Anlægsgartner Tranbjerg

  • Få 3 lokale tilbud på lokal gartner
  • Udfyld webformularen på under fem minutter
  • Bestil en kvalitetsbevidst anlægsgartner Tranbjerg

Få 3 Anlægsgartner Tranbjerg tilbud

Eksempler på
8310 vejnavne

Østerby Allé
Laurbærvænget
Obstrupvej
Kærvænget
Ellemosevej
Sønderbro
Vestre Tingskovvej
Østergårdsparken
Trankær Vænge
Torvevænget
Nørrevænget
Kirkevænget
Industrivej
Parkvænget
Morelvænget
Tranbjerg Stationsvej
Tingskovvej
Kildegårdsvej
Slet Møllevej
Bjødstrupvej

Anlægsgartner Tranbjerg. Gartner firmaer giver 3 tilbud

Vores netværk tæller flere hundrede godkendte anlægsgartnere i Tranbjerg og resten af landet. Hvad enten du måtte søge en anlægsgartner til at få nedlagt et enkelt træ eller du ønsker forslag til en helt nyanlagt have, så sikrer vores store netværk, at vi altid kan finde 3 gartnere, som passer til lige præcis til din opgave.
Du skal blot bruge fire minutter på at udfylde onlineformularen, hvorefter vi på baggrund af din beskrivelse, skaffer tre tilbud fra anlægsgartnere i Tranbjerg, som passer til dine behov og præferencer. I løbet af 3-4 dage modtager du helt gratis og uforpligtende 3 hammerfede anlægsgartnertilbud.
Plant tættere: Sørg for isolering omkring vinterkassen ved at lægge halmballer rundt om den. Læg et tætsluttende dække over eller et dobbelt dække med et stykke plastic imellem for at hindre jordens varmetab om natten. Læg et tæppe eller en presenning over kassen i ekstra kolde nætter.

Tips til såning

Der er nogle firmaer, som udsender små bøger med mere detaljerede spiringsbetingelser for forskellige frøtyper, ellers må man slå op i en god plantebog. Frø med vinger eller haler (fx ahorn, klematis) skal sås meget tyndt, så vingerne eller halerne ikke kommer i berøring med deres naboer.
Dæk derefter med et tyndt lag fint grus, som holder frøene nede, så de ikke blæser væk. Eller knæk halerne og vingerne af, og så derefter frøene som normalt - men det er et temmelig besværligt arbejde. Hvis jorden begynder at tørre ud, skal den vandes igen ved nedsænkningsmetoden.
Når frøene begynder at spire, fjernes plasticdækket, eller lufthullet i formeringskassen åbnes, så frøplanterne får luft. Hvis der er planter, som vælter eller udvikler dunet gråskimmel, fjernes de med en pincet, så sunde frøplanter ikke forurenes.

God service og høj kvalitet. Det kendetegner vores partnere.

Følgende må ikke lægges i kompostbunken:
  • Rødder af ukrudtsplanter
  • Træagtigt materiale som beskæringsrester og gamle stokke af rosenkål
  • Stof af kunstmateriale
  • Alt ikke biologisk nedbrydeligt materiale
  • Katteafføring

Få 3 Anlægsgartner Tranbjerg tilbud


Eksempler på lokal anlægsgartner i Tranbjerg

PBH Anlæg
Horsensvej 138
8300 Odder
CVR: 28498926
Hjemmeside
BGA-Service
Højbyvej 16
8300 Odder
CVR: 34161461
Hjemmeside
O. T. Anlæg
Skovdalsvej 20
8300 Odder
CVR: 19882543
Hjemmeside