Træfældning Faxe

  • Træfældning Faxe - Bestil 3 drøngode tilbud
  • 3 solide firmaer udarbejder tilbud
  • Træfældning - Spar 28 % på en billig fagmand

Eksempler på veje
fra Faxe

Lergårdsvej
Køgevej
Dyrehavevej
St Elmuevej
Holteskovvej
Kastanievej
Hertelsvej
Kirkevej
Murerstrædet
Sækkehusvej
Lindegårdsvej
Vivede Møllehuse
Nordhøjvej
Violstræde
Snedkærgårdsvej
Kirkeskovvej
Bødkerstræde
Rådhusvej
Gribsbjerg
Thornfjeldsvej

Træfældning Faxe - Få 3 gode tilbud fra dygtige fagfolk

Vi har udvalgt lokale og pålidelige træfældningsvirksomheder over hele kongeriget - også i Faxe kommune. Du sparer mange penge på en kompetent og prekvalificeret fagmand i Faxe kommune. Du er endt på træfældningsportalen Billig-gartner.dk - stedet hvor du på få minutter kan bestille to-tre seriøse træfældningstilbud.
Vores professionelle netværk består af pålidelige og fleksible træfældningsfirmaer over hele kongeriget - også i Fakse kommune. Vi indhenter kun tilbud ved velrenommerede træfældningsfirmaer, og derfor indestår vi for ordentligt træfældningsarbejde fra A til Z.
I et stormfaldsområde vil en del træer blot være rodløsnede og hælde mere eller mindre. Ved svagt hæng er trækket i fældesnitsiden oftest ikke større, end at træet kan fældes som et almindeligt træ med forhæng, det vil sige med forhug, fældesnit og bagtå. Det vil især gælde mindre træer og næsten lodrette træer.

Bortskæring af fældekammen

Mange tror, at bortskæring af fældekammen giver træet mere fart og gennemslagskraft. Men et træ, der har en rigtig fældekamstykkelse på 2-6 cm, får ikke større faldhastighed ved at fældekammen mindskes eller fjernes. Derimod øges faremomenterne. Sværdet kan blive klemt, og træet kan gå i en anden retning.
Ofte glider træet ned af stødet, og dermed er mulighederne for en let og smertefri nedtagning mindsket, fordi rodenden borer sig ned i jorden. Det er nu vanskeligere at dreje træet ned med løftestang. Det er vigtigt at huske på, at mens nogle træer trives på de tørre steder, så trives andre på de fugtige: alle har de fundet deres niche.
Så snart træerne kommer udenfor skovmiljøet, opstår der problemer. Deres overlevelse er tydeligt truet, for træer, som kan blive mellem 1000 og 2000 år i et naturligt skovmiljø, bliver kun et sted mellem 10 og 50 år, når de står udenfor.

Modtag 3 tilbud fra godkendte træfældere i Faxe

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra aut. træfældningsfirmaer overalt i Faxe kommune:
  • Bråby
  • Bjerrede
  • Tureby
  • Roholte
  • Hyllede

3 træfældere fra postnr. 4640

Nielsen´s Entreprise Thomas Juul Nielsen
Egedevej 65
4640 Faxe
CVR: 26699320
www.nielsen-faxe.dk
Bergsten Handel & Service
Nygade 14
4640 Faxe
CVR: 37926000
www.facebook.com/bergstenhandelservice
T. B. Træfældning
Gl Strandvej 15
4640 Faxe
CVR: 18242508
Tlf. 44996019