Træfældning København

  • Træfældning København - Bestil 3 uovertrufne tilbud
  • 3 reelle firmaer sender tilbud
  • Træfældning - Vi sender opgaven i udbud

Vejnavne i
postnummer 2400

Rødkælkebo
Lille Theklavej
Smedetoften
Borups Allé
Markvej
Nebbegårdsbakken
Blåbærvej
Rødkilde Plads
Væbnervej
Mesterstien
Skovduestien
Vagtmestervej
På Bjerget
Vilhelm Birkedals Vej
Klokkerhøjen
Ringergården
Jordbærvej
Rønnebærvej
Frederiksborgvej
Birkedommervej

Modtag 3 tilbud på træfældning København helt gratis

En gratis og seriøs hjælp fra os til dig til priser, der luner i dit budget. På Billig-gartner.dk sparer du penge på en velrenommeret og veletableret specialist i København. Bestil prekvalificeret assistance til løsning af de udestående træfældningsopgaver til yderst bindende priser.
Undgå at betale mere end nødvendigt for en seriøs træfælder i København. Her får du gratis de bedste tilbud på dit træfældningsproblem i København hos topmotiverede træfældere. Vi samarbejder med anerkendte og prekvalificerede træfældningsvirksomheder over hele landet - også i København.
Selv om man ikke har en særlig uddannelse, er det ifølge Arbejdstilsynet tilladt at klatre op i træet under anvendelse af mastegjorde. Man må selv bestemme, om man vil anvende stigsporer. Når man skal passere en gren anvendes to mastegjorde, så man hele tiden er fastgjort med mindst én mastegjord.

Sikkerhed vedtræfældning

Ved store træer bør man gå helt op til 15-20 m bort. På forhånd må kvas og lignende bag træet være ryddet af vejen, så der sikkert og nemt er 2 flugtveje at gå ad. På skrånende område beskadiges træet mindst, hvis man fælder op ad bakke.
Af sikkerhedsmæssige grunde kan det dog være nødvendigt at fælde træet ned ad bakke. Træet tager mere skade, men man står i sikkerhed for træet - det vil ikke glide ned mod dig. Ved opskæring af træet er det imidlertid svært at vurdere, i hvilken retning de fritskårne stammedele eventuelt vil rulle.
Derfor kan det være mere hensigtsmæssigt at fælde skråt til siden op ad bakke, eventuelt skråt nedad. Stå på skråningen over træet under opskæringen - det er det sikreste. Mineralindholdet i skovjorden afhænger i første række af sammensætningen i den oprindelige råjord.

Modtag 3 friske tilbud fra lokale træfældningsfirmaer

Godkendte træfældningsspecialister fælder træer overalt i København f.eks:
  • Kongens Nytorv
  • Christiania
  • Nordnavn
  • Svanemøllen
  • Utterslev

Vi finder de bedste træfældere

Kamp Jensen
Musvågevej 14, 1. th.
2400 København NV
CVR: 36687592
Tlf. 24606048
David's Træfældning
Møntmestervej 12 B
2400 København NV
CVR: 30869338
www.facebook.com/380564328736202
Bruun - Den Grønne Gartner
Hvidkløvervej 15
2400 København NV
CVR: 26296390
www.dengronnegartner.dk