Anlægsgartner Stevns

  • Få 3 attraktive tilbud på dygtig gartner
  • Udfyld skemaet online på mindre end ni min.
  • Find en kvalitetsbevidst anlægsgartner Stevns

Få 3 Anlægsgartner Stevns tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4660

Præstevænget
Rødtjørneparken
Strædet
Egestræde
Rengevej
Friheden
Hauberghave
Kappelvej
Godthåbsvej
Espemosevej
Eriksvej
Humlemosevej
Lindholmsvej
Østergade
Morreskovvej
Skovvænget
Kappelkærvej
Grønstræde
Espekærvej
Hybenhøjvej

Spar penge på anlægsgartner i Stevns. Få 3 gode tilbud

Få en god pris på din anlægsopgave. Opret den her på under 8 minutter og få - gratis og uforpligtende - tre knaldtilbud fra kvalitetsbevidste anlægsgartnere på Stevns, som meget gerne vil have lov at komme med tilbud på din anlægsopgave.
Hos Billig-gartner.dk har vi gennem årene formidlet gartner tilbud på mange forskellige anlægsgartnerarbejde - fra mindre traditionelle opgaver til større specialiserede entrepriser. Vores netværk af anlægsgartnere er landsdækkende og vi kan også hjælpe dig med at finde en dygtig anlægsgartner Stevns.
Er din havejord sur? Overdreven surhed kan modvirkes ved tilsætning af kalk, og det er også nødvendigt at tilsætte en almindelig blandingsgødning med regelmæssige mellemrum, især hvis man dyrker grøntsager. Mange haveejere vil gøre alt for at få sådan en jord - den er perfekt til en lang række udsøgte, kalkhadende planter som rododendron og azalea.

Luft i havejorden

Man tænker i virkeligheden aldrig på, at rødderne har brug for luft, men det har de; de har brug for ilt til at ånde, hvis de skal arbejde effektivt. Ilten får de fra de små luftporer mellem jordpartiklerne. Jorden er fra naturens side porøs eller burde være det.
Sandjord består af store partikler med tilsvarende store porer mellem partiklerne; derfor tørrer sandjord så hurtigt ud, der er rigeligt plads til, at vandet kan passere. Ler- og siltholdige jordtyper består derimod af meget små partikler med bittesmå hulrum mellem partiklerne, så vandet ikke siver alt for let ned igennem dem.
Derfor har lerjorden en tendens til at blive vandlidende (fyldt med vand) i længere perioder med fugtigt vejr. Planterne kan bogstaveligt talt lide druknedøden, hvis jorden ikke kan slippe af med noget af vandet. Nu begynder man at forstå, hvorfor organisk materiale er så vigtigt.

Anlægsgartnere kommer i hele Stevns kommune

Billigt og kompetent anlægsgartnerarbejde tilbydes på hele Stevns:
  • Rødvig
  • Højerup
  • Tommestrup
  • Vallø
  • Strøby Egede

Få 3 Anlægsgartner Stevns tilbud


Eksempler på Stevns anlægsgartner

Gammelgård Entreprenør og Haveservice
Hærvejen 37
4660 Store Heddinge
CVR: 35572244
Hjemmeside
Pitzner Anlægsgartner
Kirkeskovvej 7
4660 Store Heddinge
CVR: 33099991
Hjemmeside
Mulvad Entreprenør og Udlejning ApS
Haubergvej 7
4660 Store Heddinge
CVR: 36904631
Hjemmeside