Træfældning København

  • Træfældning København - Få 3 sikre tilbud
  • 3 solide firmaer sender tilbud
  • Træfældning - Få nemt 23 procent i rabat

Få 3 Træfældning København tilbud

Vi dækker også
postnummer 2400

Ridefogedvej
Bispevej
Rabarbervej
Trekløvervej
Perlestikkervej
Landfogedvej
Nielsine Nielsens Vej
Mesterstien
Bispebjergvej
Mosebakken
Gravervænget
Dortheavej
Filosofvænget
Klokkerhøjen
Bogtrykkervej
Blåbærvej
Falkevej
Morbærvej
Tonemestervej
Horsebakken

Modtag 3 tilbud på træfældning København helt gratis

På denne side tilbyder vi private at komme i forbindelse med dygtige træfældning København specialist. Det foregår således, at du udfylder kontaktformularen med, hvad du skal have lavet. Derefter afgiver 3 træfældningsspecialister eminente tilbud på træopgaven. Du kan opnå en pæn rabat på 21-27 procent ved at bestille 3 fede tilbud.
Skal du have topkappet et træ, fældet et træ eller bare have foretaget en kronereduktion? Du vælger selv, hvilket firma du ønsker at benytte til opgaven. Du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er glad for dem.
Selv om man ikke har en særlig uddannelse, er det ifølge Arbejdstilsynet tilladt at klatre op i træet under anvendelse af mastegjorde. Man må selv bestemme, om man vil anvende stigsporer. Når man skal passere en gren anvendes to mastegjorde, så man hele tiden er fastgjort med mindst én mastegjord.

Sikkerhed vedtræfældning

Ved store træer bør man gå helt op til 15-20 m bort. På forhånd må kvas og lignende bag træet være ryddet af vejen, så der sikkert og nemt er 2 flugtveje at gå ad. På skrånende område beskadiges træet mindst, hvis man fælder op ad bakke.
Af sikkerhedsmæssige grunde kan det dog være nødvendigt at fælde træet ned ad bakke. Træet tager mere skade, men man står i sikkerhed for træet - det vil ikke glide ned mod dig. Ved opskæring af træet er det imidlertid svært at vurdere, i hvilken retning de fritskårne stammedele eventuelt vil rulle.
Derfor kan det være mere hensigtsmæssigt at fælde skråt til siden op ad bakke, eventuelt skråt nedad. Stå på skråningen over træet under opskæringen - det er det sikreste. Mineralindholdet i skovjorden afhænger i første række af sammensætningen i den oprindelige råjord.

Modtag 3 friske tilbud fra lokale træfældningsfirmaer

Godkendte træfældningsspecialister fælder træer overalt i København f.eks:
  • Kongens Nytorv
  • Christiania
  • Nordnavn
  • Svanemøllen
  • Utterslev

Få 3 Træfældning København tilbud


Udvalgt træfældning fra 2400

Bruun - Den Grønne Gartner
Hvidkløvervej 15
2400 København NV
CVR: 26296390
Hjemmeside
Kamp Jensen
Musvågevej 14, 1. th.
2400 København NV
CVR: 36687592
Hjemmeside
Morten & Rødderne
Hvidkildevej 61
2400 København NV
CVR: 36174803
Hjemmeside