Træfældning Holbæk

  • Træfældning Holbæk - Indhent 3 solide tilbud
  • 3 effektive firmaer skriver tilbud
  • Træfældning - Opret din opgave på bare 7 minutter

Få 3 Træfældning Holbæk tilbud

Eksempler på
vejnavne i 4300

Hyldegårdsvej
Audebo Skolevej
Dalmosevej
Svovlsbjergvej
Tjørnevej
Tulipanstien
Louisevej
Bygvænget
Trælastvej
Seminarieparken
Labæk
Blåbærvej
Vestervangen
Skelbækvej
Syrenhaven
Østerled
Nordvestvej
Alleparken
Valdemar Sejrsvej
Fyrrevej

Billig træfældning Holbæk - Spar let 22% med 3 tilbud

Vi tilbyder at indhente 3 tilbud på træfældning Holbæk arbejde - helt gratis. Udfyld skemaet med din træfældningsopgave og send den ind til os. Så udvælger vi de 3 bedste træfældningseksperter i Holbæk. Det er totalt uforpligtende at indsende en træfældningsopgave og du er ikke tvunget til at vælge nogen af tilbuddene.
Vores samarbejdspartnere udfører træfældningsarbejde, beskæring, topkapning, rodfræsning mv i såvel ind- som udlandet. Alle vore rutinerede træfældningsfirmaer lægger stor vægt på en høj kvalitet i enhver træfældningsopgave, herunder en naturlig stor respekt for kundernes ejendomme.
Træfældere står gerne for såvel en sikker fældning såvel som den efterfølgende oprydning og bortkørsel. Også når det gælder kronereduktion, rydning af buskads og stormskader, har de valgt den bedste løsning, nemlig professionelt træfældningsspecialistudstyr af højeste kvalitet.

Hjertestik på store træer

Hjertestikket anvendes på træer, som er så store, at sværdet ikke kan nå det pågældende træs midte. Først skæres forhugget. Derefter foretages et hjertestik ved at stikke sværdet vandret ind i forhugget i fældesnitshøjde. Den midterste del af fældekammen og det bagved liggende ved skæres derved væk.
Fældesnittet gøres færdigt på normal vis ved at begynde i højre side og føre saven bagud, og fortsætte frem i venstre side til en passende fældekamsbredde er opnået. Finrødderne er indrettet til at optage vand og mineraler fra jorden. Og da de er meget aktive, bruger de meget ilt.
Derfor ligger hovedparten af træets finrødder helt oppe i de øverste 5-10 cm af jorden. De grove rødder er forveddede dele af tidligere finrødder. De er beklædt med bark og er meget mere sejlivede end finrødderne. Det er de nødt til at være, for en af grovrøddernes opgaver er at holde træet fast i jorden.

Træfældningsarbejde i Holbæk behøver ikke at koste en formue

Tilbud på en billig og dygtig træfældningsspecialist kan gives overalt i Holbæk kommune:
  • Hagested
  • Vipperød
  • Kisserup
  • Soderup
  • Kirke Eskildstrup

Få 3 Træfældning Holbæk tilbud


Lokal træfældning fra postnummer 4300

Anlægsgartner Grønberg
Kalundborgvej 299
4300 Holbæk
CVR: 25805224
Hjemmeside
H. B. J. Skovservice
Bøgebakken 8
4300 Holbæk
CVR: 14847979
Hjemmeside
Rope Reach I/S
Tuse Næs Vej 1 A
4300 Holbæk
CVR: 31205344
Hjemmeside