Anlægsgartner Tranbjerg

  • Få 3 hurtige tilbud på energisk gartner
  • Indsend skemaet på bare seks min.
  • Få en erfaren anlægsgartner Tranbjerg

Veje i postnummer 8310

Industrivej
Skovgårdsvænget
Hovvejen
Ingerslevvænget
Tranbjerg Hovedgade
Frisenholt
Tranbjerg Tværvej
Kærvænget
Sletvej
Sønderbro
Kirketorvet
Tingskovparken
Orholt Allé
Østergårdsparken
Laurbærvænget
Egevænget
Hyrdevænget
Kildegårdsvej
Sønderbrokrogen
Gartnervænget

Anlægsgartner Tranbjerg. Gartner firmaer giver 3 tilbud

Vores netværk tæller flere hundrede godkendte anlægsgartnere i Tranbjerg og resten af landet. Hvad enten du måtte søge en anlægsgartner til at få nedlagt et enkelt træ eller du ønsker forslag til en helt nyanlagt have, så sikrer vores store netværk, at vi altid kan finde 3 gartnere, som passer til lige præcis til din opgave.
Du skal blot bruge fire minutter på at udfylde onlineformularen, hvorefter vi på baggrund af din beskrivelse, skaffer tre tilbud fra anlægsgartnere i Tranbjerg, som passer til dine behov og præferencer. I løbet af 3-4 dage modtager du helt gratis og uforpligtende 3 hammerfede anlægsgartnertilbud.
Plant tættere: Sørg for isolering omkring vinterkassen ved at lægge halmballer rundt om den. Læg et tætsluttende dække over eller et dobbelt dække med et stykke plastic imellem for at hindre jordens varmetab om natten. Læg et tæppe eller en presenning over kassen i ekstra kolde nætter.

Tips til såning

Der er nogle firmaer, som udsender små bøger med mere detaljerede spiringsbetingelser for forskellige frøtyper, ellers må man slå op i en god plantebog. Frø med vinger eller haler (fx ahorn, klematis) skal sås meget tyndt, så vingerne eller halerne ikke kommer i berøring med deres naboer.
Dæk derefter med et tyndt lag fint grus, som holder frøene nede, så de ikke blæser væk. Eller knæk halerne og vingerne af, og så derefter frøene som normalt - men det er et temmelig besværligt arbejde. Hvis jorden begynder at tørre ud, skal den vandes igen ved nedsænkningsmetoden.
Når frøene begynder at spire, fjernes plasticdækket, eller lufthullet i formeringskassen åbnes, så frøplanterne får luft. Hvis der er planter, som vælter eller udvikler dunet gråskimmel, fjernes de med en pincet, så sunde frøplanter ikke forurenes.

God service og høj kvalitet. Det kendetegner vores partnere.

Følgende må ikke lægges i kompostbunken:
  • Rødder af ukrudtsplanter
  • Træagtigt materiale som beskæringsrester og gamle stokke af rosenkål
  • Stof af kunstmateriale
  • Alt ikke biologisk nedbrydeligt materiale
  • Katteafføring

Tranbjerg anlægsgartnere eksempler:

Anlægsgartner Peter Hansen
Rørthvej 163
8300 Odder
CVR: 29541299
www.gartnerpeter.dk
Højbjerg Hus og Have
Fritz Sybergs Vej 5
8270 Højbjerg
CVR: 32992870
www.hoejbjerghusoghave.dk
PBH Anlæg
Horsensvej 138
8300 Odder
CVR: 28498926
www.facebook.com/859436927433813