Anlægsgartner Slagelse

Find 3 relevante tilbud på godkendt gartner

Indsend skemaet på bare 6 min.

Lej en topmotiveret anlægsgartner Slagelse

Anlægsgartner i Slagelse - Få hurtigt 3 gratis gartner tilbud

3 tilbud: 
Vi sparer dig for mange penge
Vores seriøse netværk består af robuste og effektive gartnervirksomheder i hele kongeriget - også i Slagelse. Lad velrenommerede og engagerede firmaer i Slagelse byde på opgaven. Spar både tid og penge på en kompetent og 1. klasses specialist i 4200 Slagelse.
Det er tidsbesparende at bruge denne anlægsgartner tjeneste og anlægsgartnerne klarer alle former for gartneropgaver overalt i Slagelse - og i det øvrige kongerige. Undgå fusker firmaer - Anvend denne gratis udbudsportal Billig-gartner.dk i dag. Vi finder gratis 3 pragtfulde tilbud på dit gartnerproblem i Slagelse hos effektive gartnere.
Lerjord bliver til en god, næringsholdig jord, hvis man tilfører store mængder organisk materiale og grus og dermed gør den lettere. Brug alle former for grus, bortset fra det grus, murerne bruger, da det indeholder for meget kalk og grus fra havet og dermed for meget salt. Man skal bruge mindst en spandfuld grus pr. kvadratmeter.

Planter har brug for næringsstoffer

Gratis tilbud: 
Få nemt 33 pct. i rabat
De næringsstoffer en plante har brug for, er alle sammen til stede i de fleste typer af havejord, især dem, der indeholder store mængder organisk stof, men man kan ikke blive ved med at fjerne materiale fra haven - afskårne blomster, plæneafklip eller beskæringsrester fra frugttræer - uden at føre noget tilbage igen.
Selv om man somme tider finder ud af, at planter lider under mangel på et specielt stof - tomater er fx tilbøjelige til at lide af magnesiummangel - er det mere almindeligt, at planter lider af mangel på flere næringsstoffer på en gang, fordi de får for lidt næring.
Det er her gødning kommer ind i billedet. Men gå ikke i panik! Hvis man forbedrer jorden og bruger den rette mængde gødning, vil man sjældent se mangelsymptomer hos planterne.

Få løst alle dine anlægsproblemer i Slagelse

Anlægsgartner Slagelse tilbud: 
Konkurrerende firmaer konkurrerer om at vinde opgaven
Bestil nemt en usædvanlig god pris på den oprettede gartner opgave her - endog med kanon godt nedslag. På Billig-gartner.dk tager vi ikke kommision for at udføre arbejdet med at lokalisere gartnertilbud, det er nemlig 100 pct gratis at sende din gartneropgave ind til os. Anlægsgartnerarbejde udføres hurtigt og effektivt i hele Slagelse kommune:
  • Halskov
  • Bisserup
  • Gimlinge
  • Rosted
  • Kirke Stillinge

Billig gartner i Slagelse? Bestil 3 gratis tilbud!

Vi opsporer kun tilbud ved faglærde gartnervirksomheder, og således garanterer vi for effektivt gartnerarbejde hver gang. En potentiel fagmand kan vedligeholde haven her på sitet.
Kompetente og seriøse eksperter står parate til gartneropgaven. Det koster maks 3 minutter at indlægge din opgave i tilbudsskemaet og afsende den til Billig-gartner.dk. Styr uden om uegnede firmaer - Benyt denne kvalitetssikrede internetportal Billig-gartner.dk i dag.
Anlægsgartnerekspert Patricia Bjerrisgaard er vejleder i anlægsgartnerfagområdet og støtter, at man ikke benytter andet end førsteklasses metoder. Tilbagemelding fra Ruth Ravnsborg, Slagelse: "Nemt, overskuelig og hurtig kontakt via Billig-gartner.dk. Jeg fik oven i købet 34 pct i rabat på anlægsgartneropgaven". Samtlige arbejdsomme eksperter gør dine drømme til virkelighed og har fokus på både knaldgode materialer og ultra god anlægsgartnerservice.
Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende
Billig flyttefirma flyttemand tilbud
Lokale veje
Slagelse:
Dragshuse
Heimdalsvej
Gl.Holbækvej
Hestehaven
Byhøjvej
Grønlandsvej
Flakkebjerg Stationsvej
Astersvej
Fisketorvet
Hellig Anders Park
Gyldenrisvej
Fuglagervej
Brinken
Brydes Alle
Bellisvej
Asebovej
Charlottedal Alle
Finlandsvej
Forsøgsvej
Frejasvej

Postnr. 4200 Slagelse anlægsgartnere


Optimus Anlæg A/S

Gårdagervej 1
4200 Slagelse
CVR: 36925655
www.optimus.dk

Havemanden v/Mikael Jørgensen

Skælskør Landevej 32
4200 Slagelse
CVR: 29258260
Tlf. 25338724

Grøn Vækst A/S

Hasselholmvej 2
4200 Slagelse
CVR: 33598653
www.groenvaekst.dk

Den Rigtige Gartner & Handyman

Felixvej 24, Slots Bjergby
4200 Slagelse
CVR: 40311793
www.denrigtigehandyman.com


Hus og have fra A til Z

Egebjergvej 109
4200 Slagelse
CVR: 21221848
www.husoghavefraatilz.dk

MH Multiservice

Fynsvej 19
4200 Slagelse
CVR: 30390849
Tlf. 61777914

Trelleborg Grøn Service

Hejningevej 30
4200 Slagelse
CVR: 27073646
www.t-g-s.dk


C.B.H. Bygge & Anlæg

Gl. Holbækvej 3
4200 Slagelse
CVR: 33860897
www.cbhbyg.dk

Anlægsgartnerfirmaet Trivekær

Næblerødvej 1
4200 Slagelse
CVR: 26958342
Tlf. 26244503Anlægsgartner Slagelse