Træfældning Borup

  • Træfældning Borup - Få 3 seriøse tilbud
  • 3 seriøse firmaer laver tilbud
  • Træfældning - Lad firmaerne konkurrere om arbejdet

Få 3 Træfældning Borup tilbud

Veje 4140 Borup

Slusevej
Lønager
Humleorevej
Lindevej
Borupvej
Bjørnestien
Buen
Tornbjergvej
Toftevej
Majsmarken
Mølleskrænten
Bakkegårds Alle
Elmevej
Almsvej
Søvej
Udløbsvejen
Møllevej
Bastebjergvej
Mølleparken
Kløvestedvej

Træfældning Borup. Få 3 hurtige tilbud og spar let 29%

Du har brug for træfældning i Borup? Så er du heldig, for du er netop landet på det helt rigtige website. Billig-gartner.dk tilbyder dig gratis og hurtigt 3 personlige tilbud fra erfarne og billige træfældningsfirmaer i Borup, som meget gerne vil udføre træfældningsopgaven for dig til en attraktiv pris.
Vores team af samarbejdspartnere her på Billig-gartner.dk kan løse alle former for træfældning opgaver i Borup - herunder topkapning, beskæring, rodfræsning, stubfræsning og så videre. Med en god blanding af rutine og ungt gåpåmod, udføres træfældningen efter god håndværksmæssig skik og tradition.
I løvtræ er faremomenterne store. Træerne er større og tungere, flækker lettere og indeholder kraftigere spændinger. Det er nødvendigt at anvende traktor ved oparbejdning af stormfald i løvtræ. I nåletræ er det praktisk at anvende traktor under oparbejdning af stormfald.

Forkert udførelse af fældesnittet

Alt for tit ses stød, hvor fældesnittet i den ene side er lavere end forhuggets vandrette snit. Ved meget mindre træer med roddiametre op til 10-11 cm, for eksempel stager og lægter, er det som regel unødvendigt at anvende forhug. Man kan nøjes med fældesnittet.
Arbejdstilsynet kræver anvendelse af forhug på træer med brysthøjdediametre større end 12 centimeter. l den byøkologiske træplan skal man bevare så meget som muligt, men også plante så meget som muligt. Selvfølgelig på de rigtige steder og på den rigtige måde.
Og så skal der sørges for, at træernes levevilkår bliver et anliggende, som ligger alle på sinde. Det må ikke mere være muligt at skamfere træer, hverken ved at knække stammer og grene af unge træer eller ved at topkappe og forynge gamle træer. Det må blive fortid at plante træer på steder og i huller, hvor de aldrig vil kunne trives.

Spar nemt op til 28% på træfældningsopgaven

Eksempler på faretruende situationer, der kræver en særlig indsats for at redde træernes rodnet:
  • pålægning af jord omkring stammen
  • svampelegemer på rod og stamme af nabotræer
  • pludselig sænkning af grundvandet
  • voldsomme svingninger i grundvandet
  • afbrydelse af dræn

Få 3 Træfældning Borup tilbud


Eksempel på lokal træfældning i Borup

Anlægsgartner Jesper Andersen
Stenhøjparken 90
4140 Borup
CVR: 17517481
Hjemmeside
Bæver Naturbyg
Ved Kildepladsen 10
4140 Borup
CVR: 29300062
Hjemmeside
Tree Complete
Urupvej 6 B
4140 Borup
CVR: 32388914
Hjemmeside