Anlægsgartner Thisted

  • Få 3 prima tilbud på kompetent gartner
  • Indsend skemaet online på ca 3 min.
  • Bestil en engageret anlægsgartner Thisted

Eksempler på veje
fra Thisted

Skinnerup Mark
Skyumvej
Kronens Hede Vej
Æblevænget
Krænhavs Sti
Strandfogedvej
Skovgade
Korsgade
Kronborgvejs Sidevej
Nørbyvej
Troldborgvej
Nørre Mølle
Kjelstrupvej
Kanstrupvej
Jernbanegade
Sletningen
Åstrædet
P. Bolesens Vej
Toosholmvej
Kløv Overvej

Gratis online service: Få 3 anlægsgartner tilbud i Thisted

Vær konkret og få et bedre gartner tilbud i Thisted. Beskriv hvorfor du har brug for en gartner. Er det til en firmaopgave eller en privatopgave? Din gartner opgave sendes til alle de relevante anlægsgartner Thisted fagfolk, vi har i vores system. Herefter kan 3 anlægsgartnere kontakte dig med hver deres attraktive havetilbud.
Du får bare tilbud fra godkendte anlægsgartnere i Thisted ligesom det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en anlægsopgave her på siden. Opret din anlægsopgave online nu på bare 7 minutter og få 3 fede anlægstilbud fra anlægsgartnere i Thisted. Spar op til 29 % ved at indhente 3 gratis tilbud her på siden.
Det er også muligt at plante nogle medlemmer af løgfamilien om efteråret for at få en større eller tidligere høst næste forår og sommer. Spørg folk i lokalområdet om, hvilke afgrøder der kan betale sig i dit område, men husk at vejret kan variere fra år til år.

Indendørs såning

1. Fyld en potte eller formeringskasse med løs jord. Fordel jorden jævnt og brug bunden af en anden ren potte/kasse til at trykke den let til med - den må ikke stampes. Skriv plantenavn og sådato på etiketten, så den kan sættes ned i potten efter såning.
2. Hæld frøene ned i den ene håndflade. Hold håndfladen ca. 10 cm over jordoverfladen og slå let mod den med den anden hånd, så frøene falder ned på jorden. Før hånden fra side til side for at få en tynd, jævn fordeling på overfladen.
3. Dæk frøene tyndt med sigtet jord. Hvis det er meget fine frø, så dæk ikke med jord, men sæt husholdningsfilm over potterne. Anbring potterne i lunkent vand, indtil også jordoverfladen er fugtig. Lad alt overskudsvand dræne af og anbring derefter potterne i en stor, løs plasticpose eller i en opvarmet formeringskasse. En spiringstemperatur på 18-21°C passer de fleste frø.

Hele Thisted er dækket af vores net af aut. fagmænd

I Thisted kan du få tilbud fra faguddannede gartnere overalt i kommunen:
  • Kallerup
  • Dragsbæk
  • Nors
  • Hillerslev
  • Vester Vandet

Anlægsgartnere Thisted eksempler:

Din Haveservice i Thisted
Bellisvej 17
7700 Thisted
CVR: 36659823
Hundborg Anlægsgartneri
Katholmvej 3, Hundborg
7700 Thisted
CVR: 17520296
www.xn--hundborg-anlg-fgb.dk
Holm´s Anlægsgartneri
Vorupørvej 24
7700 Thisted
CVR: 27154573
www.holmsanlaeg.dk