Anlægsgartner Stevns

  • Få 3 økonomiske tilbud på faglærd gartner
  • Indsend skemaet online på under ni minutter
  • Lej en reel anlægsgartner Stevns

Vejnavne i
postnummer 4660

Smedelodden
Højerup Skovvej
Birkelund
Rengegade
Hybenvænget
Fægangen
Frøslevvej
Rugvænget
Munkehaven
Højgårdsvej
Horsekjær
Gjorslevvej
Lyderslev Bygade
Tommestrupvej
Fyrvej
Hauberghave
Hellestedvej
Rødvigvej
Skovvænget
Navervej

Spar penge på anlægsgartner i Stevns. Få 3 gode tilbud

Bestil lokal assistance til udførelse af dine udsatte gartneropgaver til yderst perfekte priser. Vi finder 100% gratis og let 3 uimodståelige gartner tilbud på Stevns fra engagerede gartnere. Send anlægsgartnerskemaet på kun 4½ minut og få 3 bindende gartnertilbud fra lokale gartnere.
Benytter du førnævnte 100 procent gratis gartnertjeneste, opnår du lige ved 33 pct. i fortrinlig prisafslag på anlægsgartnerjobbet. Modtag potentiel bistand til løsning af de tiltrængte gartneropgaver til yderst rundhåndede priser. Lad seriøse og velegnede specialister på Stevns udføre gartneropgaven.
Er din havejord sur? Overdreven surhed kan modvirkes ved tilsætning af kalk, og det er også nødvendigt at tilsætte en almindelig blandingsgødning med regelmæssige mellemrum, især hvis man dyrker grøntsager. Mange haveejere vil gøre alt for at få sådan en jord - den er perfekt til en lang række udsøgte, kalkhadende planter som rododendron og azalea.

Luft i havejorden

Man tænker i virkeligheden aldrig på, at rødderne har brug for luft, men det har de; de har brug for ilt til at ånde, hvis de skal arbejde effektivt. Ilten får de fra de små luftporer mellem jordpartiklerne. Jorden er fra naturens side porøs eller burde være det.
Sandjord består af store partikler med tilsvarende store porer mellem partiklerne; derfor tørrer sandjord så hurtigt ud, der er rigeligt plads til, at vandet kan passere. Ler- og siltholdige jordtyper består derimod af meget små partikler med bittesmå hulrum mellem partiklerne, så vandet ikke siver alt for let ned igennem dem.
Derfor har lerjorden en tendens til at blive vandlidende (fyldt med vand) i længere perioder med fugtigt vejr. Planterne kan bogstaveligt talt lide druknedøden, hvis jorden ikke kan slippe af med noget af vandet. Nu begynder man at forstå, hvorfor organisk materiale er så vigtigt.

Anlægsgartnere kommer i hele Stevns kommune

Billigt og kompetent anlægsgartnerarbejde tilbydes på hele Stevns:
  • Rødvig
  • Højerup
  • Tommestrup
  • Vallø
  • Strøby Egede

Stevns anlægsgartnere eksempler:

Morfars Haveservice
Sigerslevvej 80
4660 Store Heddinge
CVR: 29666857
www.morfarshaveservice.dk
Gammelgård Entreprenør og Haveservice
Hærvejen 37
4660 Store Heddinge
CVR: 35572244
Tlf. 42330706
Pitzner Anlægsgartner
Kirkeskovvej 7
4660 Store Heddinge
CVR: 33099991
www.pitzneranlaegsgartner.dk