Anlægsgartner Søborg

  • Få 3 eminente tilbud på kompetent gartner
  • Udfyld formularen på bare 4 minutter
  • Find en bundsolid anlægsgartner Søborg

Få 3 Anlægsgartner Søborg tilbud

Vejnavne i
postnummer 2860

Kellersvej
Forsvarsvej
Kagsåvej
Grønnemose Alle
Grønnemosen
Dådyrvej
Mosevangen
Anlægsvej
Gustav Esmanns Alle
Maj Alle
Karl Gjellerups Alle
Christianehøj
Markkrogen
Krejbjergvej
Helleskrænten
Gyngemose Parkvej
Kontorvej
Ejsingvej
Oktobervej
Marienborg Alle

Billig anlægsgartner Søborg og Gladsaxe - 3 gartner tilbud

Har du brug for en pålidelig og billig anlægsgartner i Søborg eller Gladsaxe? Her på siden får du gratis og let 3 gedigne tilbud fra autoriserede anlægsgartnere i Søborg og Gladsaxe, som gerne vil lave din anlægsopgave. Der gælder uanset, hvad opgaven går ud på (det må gerne have noget med have at gøre…).
Det eneste du skal er at udfylde online skemaet på under 10 minutter og oplyse, hvilken slags anlægsopgave du ønsker hjælp til. I løbet af et par dage modtager du 3 spændende tilbud på en lokal anlægsgartner Søborg og Gladsaxe, som du frit kan vælge mellem. Hvis ingen af tilbuddene er ok, kan du uden problemer afslå dem.
Hvis der er for meget skygge i haven, kan man ofte skabe mere lys i den. Selv det mindste hjælper! Så sørg for at beskære overgroede buske, og fjern træer og buske, som ikke i sig selv pynter i haven. Indhent 3 skræddersyede lokale gartner tilbud mens du husker det!

En plante i en tidskapsel

I fugtige områder skal planterne ikke bekymre sig om at spare på vandet, så de har en tendens til at have store blade, der fungerer som solfangere. Og i sumpe, hvor der ikke er ret meget næring i jorden, har nogle planter såsom soldug og fluefanger udviklet sig til at være kødædende.
De får deres næring ved at indfange og opløse insekter. Klatreplanter har lært at de ikke behøver at besvære sig med at udvikle stive stængler for at få deres blade op til lyset, de kan bare kravle op ad noget andet i stedet for.
De har udviklet alle mulige forskellige måder at holde sig fast til andre planter på, lige fra rosens torne, der fungerer som gribekroge på forgrenede skud, til den slyngende skovranke, som skruer sig vej op ad alt opret på sin vej. Løgplanter går i hvile, når vækstbetingelserne bliver for vanskelige - et løg er i virkeligheden en hel plante, der befinder sig i en tidskapsel.

Vedligeholdelse og videreudvikling af haver

Eksempler på typer af opgaver som en Søborg baseret anlægsgartner håndterer.
  • Stubfræsning og rodfræsning
  • Gødning og vanding af havens blomster
  • Overvågning af planter mod sygdomme
  • Trimning af stauder og træer
  • Passe blomsterbede og skel

Få 3 Anlægsgartner Søborg tilbud


Udvalgt anlægsgartner fra 2860

Erhvervsservice Sjælland
Maj Allé 43
2860 Søborg
CVR: 35612562
Hjemmeside
Torben Knudsen's Haveservice
aprilvej 60
2860 Søborg
CVR: 30772725
Hjemmeside
Kryger - Skov, Park & Landskab
Stenmarken 39B
2860 Søborg
CVR: 30843592
Hjemmeside