Træfældning Nakskov

  • Træfældning Nakskov - Indhent 3 udmærkede tilbud
  • 3 faglærde firmaer skriver tilbud
  • Træfældning - Overlad tilbudsarbejdet til os

Få 3 Træfældning Nakskov tilbud

Postnummer 4900
vejnavne

Skibsværftsvej
Rosenvej
Enebærvej
Tornskadevej
Krathaven
Lupinvej
Løjtoftevej
Grønvej
Primulavej
Sødgræs
Halsted Byvej
Boelsvej
Tietgensvej
Sydkajen
Havebyen
Kirunavej
Maribovej
Møllemarksvej
Narvikvej
Øen Barneholm

Få 3 billige tilbud på træfældning Nakskov

Søger du et erfarent træfældningsfirma i Nakskov, som kan opfylde dine ønsker om både billig og sikker træfældning? Svaret er Billig-gartner.dk! Her får du - helt gratis - 3 gedigne tilbud på træfældning i Nakskov. Uanset typen af træfældning, står vores net af samarbejdspartnere klar.
Vores helt gratis udbudsservice tilbydes på hele Lolland. I løbet af nogle dage får du 2-3 superattraktive tilbud fra træfældning Nakskov specialister, der gerne vil udføre din træfældningsopgave. Sæt dig med et glas kølig fadøl og se håndbold i tv, mens de udfører det farlige træfældningsarbejde.
Træer, som skønnes at blive hængende, indeholder mere eller mindre trækspænding i hældsiden. Følgende metoder kan anvendes. Der anlægges et normalt forhug i hængretningen med efterfølgende fældesnit. Selv om der er trykspænding, hvor fældesnittet anlægges, vil der ikke være brug for kiler eller bagtå, da den løsnede rod vil falde lidt tilbage.

Farlige metoder ved nedtrækning

I tætte bevoksninger er der fare for, at det netop fældede træ hænger fast i et af nabotræerne. I mange situationer er den bedste fremgangsmåde at vælge en faldretning lige midt imellem to nabotræer. Står disse to træer meget tæt sammen, er modstanden hyppigt for stor, og det pågældende træ bliver en hænger.
I sådanne tilfælde vælger man en faldretning mere i retning imod det ene af træerne. Under det pågældende træs fald skæres den ene side af fældekammen over. Det er vigtigt kun at skære den ene og rigtige side over, så træet udnytter farten og skruer sig igennem.
Skuddene kalder man også for kvistene. Det er de tynde, étårige grene, som bærer bladene. Det er også dér, hele den overjordiske del af træets vækst finder sted. Skuddene søger opad og udad mod lyset. Så hvis træet står i tæt skov eller mellem høje bygninger, vil alle skud være oprette.

Vi finder altid finder den optimale løsning til dit behov

Gode tips og hjælpemidler ved træfældning:
  • man kan overføre mange kræfter til træet ved at føre en passende stok gennem et hul i det hængende træ
  • gør evt. fældejernets greb bedre ved at skære en rille i træet
  • brug vendebånd

Få 3 Træfældning Nakskov tilbud


Tilfældig træfældning fra postnummer 4900

Anlægsgartner Fugl Plante & Anlæg
Brückersvej 44
4900 Nakskov
CVR: 30130596
Hjemmeside
LF Have & Anlæg
Amalievænget 6
4900 Nakskov
CVR: 31358590
Hjemmeside
Frimanns Haveservice
Nøjsomhedsvej 68
4900 Nakskov
CVR: 36831782
Hjemmeside