Træfældning Guldborgsund

  • Træfældning Guldborgsund - Indhent 3 idelle tilbud
  • 3 lokale firmaer sammensætter tilbud
  • Træfældning - Spar tid og få hurtigt tilbud

Få 3 Træfældning Guldborgsund tilbud

Lokale vejnavne
Guldborgsund

Grønsundsvej
Sortsøvej
Nykøbingvej
Hovedgårdsvej
Jernbanestien
Møllegade
Asylvej
Bagergade
Strandvænget
Teglværksvej
Elversvej
Apothekstræde
Skovby Tværvej
Stimosevej
Bøgevænget
Tjørnevænget
Wieverknolden
Vestervang
Granvej
Strædet

Træfældning Guldborgsund - Få 3 tilbud på kun 48 timer

Det er svært at udføre en træfældning både korrekt og sikkert for de fleste mennesker. Det er det dog slet ikke for vores træfældere! Bestil 3 gratis træfældning tilbud fra godkendte Guldborgsund træfældning firmaer. Denne gratis tjeneste er langt den billigste og nemmeste måde at få 3 førsteklasses træfældningstilbud på.
I vores netværk af træfældningseksperter i Guldborgsund kommune finder du let en rutineret og kompetent samarbejdspartner og rådgiver. Træfældningsfirmaerne i Guldborgsund udfører alle former for topkapning, træfældning, rodfræsning osv - til en meget konkurrencedygtig pris.
I stormfaldsområder forekommer en del hængere. Vurder først graden af hæng, det vil sige om det pågældende træ vil falde mod jorden efter endt friskæring, eller om det bliver hængende efter friskæring. Vurderer du, at træet falder igennem, vil det oftest være rigtigt at fælde træet på helt normalt vis med forhug.

Nedtrækning med traktor

Traktoren udgør den sikreste, dyreste og mest effektive mulighed. For at mindske stejlingsrisikoen anbringes trækket lavest muligt på traktoren. Sørg for ikke at trække sidelæns. Større træer kan under nedtrækningen glide baglæns hen mod traktoren med stor kraft, hvorfor trækwiren bør have en god længde.
Såfremt traktoren er forsynet med spil, skal dette ubetinget benyttes. Når træet er trukket ned, skal man især ved større løvtræ trække det nedtrukne træ så langt frem, at man ikke behøver at oparbejde træet under de kroner, det netop har hængt i. Der er tit flere løse og farlige grene i kroner, hvor der har været en hænger.
Veddet i grenene skal kunne holde til store belastninger. Dels skal det kunne modstå vindpres, og dels skal det bære hele vægten af løvet og grenen selv. Hele dette vægtpres overføres til stammen gennem grenfæstet, som på den måde bliver grenens svage punkt.

Overlad tilbudsarbejdet til os - opret din træopgave nu

Få 3 gratis tilbud fra erfarne træfældningsfirmaer i Guldborgsund uanset hvor i kommunen du bor:
  • Eskildstrup
  • Stubbekøbing
  • Nørre Alslev
  • Sakskøbing
  • Slemminge

Få 3 Træfældning Guldborgsund tilbud


Eksempler på træfældning i Guldborgsund

H. Rasch & Søn A/S
Grønnemosevej 9
4850 Stubbekøbing
CVR: 31514967
Hjemmeside
Nøjsomheden ApS
Sortsøvej 64
4850 Stubbekøbing
CVR: 33749538
Hjemmeside
Anlægsgartner K. Meldgaard
Aastrupvej 71
4850 Stubbekøbing
CVR: 37181234
Hjemmeside