Træfældning Furesø

  • Træfældning Furesø - Modtag 3 sammenlignelige tilbud
  • 3 velegnede firmaer afgiver tilbud
  • Træfældning - Vi skaffer dig 10 % i rabat

Veje i postnummer 3540

Birkevangen
Bøgevangen
Gl Vassingerødvej
Røglevej
Stendyssevej
Ved Gadekæret
Moselundsvej
Kastaniebakken
Blåbærhaven
Æblebakken
Kærhøjgårdsvej
Uggeløse Skovvej
Hvedemarken
Bjergagervej
Engmosen
Pilevangen
Nymøllevej
Kirsebærhaven
Kløvermarken
Stengårdsvej

Træfældning Furesø - Få 3 tilbud fra specialister

En gratis og let træfældningshjælp fra os til jer med priser, der varmer i dit budget. Oplys os om din træfældningsopgave i træfælderformularen (det tager kun 6 minutter). Vi mailer dig gratis og enkelt 3 konkurrencedygtige specialtilbud i Furesø kommune fra seriøse træfældere.
Ønsker du en effektiv og anerkendt træfælder i Furesø kommune? Det er lynhurtigt at benytte denne håndværkerside og træfælderne løser alle slags træfældningsopgaver i hele Furesø kommune - og i resten af landet. Vi samarbejder med pålidelige og arbejdsvillige træfældningsfirmaer i hele Danmark - også i Furesø kommune.
At opgaver klares på kortest mulige tid, er både rart for kunden og betyder, at der bliver en lavere samlet pris i sidste ende. Træfældere i Furesø kommune råder over en stor maskinpark til både små og store træer, buskads, rod/stub-fræsning osv. De har sikkert også udstyr, som passer til netop din træfældningsopgave.

Brug af kilejern

Kilejern er jernplader på ca. 12 x 8 x 1 cm. De er et godt supplement til kilerne, da de er lettere og billigere. De er yderst anvendelige, især hvis der er for få kiler, eller disse kun har en størrelse. Alle, som har prøvet at skove, kender den situation, hvor man lige mangler den sidste kile eller kilejern, før træet vil gå.
Man kan da bruge en skive af rundtræ med passende diameter som ekstra kilejern. Det er vigtigt for styrken, at rundtræet er skåret af et træ eller en gren med passende diameter, så der er bark hele vejen rundt.
Det er svært at sige noget generelt om det nødvendige antal kiler til en skovning. 2-3 kiler og et par kilejern er normalt tilstrækkeligt. Kiler er farlige at bruge. Under brug kan med stor kraft løsrives stålsplinter, der kan trænge ind i legemet. Kilen kan gøres anvendelig efter afretning på en grov smergelsten eller ved hjælp af en vinkelsliber.

Vi har åbent døgnet rundt

Du kan få 3 tilbud på seriøs træfældning i hele Furesø kommune:
  • Kirke Værløse
  • Stavnsholt
  • Bregnerød
  • Fiskebæk
  • Hareskovby

Furesø træfældere eksempler:

RS-Anlægsgartner
Vassingerødvej 123
3540 Lynge
CVR: 29468303
www.xn--rs-anlg-rxa.dk
Thomas Træ- & Haveservice ApS
Vinkelvej 18
3540 Lynge
CVR: 31864240
Tlf. 29687155
Anlægsgartnerfirmaet Bondes
Gl Nøglegårdsvej 22
3540 Lynge
CVR: 31258634
www.facebook.com/179653632046944