Træfældning Nivå

  • Træfældning Nivå - Indhent 3 lokale tilbud
  • 3 energiske firmaer skriver tilbud
  • Træfældning - Vi leverer 3 absolut gennemførte tilbud

Eksempler på
vejnavne i 2990

Teglbuen
Niverød Bakke
Byvejen
Kastaniens Kvarter
Rørmosen
Teglholmsvej
Møllevej
Ternevej
Damhusvænget
Knudsvej
Soldalen
Rolfsvej
Solbakken
Murertoften
Sølyst Strandpark
Hasselhøj
Tjørnen
Vejenbrødvej
Damgårdsvej
Margerittens Kvarter

Spar op til 33% på træfældning Nivå - Få 3 gode tilbud

Vores træfældning samarbejdspartnere i Nivå har mange års erfaring med træfældningsarbejder, og har derfor den nødvendige rutine til at servicere dig eller din virksomhed. Få 3 ekstraordinære tilbud på din træfældning Nivå opgave - aldeles gratis. Udfyld kontaktskemaet på under 7-10 minutter - så enkelt er det.
Der er stor forskel på agerjorden og skovens jord. Agerjorden vendes konstant op og ned gennem pløjning, men i skovens jord sker opblandingen primært på grund af dyr som regnorme. Skovbunden er dækket af et brunt dække som primært består af sidste års blade, blomster, kogler, bark, dyrerester osv.
Dette lag kaldes førnen. I de fleste tilfælde bliver det meste af dette lag nedbrudt på ét år, men hastigheden i nedbrydningen hænger sammen med jordbundens rigdom af kalk, fugtighed, temperatur og med dens dyreliv. Når nedbrydningen er ført næsten til ende, ligger der en mørk rest tilbage: humus.

Undgå æselører

For at undgå æselører, bør man lave et skråt snit, sidesnittet eller æseløresnittet. Æseløresnittet laves kun, hvis fældekammens bark er fremadvendt. Barken og det yderste splintlag i fældekammen skæres over i en dybde af 3 - 5 cm. Pas på ikke at skære for langt ind - noget af fældekammens styrke og sidestyr forsvinder.
Snittet laves bedst umiddelbart efter forhugget. Det viste stød har bagudvendt bark ved og fremadvendt bark ved. Æseløresnittet anvendes kun i siden med fremadvendt bark. Bemærk, at fremadvendt bark ikke er det samme som skråt fiberforløb.
Megen beskæring, som laves i den bedste mening, skaber varige skader på træerne, skader, der aldrig forsvinder. Endnu værre er det, hvis der er blevet udført trækirurgi på stammer eller hovedgrene. Der er ikke nogen parallel mellem dyrs og planters evne til at overleve beskadigelser.

Vi gør det let for dig at indhente tilbud i Nivå

Træfældningsspecialister i Nivå fælder ikke bare træer - de løser også mange andre træopgaver som for eksempel disse:
  • Sikkerhedsvurdering
  • Styning
  • Rydning af buskads
  • Nedskæring af træer
  • Opsavning til brænde

Eksempel på træfældere i postnummer 2990

Kjærgaard Anlægsgartner
Rødlersvej 85
2990 Nivå
CVR: 33575483
www.ka-gartner.dk
A.K. Have & Anlæg
Langelunden 12
2990 Nivå
CVR: 28438346
SL Haveanlaeg ApS
Violens Kvarter 6
2990 Nivå
CVR: 30275527
www.sl-haveanlaeg.dk