Anlægsgartner Sønderjylland

  • Få 3 gennemførte tilbud på troværdig gartner
  • Indsend skemaet online på ca otte min.
  • Find en certificeret anlægsgartner Sønderjylland

Vi dækker også
postnummer 6640

Møllealleen
Marievænget
Petersminde
Flauenfeldvej
Kirkevejen
Nagbølvej
Rugvang
Svalevej
Figgenvej
Fæsteholt
Bøgevænget
Søndergade
Vestergade
Smedegyden
Fabriksvej
Egeskovvej
Jættehøj
Kastanie Alle
Gelballevej
Jordrupvej

Modtag 3 tilbud på gartner anlægsgartner Sønderjylland

Vi tilbyder - gratis og uforpligtende - at levere 3 spændende anlægsgartnertilbud på en kompetent og billig løsning af din gartner opgave i Sønderjylland. Udfyld kontaktskemaet på kun 4-6 minutter og send det ind til os. I løbet af nogle dage vil du modtage seriøse henvendelser fra reelle anlægsgartner Sønderjylland firmaer.
Hvis jorden er kalkholdig, og man vil gøre den mere sur, så man kan dyrke surbundsplanter, står man overfor en vanskelig opgave. Man kan grave organisk materiale med lav pH som godt nedbrudte fyrrenåle eller bladmuld ned, men det vil kun gøre en lille forskel.
Et alternativ er at nedgrave svovl og gøde surbundsplanter om foråret med jernchelat, men ingen af delene er almindelige, da det er så meget lettere at bruge spagnum. Så, hvis man har trang til at dyrke rododendron eller andre surbundsplanter, er det bedst at dyrke dem i krukker med en færdigblandet surbundsjord.

Benmel som gødning i haven

Benmel er en meget langsomtvirkende gødning med højt indhold af fosfor og bruges normalt, når man planter træer eller buske, især om efteråret og vinteren. I virkeligheden låses det meste fosfor i jorden, hvorfor jeg ikke mere bruger benmel, men i stedet for foretrækker at bruge staldgødning, når jeg planter.
Forbedringen af jordstrukturen er mere afgørende for god etablering af rødderne end tilsætning af gødning. Det er lidt det samme som at give en patient hønsekødssuppe i stedet for engelsk bøf.
Blod-, fiske og benmel er den organiske pendant til Nitrophoska, men da kaliuminet i det kommer fra kaliumsulfat, foretrækker økologiske havedyrkere at købe specielle, ægte økologiske gødninger fra specialleverandører.

Få 3 gode tilbud fra gartnere i Sønderjylland

Anlægsgartnerfirmaer i Sønderjylland dækker hele Sønderjylland (og lidt til):
  • Øster Højst
  • Rømø
  • Egernsund
  • Løjt Kirkeby
  • Årøsund

Sønderjylland anlægsgartnere eksempler:

Devo ApS
Risbøge 28
6640 Lunderskov
CVR: 37825743
Jens Brandenborg
Storedamvej 26
6640 Lunderskov
CVR: 21614033
Skovlandbrug
Fynslundvej 17
6640 Lunderskov
CVR: 25652495
www.skovlandbrug.dk