Træfældning Kastrup

  • Træfældning Kastrup - Indhent 3 skarpe tilbud
  • 3 engagerede firmaer laver tilbud
  • Træfældning - Lad os lave det hårde arbejde

Eksempler på
Kastrup vejnavne

Maglebo
Kastrupvej
Nørholm Alle
Oliefabriksvej
Højskole Alle
Randkløve Alle
Rhodesiavej
Lyngborgvej
Kastrup Tværvej B
Jacob Fortlingsvej
Langesøvej
Majbøl Alle
Martoftevej
Horsbøl Alle
Jydeskær
Kirstinehøj
Risebækvej
Kragebøl Alle
Kastrupkrogen
Kibækvej

Træfældning Kastrup. Bestil 3 uforpligtende tilbud

Bestil nemt og gratis 3 solide tilbud fra træfældningseksperter i Kastrup på din træfældningsopgave. Spar tid og penge ved at lade os gøre arbejdet med at opspore megagode tilbud fra certificerede træfældere i Kastrup. Du får kun tilbud fra godkendte træfældningseksperter, og derfor slipper du for evt. kedelige overraskelser.
Vi finder nemt en træfældningsspecialist, som kan løse alle typer af træfældningsopgaver - store som små. Hvad enten du søger en træfældningsspecialist i Kastrup til nedskæring af et træ, stubfræsning eller rydning efter stormskader, så finder vi det helt rigtige træfældningsfirma i Kastrup til dig.
En træfældningsspecialist fra Kastrup kan hjælpe med andet end bare at topkappe træer. Har du behov for at få beskåret nogle træer, der skygger for solen, så kan du også her få op til 3 hammerfede tilbud. Indtast din træfældningsopgave til træfældningsspecialisterne i skemaet på bare 6 minutter og få tre mega tilbud.

Stødhøjden ved forhugget

Forhugget udskæres i en passende højde, så fældesnittet kan foretages 2-4 cm over forhuggets vandrette snit og holdes lige under rodudløbenes halve højde. Ved høje rodudløb er det nødvendigt at gå længere ned af hensyn til udslæbningen.
Reglen betyder normalt lavere stød på lærk og eg end på ask og bøg, som traditionelt har større rodudløb. I de tilfælde, hvor der stilles krav om særlig styrke til veddet i fældekammen, bør stødhøjden være højere. Derved undgås de skråt fiberforløb i fældekammen.
En trussel mod træets trivsel ligger i manglende uddannelse af de mennesker, som skal udføre selve plantningarbejdet. Hvis man ikke ved ganske præcist, hvordan sådan et træ skal sættes i jorden, så kan man meget let komme til at gøre livstruende skade på det, allerede inden det bliver placeret.

Billig træfældning i Kastrup tilbydes

Her er nogle eksempler på spændvidden af emner som en erfaren træfældningsspecialist fra kastrup arbejder med:
  • Trætrimning
  • Udtynding af krone
  • Opstramning af træer
  • flishugning til dækflis
  • Bortkørsel af grenaffald

Få kontakt til de bedste træfældere

Lotus design og anlæg
Sirgræsvej 49
2770 Kastrup
CVR: 33659040
www.lotushaver.dk
Det Grønne Team ApS
Magle Alle 6
2770 Kastrup
CVR: 30598075
www.dgteam.dk
Amager Have & Anlæg ApS
Arnborgvej 5
2770 Kastrup
CVR: 36035609
Tlf. 23233374