Anlægsgartner Sjælland

  • Få 3 tiptop tilbud på fleksibel gartner
  • Indsend formularen på under ni min.
  • Lej en faguddannet anlægsgartner Sjælland

Eksempler på
vejnavne i 4160

Møllerstræde
Ellekærvej
Nellikevænget
Isaksvej
Kalklejevej
Stokkebrovej
Frederiksegvej
Jeppevej
Kærvej
Æblevej
Vinderupvej
Buen
Mejerihaven
Vinkelvej
Hjulebækvej
Høgevænget
Gelstedvej
Bellisvænget
Kirkelyngsvej
Plantagevej

Anlægsgartner Sjælland? Vi skaffer dig 3 gartner tilbud

Anlægsgartner på Sjælland? Det kan der meget nemt blive brug for - da der er flere have, parker, træer osv end man skulle tro. Websitet Billig-gartner.dk er den nemmeste løsning, når du mangler en billig og rutineret gartner et eller andet sted på Sjælland og det behøver ikke at være særlig tidskrævende.
Når havearbejdet er løst, har du måske andre håndværkeropgaver, som skal løses. Det klarer vi også! Se den komplette liste på kontaktsiden. Det kan f.eks. være en advokat, en isolatør, en murer eller en gulvsliber. Vi tilbyder at lokalisere 3 prima tilbud på Sjælland inden for alle disse emner.
For at beskytte afgrøderne mod frosten kan du begynde med en PVC- kuppel eller en overdækket tunnel, der dækkes med et stort stykke klar plastic, fiberdug eller et let tæppe. Sørg for at fæstne hjørnerne, så det ikke blæser af i nattens løb, De lavtvoksende afgrøder kan beskyttes med et let dække af strå, som let kan fjernes næste morgen.

Vand er livsvigtigt

Vand er livsvigtigt for alle planter. Jeg taler evig og altid om at vande og gøde planter i krukker og sørge for ventilation af væksthuset eller udestuen. Om sommeren hjælper det også med skygge.
Meningen er at holde temperaturen under 30°C, for det er ved den temperatur, at stort set alle planter holder op med at gro, indtil det bliver lidt køligere igen. Dette vandtab er også årsagen til, at nyplantede udplantningsplanter, grøntsager og selv træer, buske og klatreplanter har brug for at blive vandet, indtil de har etableret sig.
Indtil nye rødder er vokset ud i jorden, hvor de finder vand, kan nyplantede planter miste mere vand gennem bladene, end de er i stand til at optage gennem rødderne. Og i blæsevejr forsvinder vandet endnu hurtigere fra planterne.

Flydende og opløselige gødninger

Krukker har brug for en helt anden gødskningsmetode. Man ville ikke give et spædbarn oksebøffer og cognac, og det giver heller ikke mening at forvente, at en plante i en krukke vil tage godt imod store stykker fast gødning.
Den har brug for flydende næring. På den måde er næringsstofferne allerede godt opløst, og ved at fortynde opløsningen med den rette vandmængde vil man tilføre en næringssuppe i den rette koncentration. Hvis man vil bruge fast gødning til planter i krukker, skal man huske på, at rødderne befinder sig i en meget begrænset jordmængde, og at de kan kun klare en vis mængde gødning ad gangen.
Det er vanskeligt at udmåle den rette dosis koncentreret gødning - for meget vil betyde en stærk saltopløsning omkring rødderne, som faktisk suger vandet ud af planten i stedet for at slippe det ind (omvendt osmose, hvis man skal bruge det videnskabelige udtryk).

Find de bedste anlægsgartnere

Kildegaarden
Holmager 23, Trælløse
4160 Herlufmagle
CVR: 28830564
Tlf. 57672269
Rosengaarden
Assendrupvej 5
4160 Herlufmagle
CVR: 26455731
Tlf. 57642060
Simon Bay
Stenagergårdsvej 7
4160 Herlufmagle
CVR: 35628703
Tlf. 21377830