkaldte vendebånd. De kan forsynes med en vilkårlig skaftlængde, og det er let at flytte vendebåndet med krogen, efterhånden som træet bliver drejet rundt.
I mangel af fældejern/vendebånd kan der skæres hul helt eller delvist gennem det hængende træs nederste stammeende. Heri anbringes en stok med passende længde, og man kan hurtigt påføre det hængende træ yderst kraftige påvirkninger begge veje rundt.
Det korte stykke i bunden af stammen er i virkeligheden det mest sårbare på træet, og det bør enhver huske på, når man beskæftiger sig med træer. Omvendt er rodhalsen godt udrustet til at klare problemerne, og den kan beskytte stamme og rod mod angreb, så længe den ikke selv bliver beskadiget.

Undgå inkompetente træfældningsfirmaer

Tips til motorsavens føring under træfældningen:
  • skær den del af det skrå snit, man kan nå, fra højre side
  • skær resten af det skrå snit færdigt fra venstre side
  • skær det vandrette snit, mens man står ved det pågældende træs højre side

Find de bedste træfældere

DINO multiservice
Egetvej 31
4800 Nykøbing F
CVR: 32982174
www.dinomultiservice.com
Falster Haveservice
Bøghave 1, Nr Ørslev
4800 Nykøbing F
CVR: 28185391
www.falster-haveservice.dk
Tingsted Multiservice
Stationsvej 65
4800 Nykøbing F
CVR: 28193289
www.facebook.com/245520199119377