Anlægsgartner Skævinge

  • Få 3 enestående tilbud på erfaren gartner
  • Indsend formularen online på under ni min.
  • Find en engageret anlægsgartner Skævinge

Postnummer 3320
vejnavne

Skævinge Overdrevsvej
Regnholmvej
Gadevænget
Kildevænget
Hvilegårdsparken
Strølillevej
Industrivænget
Hasejevej
Solvænget
Meløsevej
Bolandsvej
Rolighedsvej
Store Lyngbyvej
Travegårdsvej
Baunehøjen
Harløsevej
Bremerholmen
Egestedvej
Lille Havelsevej
Tvedåsvej

Anlægsgartner Skævinge - 100 procent gratis tilbud gartner

Her på Billig-gartner.dk hjælper vi dig med at finde et professionelt, effektivt og billigt anlægsgartneri i Skævinge. Det foregår således, at du udfylder formularen online med, hvad du ønsker at få lavet. Så finder vi 3 kompetente anlægsgartnere i Skævinge, der hver især afgiver tilbud på din anlægsgartnersag.
Det er besværligt at finde en god og billig anlægsgartner Skævinge selv, så hvorfor ikke slippe for dette og brug os i stedet? Vælg den nemmeste løsning og få 3 hammerfede anlægsgartnertilbud nu. Du sparer både tid og penge ved at lade os indhente perfekte gartner tilbud til dig - ganske gratis.
Havemix er en god hjælp til at få en fin høst, fordi den er en blanding af lige dele (i liter) sphagnum, grov vermiculite og havekompost. Den holder på fugtigheden, så planterødderne kan tage, hvad de har brug for, men den er alligevel veldrænet, så rødderne har mindre risiko for at drukne.

Rosens navn

Selv de mest erfarne havefolk kender kun en brøkdel af hele planteriget, men når der er så mange at fortælle om, er det afgørende, at vi alle sammen bruger den samme navngivning. Det system, der bruges af botanikere og gartnere verden over, er baseret på et system, der blev opfundet af den svenske botaniker Carl von Linné (Linnaeus) i 1753.
Når du først har vænnet dig til at bruge planternes latinske navne, er de ikke mere besværlige at huske end dine venners for- og efternavne. Og det forhindrer dig ikke i at kalde dem ved deres danske navne. Planterne anføres med deres efternavn først, så alle roser hedder Rosa.
Det andet navn - som kan sammenlignes med et fornavn - fortæller, hvilken art der er tale om, fx Rosa rugosa. Rosa rugosa omfatter adskillige forskellige blomsterfarver; Rosa rugosa Alba har hvide blomster (af latin albus ´hvid´). Det fortæller, at der er tale om en sort.

Opsætning af hegn, lægning af sten, gravning af have osv.

Her er nogle eksempler på spændvidden af emner som en erfaren anlægsgartner fra Skævinge arbejder med:
  • Sikring af arbejdsmiljø for alle, der arbejder i haven
  • Pleje og omlægning af haver
  • Opsætning af hegn og skillerum
  • Bekæmpelse af al ukrudt
  • Plantning af træer og blomster

Her er de bedste anlægsgartnere

Anlægsgartner Michael Rohwer
Kildevænget 19
3320 Skævinge
CVR: 13010072
www.rohwer.dk
Skandinavisk Landskabspleje
SBorupvej 6
3320 Skævinge
CVR: 33504276
Tlf. 23745111
Træ og Have
Strædet 6
3320 Skævinge
CVR: 27142060
www.traehave.dk