Anlægsgartner Solrød strand

  • Få 3 eminente tilbud på grundig gartner
  • Indsend online formularen på under 7 min.
  • Få en velegnet anlægsgartner Solrød strand

Eksempler på
vejnavne Solrød strand

Tanggårdsvej
Vinmarken
Solrød Byvej
Torøgelvej
Snerlevangen
Strandhaven
Tryllevænget
Svinget
Trylleskovparken
Skovparken
Slåenvænget
Solsikkemarken
Åsager
Skolelodden
Vestre Drosselvej
Vibevej
Tryllevældevej
Søndre Kildetoften
Strandtoften
Tåstrupvej

Anlægsgartner Solrød Strand. Spar tid med 3 gartner tilbud

Bestil 1. klasses assistance til løsning af dine tiltrængte gartneropgaver til yderst supergode priser. Vi finder gratis 3 ideelle tilbud på din gartneropgave i Solrød Strand hos potentielle gartnere. Udpeg et af gartnerbuddene og få lige ved 15 procent i bedre rabat på din gartneropgave.
Indhent 3 utrolig gode anlægsgartner tilbud på fx bekæmpelse af ukrudt, ukrudtsbekæmpelse, beskæring af stauder eller ukrudtsbekæmpelse. På udbudsportalen Billig-gartner.dk kan du gratis og lynhurtigt indhente 3fordelagtige tilbud på alle former for gartnerarbejde. Send tekstformularen med det samme.
Planlægning og etablering af et individuelt bed er en forholdsvis enkel sag. Hvis det planlægges ordentligt fra starten, kan man normalt regne med at kunne gøre et enkelt bed færdigt eller at renovere et gammelt på en enkelt weekend - i stedet for at arbejdet plager en i ugevis, og man føler, at man ikke kommer ud af stedet.

Den rigtige sværdlængde på hækklipperen

De store sværdlængder på 60 til 70 cm kræver lidt øvelse at arbejde med, men de får arbejdet gjort på høje og navnlig brede hække. Til den almindelige parcelhushæk benyttes oftest modeller med sværdlængder på 50 til 55 cm. En batteridrevet hækkeklipper med et kort sværd er velegnet til de mindste hække eller til at glatte efter med.
Pas på ledningen! Selve hækklipperen er dobbeltisoleret og når ledningen bliver klippet over, sker der sjældent andet, end at der springer en sikring. Men det tager tid fra arbejdet, når man skal reparere ledningen.
Og en samling med åbne klemskruer er ikke særlig hensigtsmæssig på en ledning, der bliver slæbt gennem en våd hæk. Det kan være en god idé at lægge ledningen over begge skuldre, rundt om nakken eller at fæstne den i et bælte. Det giver bedre styr på ledningen, end når den blot slæber efter klipperens håndtag.

Spar mange penge på en anlægsgartner

Få 3 tilbud fra erfarne anlægsgartnerfirmaer uanset hvor i Solrød kommune du bor:
  • Tåstrupvej
  • Tværvej
  • Trylleskoven
  • Åmarken
  • Jersie Strand

Arbejdsvillige anlægsgartnere fra postnummer 2680

Træ & Busk
Hovbovej 7
2680 Solrød Strand
CVR: 18788039
www.traeogbusk.dk
Mikkels Træfældning
Maglekærvej 10
2680 Solrød Strand
CVR: 31817641
www.mikkelstraefaeldning.dk
Brdr. Sindby ApS
Boghvedemarken 63
2680 Solrød Strand
CVR: 33870388
www.sindby.net