Anlægsgartner Solrød strand

  • Få 3 fleksible tilbud på faguddannet gartner
  • Udfyld skemaet online på bare to min.
  • Få en effektiv anlægsgartner Solrød strand

Få 3 Anlægsgartner Solrød strand tilbud

Eksempler på
vejnavne Solrød strand

Stigårdsvej
Sozzivænget
Søndre Åtoften
Solvænget
Skovpibervej
Solvej
Søvej
Tryllevænget
Yderholmvej
Strandengen
Skipperhusene
Trylleskovparken
Stjernevænget
Slåenvænget
Vestre Drosselvej
Skovduevej
Æblevænget
Tjørnehegnet
Ved Volden
Åsvej

Anlægsgartner Solrød Strand. Spar tid med 3 gartner tilbud

Hos Billig-gartner.dk kan vi finde det helt rigtige anlægsgartner Solrød Strand til dig, som søger assistance til alt i forbindelse med anlægsgartnerarbejde. Med lang erfaring i gartnerfaget har vores samarbejdspartnere kompetencerne og erfaringen til at løse din gartner opgave på den helt rigtige måde.
Anlægsgartnere laver alt inden for anlægsfaget og kunderne omfatter både boligejere, boligselskaber, entreprenører og den offentlige sektor. Firmaerne sætter en ære i at udføre din anlægsopgave på den bedst mulige måde. Det er en stor tillidssag, at folk beder vores partnere om at arbejde på deres private grund.
Planlægning og etablering af et individuelt bed er en forholdsvis enkel sag. Hvis det planlægges ordentligt fra starten, kan man normalt regne med at kunne gøre et enkelt bed færdigt eller at renovere et gammelt på en enkelt weekend - i stedet for at arbejdet plager en i ugevis, og man føler, at man ikke kommer ud af stedet.

Den rigtige sværdlængde på hækklipperen

De store sværdlængder på 60 til 70 cm kræver lidt øvelse at arbejde med, men de får arbejdet gjort på høje og navnlig brede hække. Til den almindelige parcelhushæk benyttes oftest modeller med sværdlængder på 50 til 55 cm. En batteridrevet hækkeklipper med et kort sværd er velegnet til de mindste hække eller til at glatte efter med.
Pas på ledningen! Selve hækklipperen er dobbeltisoleret og når ledningen bliver klippet over, sker der sjældent andet, end at der springer en sikring. Men det tager tid fra arbejdet, når man skal reparere ledningen.
Og en samling med åbne klemskruer er ikke særlig hensigtsmæssig på en ledning, der bliver slæbt gennem en våd hæk. Det kan være en god idé at lægge ledningen over begge skuldre, rundt om nakken eller at fæstne den i et bælte. Det giver bedre styr på ledningen, end når den blot slæber efter klipperens håndtag.

Spar mange penge på en anlægsgartner

Få 3 tilbud fra erfarne anlægsgartnerfirmaer uanset hvor i Solrød kommune du bor:
  • Tåstrupvej
  • Tværvej
  • Trylleskoven
  • Åmarken
  • Jersie Strand

Få 3 Anlægsgartner Solrød strand tilbud


Eksempel på anlægsgartner i Solrød strand

Brdr. Sindby ApS
Boghvedemarken 63
2680 Solrød Strand
CVR: 33870388
Hjemmeside
Geah Entreprise ApS
Traneholmvej 3
2680 Solrød Strand
CVR: 30725220
Hjemmeside
JR Anlæg & Haveservice
Birkelyngen 15
2680 Solrød Strand
CVR: 18406144
Hjemmeside