Anlægsgartner Støvring

  • Få 3 uovertrufne tilbud på certificeret gartner
  • Indsend skemaet på under 6 min.
  • Lej en pålidelig anlægsgartner Støvring

Vi dækker også disse
veje i Støvring

Krohaven
Østervænget
Støvringvej
Albækvej
Alstrupparken
Abildgårdsvej
Hæsumvej
Skodshøj
Møllebakken
Mastruplundvej
Halvøen
Færgestedvej
Bakkedraget
Hedehusvej
Borupsalle
Falkealle
Porsborgparken
Storhøjvej
Bavnebakken
Støvring Bytorv

Spar op til 24% på billig anlægsgartner overalt i Støvring

På to-fire arbejdsdage kontakter de tre mest egnede gartnervirksomheder dig med deres knaldgode specialtilbud. Udbudsportalen Billig-gartner.dk er en både hurtig og nyttig internet gartnerservice, der lover at lokalisere de allerbedste tilbud på gartnerarbejde. Find 3 super gode anlægsgartnertilbud på f.eks. opsætning af lamper på terrasser, videreudvikling af haver, etablering af træer og buske eller trimning af haver.
Du tænker også, at det er ret svært, selv at få kontakt til en lokal seriøs anlægsgartner i Støvring. Send anlægsgartnerformularen på kort tid og modtag 2-3 eventyrlige pristilbud fra certificerede gartnere. Opret gartneropgaven i kontaktformularen på cirka 6½ minut her.
Der kan spares penge (rundt regnet 21 procent) med 3 suveræne gratis tilbud. På 2-4 dage kontakter de tre mest relevante gartnerfirmaer dig med deres eventyrlige gartnertilbud. Anvend vores 100 % gratis service Billig-gartner.dk nu og spar 21 %.

Plantning af stedsegrønne planter

Plantning af stedsegrønne følger stort set normen; det er efterbehandlingen, der kan variere en smule. De stedsegrønne får meget let brune nåle, hvis planterne tørrer ud efter plantning, så det er specielt vigtigt at holde jorden fugtig.
Alvorlig svidning kan slå en ung plante helt ihjel, og stedsegrønne planter kan ende med at blive permanent brunplettede, da de brune dele af planten aldrig skyder igen. Det er ikke kun tør jord ved rødderne, der kan give svidning - stærk blæst og stærk sol kan også.
Svidningen forekommer, når bladene taber vand hurtigere, end rødderne er i stand til at optage det, og på nye planter har rødderne endnu ikke udviklet sig helt. Hvis man bor på et udsat sted, bør nyplantede stedsegrønne og nåletræer beskyttes ved at lave et læ i form af et telt omkring dem. Det ser godt nok ikke kønt ud, men det varer kun få måneder.

Find de bedste fagfolk i Støvring indenfor gartnerhåndværket

Her er 5 eksempler på byer ved Støvring, hvor du kan få 3 gratis tilbud på kompetent anlægsarbejde:
  • Mastrup
  • Sørup
  • Skindbjerg
  • Hæsum
  • Ellidshøj

Effektive anlægsgartnere i postnr. 9530

Anlægsgartneren
Viborgvej 24
9530 Støvring
CVR: 25971779
Tlf. 98372973
Hødalen
Nihøjevej 30
9530 Støvring
CVR: 21330833
Tlf. 98385249
Gartner Leif Kjær Buus
Harrildvej 1
9530 Støvring
CVR: 74483712
Tlf. 98385357