Træfældning Aabenraa

  • Træfældning Aabenraa - Indhent 3 1. klasses tilbud
  • 3 udvalgte firmaer sammensætter tilbud
  • Træfældning - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Veje i postnummer 6200

Tømmergården
Smedevænget
Varnæsvej
Teglholt
Stenneskærvej
Teglværksvej
Strandgade
Tumbøl Bygade
Sønder Hostrup Østergade
Surkær
Sandved
Rådmandsløkken
Rugmarken
Rønnevej
Tralskovvej
Sejsbjerg
Rødekrovej Vest
Røllum Bygade
Wais
Søglimt

Træfældning Aabenraa - Find en lokal fagmand med 3 tilbud

Modtag autoriseret bistand til udførelse af de udsatte træfældningsopgaver til yderst fortræffelige priser. Oplys om træfældningsopgaven i kontaktskemaet på cirka 5½ minut (så er det overstået). Vores seriøse firmanetværk omfatter certificerede og velegnede træfældningsfirmaer over hele Danmark - også i Aabenraa.
Få 3 særdeles gode træfælder tilbud på f.eks. flishugning, risikovurdering af træer, beskæring af frugttræer eller nedskæring af træer. Beskriv træfældningsopgaven i opgaveformularen på bare 5½ minut her. Vores landsdækkende træfældernetværk består af professionelle og velegnede træfældningsfirmaer i hele landet - også i Aabenraa.
Under oparbejdning af stormfald forekommer træer med sidespænding. Det er vigtigt at placere sig på den rigtige side af stammen for at undgå at blive ramt af den friskårne stammeende. I visse tilfælde kan man ikke sikkert vurdere, til hvilken side stammen vil bevæge sig.

Afkortning af fældede stammer

Efter afgrening og aflægning bør stammerne afkortes. Under afkortningen vurderes ved hvert snit eventuelle træk- og trykspændinger. Afkortningen foretages ved hjælp af to snit. Første snit lægges i tryksiden i en dybde svarende til ca. 1/3 af det pågældende træs diameter. Det andet snit lægges i træksiden.
Hvis det første snit i tryksiden fortsættes igennem effektet, klemmes sværdet fast. Begynder man med snittet i træksiden, vil en del af barken og det yderste splintlag flække fra tryksiden. Det er i første omgang ret let at udpege egnede arter til nyplantning.
Man behøver blot at se sig om i danske byer for at få et indtryk af, hvad der egner sig. Under de plejevilkår, som gælder hos os, vil der være en række arter, som klarer sig forbavsende godt, andre som kan hutle sig igennem og atter andre, som slet ikke kan klare sig.

Lad en aut. ekspert fælde dine træer - det er det sikreste

Vores netværk af erfarne træfældningsfirmaer dækker hele Aabenraa kommune:
  • Nørre Hostrup
  • Genner
  • Hovslund
  • Kollund
  • Frøslev

Her er de bedste træfældere

Havekompagniet ApS
Sønder Hostrup Toftevej 28
6200 Aabenraa
CVR: 35417974
www.havekompagniet.dk
Anlægsgartner Mikael Thomsen
Lunderup Markvej 14
6230 Rødekro
CVR: 11432379
www.mikael-thomsen.dk
Sønderjysk Have Service
Nørbyvej 29
6200 Aabenraa
CVR: 37899054
Tlf. 28894377