Anlægsgartner Slagelse

  • Få 3 hurtige tilbud på velegnet gartner
  • Udfyld formularen på ca 9 minutter
  • Bestil en effektiv anlægsgartner Slagelse

Få 3 Anlægsgartner Slagelse tilbud

Lokale veje
Slagelse

Antvorskov Alle
Fuglagervej
Byskovvej
Bakkehusvej
Fælledvej
Dækagervej
Akelejevej
Fløjtevej
Bjørnevænget
Hirsevangen
Havrebjergvej
Agerkrogen
Grønhøjgårdsvej
Egebjergvej
Engtoften
Ellevej
Hasselholmvej
Hjejlevej
Fugleholmvej
Bakkevej

Anlægsgartner i Slagelse - Få hurtigt 3 gratis gartner tilbud

Et dårligt planlagt anlægsgartnerarbejde giver mindst dobbelt så meget besvær og alt for meget spildtid for både dig og anlægsgartneren. Vores partnere i Slagelse har stor erfaring med alle typer af anlægsgartnerarbejde og hjælper gerne med planlægning i god tid, så gartner opgaven løses mest effektivt.
Anlægsgartnere løser opgaver for alle - både private og firmaer, produktionsvirksomheder, institutioner og såvel internt - som eksternt. En anlægsgartner Slagelse lægger vægt på sikkerhed og kvalitet gennem hele projektet og med deres moderne værktøjer klares besværlige befordringer nemt og smidigt.
Lerjord bliver til en god, næringsholdig jord, hvis man tilfører store mængder organisk materiale og grus og dermed gør den lettere. Brug alle former for grus, bortset fra det grus, murerne bruger, da det indeholder for meget kalk og grus fra havet og dermed for meget salt. Man skal bruge mindst en spandfuld grus pr. kvadratmeter.

Planter har brug for næringsstoffer

De næringsstoffer en plante har brug for, er alle sammen til stede i de fleste typer af havejord, især dem, der indeholder store mængder organisk stof, men man kan ikke blive ved med at fjerne materiale fra haven - afskårne blomster, plæneafklip eller beskæringsrester fra frugttræer - uden at føre noget tilbage igen.
Selv om man somme tider finder ud af, at planter lider under mangel på et specielt stof - tomater er fx tilbøjelige til at lide af magnesiummangel - er det mere almindeligt, at planter lider af mangel på flere næringsstoffer på en gang, fordi de får for lidt næring.
Det er her gødning kommer ind i billedet. Men gå ikke i panik! Hvis man forbedrer jorden og bruger den rette mængde gødning, vil man sjældent se mangelsymptomer hos planterne.

Få løst alle dine anlægsproblemer i Slagelse

Anlægsgartnerarbejde udføres hurtigt og effektivt i hele Slagelse kommune:
  • Halskov
  • Bisserup
  • Gimlinge
  • Rosted
  • Kirke Stillinge

Få 3 Anlægsgartner Slagelse tilbud


Eksempel på anlægsgartner i Slagelse

Frantx's Anlægsgartnerfirma
Hejningevej 2
4200 Slagelse
CVR: 17471201
Hjemmeside
Trelleborg Grøn Service
Hejningevej 30
4200 Slagelse
CVR: 27073646
Hjemmeside
Slagelse Haverservice
Rødkildevej 1
4200 Slagelse
CVR: 13140871
Hjemmeside