Træfældning Gilleleje

  • Træfældning Gilleleje - Bestil 3 fleksible tilbud
  • 3 troværdige firmaer udarbejder tilbud
  • Træfældning - Få hele 11 % i rabat

Eksempler på veje
i postnummer 3250

Hesbjergåsen
Parcelvej
Nordvænget
Klemens-Ager
Kløvermarksvej
Pileskoven
Revlingedalen
Hybenvej
Hegnet
Oluf Petersensvej
Lysager
Højvejen
Pårupvej
Krigsagervej
Lyshøjvej
Revlingestien
Munkehøjvej
Nerievej
Overdrevsvej
Hesbjerg Have

Træfældning Gilleleje. Spar penge med 3 gode tilbud

At finde et seriøst træfældningsfirma i Gilleleje er ikke helt så let som du tror. Det er ikke alle træfældningseksperter, der har et godt ry - ikke engang i Gilleleje. Løsningen findes lige her på billig-gartner.dk. Vi tilbyder nemlig at skaffe den bedste pris på fældning eller topkaping af træer i Gilleleje med 3 gratis tilbud.
Afspærring i forbindelse med træfældning: Afspærringerne må aldrig foretages umiddelbart efter et sving, idet bilerne opdager afspærringen for sent. Når man foretager en afspærring, bør man være meget agtpågiven på, at ingen kører igennem afspærringen. Når den første vogn er stoppet, hænder det, at efterfølgende vogne blot overhaler. Derfor stiller man sig ud i kørebanen til den første bil er standset. Straks derefter stiller man sig ud i overhalingsbanen og standser trafikken der. Det er en hjælp at bruge advarselsskiltet Anden fare forsynet med underteksten Træfældning.

Stiksporskovninger

Træer med baghæng kan være så tynde, at der ikke er plads til at lave en bagtå, som kan holde savsporet åbent. I sådanne tilfælde anvendes kile eller fældejern på en særlig måde for at undgå at ramme det med sværdet. Det gælder for eksempel ved stiksporskovninger, hvor randtræer ønskes væltet ind i stykket for at undgå oprydningsarbejde på veje og lignende.
Sortimentet af giftige væsker omfatter blandt andet: forskellige olietyper, benzin, syrer og organiske opløsningsmidler. Alle disse kan true træerne på livet. Ligeledes vil alle opløsninger med tungmetaller (bly, cadmium, kviksølv, kobber, nikkel og krom f.eks.) skade træerne varigt. Alle former for trafikuheld rummer en risiko for udslip af farlige væsker. Det er snarest reglen, at det sker, ikke undtagelsen.

Vi sparer dig for mange penge (som du kan bruge bedre)

Man undgår flækskader ved fældning ved at:
  • foretage hjertestik
  • lave skrå snit
  • sørge for at fældekammen bliver meget smal
  • lave lidt dybere forhug

Aktuelle træfældere fra postnr. 3250

Gilleleje Træfældning
Vesterbrogade 13
3250 Gilleleje
CVR: 20485884
Tlf. 40109094
​UG-Anlæg v/Ulrik Gade
Niels Lorentzens Vej 56
3250 Græsted
CVR: 26604478
www.xn--ug-anlg-rxa.dk
Græsted Skov - og Anlægsfirma
Ravnstrupvej 23
3250 Græsted
CVR: 25288513
www.gsa-nordsjaelland.dk