Anlægsgartner Vojens

  • Få 3 fortrinlige tilbud på prekvalificeret gartner
  • Udfyld formularen online på kun syv minutter
  • Bestil en fleksibel anlægsgartner Vojens

Vejnavne i
postnummer 6500

Ved Majen
Ydunslund
Simmersted Byvej
Overbæksvej
Mølleforte
Strandelhjørnvej
Vismarlundvej
Vibestien
Niels Juhlers Toft
Solsikkevej
Stadion Alle
Thorsager
Simmerstedholm
Tingvejen
Rådhuscentret
Skydebanevej
P. Grejsens Vej
Tørningvej
Skibelund Byvej
Tjørnevej

Anlægsgartner Vojens - Få 3 gode gartner tilbud med rabat

Hvad koster en anlægsgartner Vojens? Det afhænger bl.a. af anlægsgartnerens erhvervserfaring og antallet af aktive år i anlægsgartnerfaget - særlige udfordringer som el-ledninger eller besværlige adgangsveje kan forøge prisen. Ved at bruge vores gratis service kan du bestille 3 strålende tilbud fra lokale anlægsgartnere.
Den mængde kalk, man skal tilføre haven, afhænger af jordtypen - lerjord har brug for mere end sandjord. Groft sagt skal man bruge ca. 500 g kalk pr. m2 jord for at hæve pH med et point. Der er brug for ca. halvt så meget på sandjord, men ca. halvanden gang så meget på lerjord.
Til ni planter per kvadrat spreder du to fingre og tegner to vandrette linjer, der deler kvadratet i tredjedele, og derefter to lodrette, så har du ni afdelinger. Har du mindre hænder (og det synes børnene er sjovt), bruger du tommel- og pegefinger, eller brug kun en finger og tegn to linjer, først vandret, så lodret. I midten prikkes et hul.

Granulerede gødninger til haven

Granulerede eller fintmalede gødninger bruges direkte på jorden, når den gøres klar til plantning. De kan også bruges til at supplere lagrene om foråret, ved starten af vækstsæsonen. Til planter, der giver stort udbytte, som ærteblomst, roser og grøntsager, er det klogt at strø lidt gødning omkring planterne.
Det gøres i løbet af sommeren og metoden er at vande det ned i jorden, eller at bruge det for at sætte gang i jorden i køkkenhaven, når den ene afgrøde er høstet, og før den næste sættes i gang.
Blandingsgødninger med de tre hovednæringsstoffer (N:P:K), fx Nitrophoska (uorganisk) eller blod-, fiske- og benmel (organisk), kan med fordel tilføres jorden før plantning eller såning, og de er også glimrende som gødning overalt i haven. Hvis man kun vil købe én slags gødning, er det sådan en gødning, man bør bruge.

Få haveservice fra den rette anlægsgartner i Vojens

Vigtige arbejdsopgaver i haven om foråret:
  • Oprydning
  • Plantning og såning
  • Beskæring af roser
  • Lugning og jorddækning

Eksempel på anlægsgartnere i 6500 Vojens

Arnes Natur-Service
Vedbølvej 7, Vedbøl
6500 Vojens
CVR: 97541159
www.facebook.com/Arnesnaturservice
Skovgaarden Rengøringsservice ApS
Hærvejen 7
6500 Vojens
CVR: 32944043
www.skovgaardens.dk
Torben Gammelgaard
Gelsåvej 26, Over Jerstal
6500 Vojens
CVR: 17515233
Tlf. 74547256