Anlægsgartner Skive

  • Få 3 rundhåndede tilbud på effektiv gartner
  • Indsend skemaet online på under 5 min.
  • Find en bundsolid anlægsgartner Skive

Veje 7800 Skive

Grovevej
Rønhøjvej
Rådhuspladsen
Norgesvej
Sebstrupvej
Margretevej
Jyllandsgade
Møllevænget
Holstebrovej Hagebro
Fyrtøjet
Engdalsvej
Marius Jensens Vej
Glyngørevej
Hyrdevang
Erantisvej
Ahornvænget
Frejasvej
Kærmindevej
Præstevejen
Østerbro

Få 3 anlægsgartner Skive tilbud - Seriøst gartner arbejde

Bruger du håndværkersiden Billig-gartner.dk, kan du opnå mindst 13 pct. i knaldgod prisafslag på anlægsgartnerregningen. Du er havnet på gartnersiden Billig-gartner.dk - onlinetjenesten hvor du nemt kan modtage to-tre brugbare gartnertilbud. Lad prekvalificerede og faguddannede fagfolk i Skive ordne din gartner opgave.
Vi indhenter kun tilbud hos kreative gartnervirksomheder, og du er dermed sikret grundig gartnerarbejde hver gang. Har du brug for en solid og dygtig anlægsgartner i 7800 Skive? Vi mailer dig 100 pct gratis og nemt to-tre lokale gartnertilbud i Skive fra godkendte gartnere.
Salat fra din have selv i de koldeste vintermåneder? Lige præcis. En køkkenhave kan give forsyninger af frisk salat hver uge hele vinteren, uden drivhus. Det gøres sådan: vælg hurtigtvoksende grøntsager til din vinterhave. Prøv nogle af de hårdføre grønne salater og rodfrugter, rnen kig efter særligt kuldetolerante varieteter.

Såning indendørs

1. Fyld en ren frøkasse med ny formeringsjord og slå kassen let mod arbejdsbordets overflade for at jævne jorden. Tryk let til. Brug en priklepind til forsigtigt at løsne grupper af frøplanter og befri rødderne for overskudsjord. Undgå at tage frøplanterne på stænglerne eller karakterbladene.
2. Tag hver frøplante i et kimblad og sæt den ned i et hul af en fingers tykkelse i den nye jord. Hvis det er nødvendigt, kan rødderne snos ned i bunden af hullet, så kimbladene befinder sig lige over jordoverfladen. Undgå lange stængler over jorden for ikke at få svage, ranglede frøplanter.
3. Fordel frøplanterne med ca. 3,5 cm imellem hinanden. I en normal plantekasse er der plads til mellem 28 og 48 planter (syv rækker med fire planter eller otte rækker med seks planter). De vandes enten ved at anbringe kassen i vand eller ved hjælp af en fin vandforstøver på en vandkande.

Beskæring af buske og træer i Skive

Faguddannede anlægsgartnere udfører anlægsarbejder overalt i Skive kommune f.eks:
  • Fur
  • Højslev
  • Dommerby
  • Jebjerg
  • Bajlum

Vi opsporer de bedste anlægsgartnere

Altmuligmanden
Resenvej 54 A
7800 Skive
CVR: 27823068
www.altmuligmanden-skive.dk
Bennys hus- og haveservice
Kompagnigade 32
7800 Skive
CVR: 36372613
Tlf. 52750143
På den grønne gren
Marienlystvej 4
7800 Skive
CVR: 26741734
www.gronnegren.dk