Anlægsgartner Vojens

  • Få 3 seriøse tilbud på seriøs gartner
  • Indsend skemaet online på kun 2 min.
  • Find en erfaren anlægsgartner Vojens

Få 3 Anlægsgartner Vojens tilbud

Vi dækker også disse
veje i Vojens

Skolevej
Ydunslund
Lillevej
Keglhøjvej
Søndergård Alle
Stadion Alle
Vesterled
Kolsnapskovvej
Tirsvang
Søvænget
Stageløkke
Mirabellevej
Passagen
Mellemhave
Sangfuglestien
Sommerstedvej
Ringgade
Rosengade
Vesterkær
Pottervej

Anlægsgartner Vojens - Få 3 gode gartner tilbud med rabat

Hvad koster en anlægsgartner Vojens? Det afhænger bl.a. af anlægsgartnerens erhvervserfaring og antallet af aktive år i anlægsgartnerfaget - særlige udfordringer som el-ledninger eller besværlige adgangsveje kan forøge prisen. Ved at bruge vores gratis service kan du bestille 3 strålende tilbud fra lokale anlægsgartnere.
Den mængde kalk, man skal tilføre haven, afhænger af jordtypen - lerjord har brug for mere end sandjord. Groft sagt skal man bruge ca. 500 g kalk pr. m2 jord for at hæve pH med et point. Der er brug for ca. halvt så meget på sandjord, men ca. halvanden gang så meget på lerjord.
Til ni planter per kvadrat spreder du to fingre og tegner to vandrette linjer, der deler kvadratet i tredjedele, og derefter to lodrette, så har du ni afdelinger. Har du mindre hænder (og det synes børnene er sjovt), bruger du tommel- og pegefinger, eller brug kun en finger og tegn to linjer, først vandret, så lodret. I midten prikkes et hul.

Granulerede gødninger til haven

Granulerede eller fintmalede gødninger bruges direkte på jorden, når den gøres klar til plantning. De kan også bruges til at supplere lagrene om foråret, ved starten af vækstsæsonen. Til planter, der giver stort udbytte, som ærteblomst, roser og grøntsager, er det klogt at strø lidt gødning omkring planterne.
Det gøres i løbet af sommeren og metoden er at vande det ned i jorden, eller at bruge det for at sætte gang i jorden i køkkenhaven, når den ene afgrøde er høstet, og før den næste sættes i gang.
Blandingsgødninger med de tre hovednæringsstoffer (N:P:K), fx Nitrophoska (uorganisk) eller blod-, fiske- og benmel (organisk), kan med fordel tilføres jorden før plantning eller såning, og de er også glimrende som gødning overalt i haven. Hvis man kun vil købe én slags gødning, er det sådan en gødning, man bør bruge.

Få haveservice fra den rette anlægsgartner i Vojens

Vigtige arbejdsopgaver i haven om foråret:
  • Oprydning
  • Plantning og såning
  • Beskæring af roser
  • Lugning og jorddækning

Få 3 Anlægsgartner Vojens tilbud


Eksempler på lokal anlægsgartner Vojens

Sønderjysk Landskab & Anlægsdesign ApS
Diagonalvej 14
6500 Vojens
CVR: 30806557
Hjemmeside
Arnes Natur-Service
Vedbølvej 7, Vedbøl
6500 Vojens
CVR: 97541159
Hjemmeside
Torben Gammelgaard
Gelsåvej 26, Over Jerstal
6500 Vojens
CVR: 17515233
Hjemmeside