Anlægsgartner Svendborg

  • Få 3 favorable tilbud på fleksibel gartner
  • Udfyld skemaet online på ca seks minutter
  • Bestil en faglærd anlægsgartner Svendborg

Eksempler på
vejnavne i 5700

Grastenvej
Gyden
Anna Christiane Vej
Albechsvej
Blåmunkevej
Falkenbjerg
Fåborgvej
Bregnevænget
Bladvænget
Frederiksø
Heibergsvænge
Fiskopvej
Grønnemosevej
Drosselvænget
Bellevuevej
Baldersvænget
Gerritsgade
Bratenvænget
Ellen Grubbes Vej
Grev Moltkes Vej

Anlægsgartner tilbud Svendborg - Find en effektiv gartner

Nogle mennesker bruger ufaglært arbejdskraft i håb om at spare lidt håndører på anlægsgartner Svendborg arbejdet. Det er en dårlig idé da det hurtigt kan blive dyrere, hvis arbejdet skal gøres om. Danske anlægsgartnere arbejder på at få danske haveejere til at bruge godkendte folk til en haveopgave.
Det koster på ingen måde en formue at hyre en professionel anlægsgartner - heller ikke i Svendborg :-) Vores anlægsgartnere kan klare alle slags gartnerarbejde. De tilbyder den rette gartner løsning hver gang. Med 3 gedigne tilbud kan du opnå en rabat på 20 pct.
Det store problem med jordtyper, der enten er meget sure eller meget basiske, er, at visse næringsstoffer bliver kemisk låste og dermed er utilgængelige for planter - det giver anledning til mangelsymptomer. På basisk jord bindes jern og visse mikronæringsstoffer. Det er årsagen til, at rododendrons blade bliver gule, hvis man forsøger at dyrke dem på en kalkholdig jord.

Oprydning i en forsømt have

Rigtig ivrige økologer vælger somme tider den gamle tæppemetode, som går ud på at kvæle ukrudtet under et tæt dække af et gammelt tæppe eller sort plastic. Det udsulter ukrudtet ved at fjerne lyset, men der går et par år, før det er effektivt. Ligegyldigt hvad, så vend aldrig ukrudtet ned i jorden med en kultivator.
Hvis der er rødder af flerårigt ukrudt, er det eneste, man opnår, at skære rødderne i mindre stykker og dermed formere dem. Hvis man har brug for at slippe af med hele træer eller stubbe, bør man finde en kvalificeret person som ved hvad han har med at gøre.
En trækirurg vil skære grenene af et stort træ og derefter gradvis skære stammen ned, hvilket er meget mere sikkert end at fælde det hele på en gang, især hvis det er tæt ved bebyggelse.

Vi sender din anlægsgartneropgave i udbud i Svendborg

Anlægsgartnertilbud i Svendborg kommune omfatter hele kommunen:
  • Vester Skerninge
  • Tåsinge
  • Rantzausminde
  • Lundeborg
  • Stenstrup

Aktuelle anlægsgartnere i 5700 Svendborg

Kim Nielsen Anlægsgartner og Træplejer
Sundbrovej 74, Tåsinge
5700 Svendborg
CVR: 30134931
www.kimgartner.dk
Stougaard anlæg og pleje ApS
Grønlandsvej 4, Tved
5700 Svendborg
CVR: 36897465
www.stougaardaps.dk
Torneløkke
Sundbrovej 39
5700 Svendborg
CVR: 27121578
www.torneloekke.dk