✅Træfældning Maribo

Træfældning Maribo - Bestil 2-3 fede tilbud. Passionerede firmaer udfærdiger træfældningstilbud. Få en veletableret løsning på dit problem.


Find gode træfældningsfirmaer med 3 trafald tilbud

✅ Træfældning Maribo - Vi skaffer dig 3 spændende tilbud

3 træfældning tilbud: Vi kan spare dig for hele 1/4 af normalprisen
Vi finder den træfælder i Maribo, der passer bedst til din specifikke opgave. Via vores netværk kan vi hurtigt vælge mellem en lang række kompetente træfældningseksperter. Det er bl.a. andet derfor, at vi kan matche din træfældningsopgave med det rette træfældningsfirma til dig i Maribo.
Vi leverer gartis 3 tilbud fra forskellige firmaer med speciale i træfældning Maribo og omegn, og så er det udelukkende op til dig, hvis ønsker at bruge et af disse tilbud eller ej. Det er vigtigt, at du får kontakt til en specialist i træfældning, som kan sit kram. Vi finder de mest relevante træfældningseksperter i Maribo og omegn.
Bibehold en lille del af fældekammen i den ene side, så træet ikke for tidligt går af stødet og borer sig ned i jorden. Ved den efterfølgende manuelle neddrejning drejes fældekammen fra hinanden. Ved anvendelse af traktor trækkes fældekammen i stykker.

✅ Du modtager kun tilbud fra tidligere godkendte træfælderfirmaer

Slip for selv at kontakte flere træfælderfirmaer, få i stedet 3 gratis tilbud hos Maribo´s eksperter og bestem naturligvis helt selv, hvilket træfældertilbud du vil udnytte. Nye muligheder med store økonomiske fordele - Du oplyser blot om din træfælderopgave i opgaveformularen. Vi tilbyder dig 3 brugervenlige tilbud med løsninger og dermed får du en god forudsætning for at tage en beslutning.
Slip for ubehagelige overraskelser, fordi vores omfangsrige netværk af træfælderfirmaer ser hen til at overtage ansvaret for dit forestående træfælderarbejde. Firmaerne finder en hurtig pris på din opgave, og så kan du bagefter frit udvælge et tilbud. Vore partnere kappes om at få din træfælderopgave og det betyder drøngod rabat.
Her kommer du i kontakt med det billigste træfælderfirma og få samtidig en eksakt pris på den afleverede opgave. Tillykke! Du er havnet det rette sted, hvor du nemt sparer mere end 29 procent på et billigt træfælderfirma. Hver uge opstøver billig-gartner.dk massevis af liflige tilbud overalt i landet.

Faremomenter under træfældning

Gratis træfældningtilbud: Gør som rigtig mange gør
Såfremt man fejlagtigt skærer hele fældekammen over, opstår der faremomenter. Fremgangsmåden kan kun anbefales for øvede, der fører saven med sikker hånd. Så snart træet er begyndt at falde igennem de andre træer, bør man træde tilbage. En anden fremgangsmåde er at skære korte stykker af det hængende træ.
Dette kan være farligt, især hvis det hængende træ står næsten lodret, det vil sige mere end ca. 45 grader i forhold til jordplanet. Efter afskæring af en eller flere meterstykker bliver træet tit hængende i stedet for at falde mod jorden. Det stiller sig lodret, og der er fare for, at det pågældende træs krone river sig løs og falder ned på den, som skover.

Ulykker i forbindelse med træfældning

Ifølge US Bureau of Labor Statisticser der gennemsnitligt 200 trærelaterede dødsulykker hvert år i USA. I 2020 var der 60 skadedyrsrelaterede dødsfald for trævedligeholdelse med yderligere 120 dødsulykker i skovbrug og logningstjenester. I 2020 rapporterede BLS 83 dødsulykker i forbindelse med vedligeholdelsesskader og 125 skovdræbte og skovdræbte fra skader på området . I 2020 blev der rapporteret 120 dødsulykker ved skovbrug og skovtjeneste med yderligere 60 trævedligeholdelsesdød. Skadeårsager omfattede kontakt med genstande og udstyr som motorsave eller akser, faldende fra træer og transporthændelser.
Bemærk disse tal omfatter kun skader, der resulterede i døden, som udarbejdet af folketællingen af ​​fatale erhvervskader (CFOI). Der er tusindvis af andre skader fra træpleje og fjernelse i USA hvert år, der bør behandles med alvorlig overvejelse. Mange farer kommer med jobbet, og alle forholdsregler på plads sommetider beskytter ikke mod skade.

 ✅  

Rundt regnet 131.000 opgaver er blevet formidlet fra 2013 og frem til d. 15. juni 2024.
Postnr. 4930 Maribo træfældningsfirmaer

Rene´s Hus- og Haveservice

Kirkevejen 77
4930 Maribo
CVR: 35952381
Tlf. 28741578

Bjarne Pedersen

Ågabsvej 11
4930 Maribo
CVR: 26706688

Torben Skab

Hybenvej 4
4930 Maribo
CVR: 12185383
Tlf. 54782778

Jacob Flensborg

Egemosevej 8
4930 Maribo
CVR: 29666768
Tlf. 20649848

Engestofte Gods

Engestoftevej 95
4930 Maribo
CVR: 20788631
www.engestofte.com

Træfældning & Stødfræsning

Vestervej 8 A
4930 Søllested
CVR: 10881072
Tlf. 25723741