Anlægsgartner Rudkøbing

  • Få 3 herlige tilbud på topmotiveret gartner
  • Udfyld skemaet online på under to minutter
  • Bestil en lokal anlægsgartner Rudkøbing

Eksempler på
5900 vejnavne

Kirkegaardsvej
Egevænget
Planken
Broløkken
Møllebakken Havekoloni
Søvertorpvej
Knolden
Kirkegade
Støbergården
Kløvervænget
Baragervej
Ahlefeldtsgade
Nørre Stræde
Schnohrsvej
Kildemosevej
Kohaven
Vestergårdsvej
Møllebjergvej
Skudehavnen
Skovsbovej

Anlægsgartner Rudkøbing. 3 gratis gartner tilbud i dag

Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Rudkøbing. En billig og god Rudkøbing anlægsgartner er ikke svær at finde og kun få minutter væk. Med vores gratis tilbudsservice kan du sammenligne lokale priser på en billig anlægsgartner Rudkøbing. Få leveret 3 prima anlægsgartnertilbud på mail eller sms aldeles gratis.
mange haveejere vil gerne have de absolut laveste pris men husk på, at der som regel er en sammenhæng mellem kvalitet og pris. Derfor er det ikke sikkert, at det laveste tilbud også er det tilbud, som du vælger at bruge. Det udførte anlægsgartnerarbejde skulle jo gerne udføres helt korrekt.
l mange egne vil skadedyr angribe rodfrugter som rødbeder og gulerødder, så det kan betale sig at grave dem op og opbevare dem. Brug plasticbakker foret med tomme kompostposer og fyldt med fugtigt sand eller sphagnum. Hold afstand mellem de uvaskede rødder, så de ikke rører hinanden, og opbevar dem i et skur eller i garagen.

Er jorden god nok?

Det lysegule sand, som murerne bruger, er ikke noget værd i haven; det er meget fint og indeholder store mængder kalk til forskel fra det sand, der bruges i haven, som er grovere og kalkfrit. Hvis jorden er blevet til store, hårde klumper, er blevet gul eller blå i farven, eller hvis den bliver til en klistret masse, når det regner, kan man tage spaden og grave ned for at se, om der er bedre jord længere nede.
Der er god mulighed for, at der er smidt en bunke underjord oven på jorden, så den originale madjord skal findes adskillige centimeter længere nede. Underjorden kan forbedres, men det kræver flere års arbejde. Ærligt talt, så er det meget bedre at kassere den, løsne jorden med en greb og købe noget god madjord, som kan lægges ud i stedet for. Håndværkere! Kan man andet end elske dem?

Find de dygtige fagfolk fra Rudkøbing her

Græsplæne klippekalender
  • Marts: Studs græsset med skæret i højeste position. Hvis der klippes for kort, er der for lidt bladmasse, til at græsset kan suge tilstrækkelig sol og næring fra luften.
  • April: Fortsæt klipningen med højt skær (4-5 cm).
  • Maj-juni: Nu kan klippehøjden sættes ned til ca. 3,5 cm. Man bør aldrig gå under 3 cm. Er der meget ukrudt i ældre plæner, luges det væk eller sprøjtes i gråt og vindstille vejr - aldrig i solskin.
  • Juli-august: I tørre perioder sættes klippehøjden op. Der klippes ellers mindst én gang ugentligt. Pænest resultat i tørre perioder. Riv plænen for at skabe luft.
  • August-november: August-september er ideel til eftersåning. Frem til november sættes klippehøjden op til 4-5 cm. Riv grundigt efter sidste klipning. Bajonetlås tillader hurtigt skift af tilbehør.

Rutinerede anlægsgartnere i postnr. 5900

Norsting Haveservice
Nørrebro 209
5900 Rudkøbing
CVR: 27049109
Tlf. 28346842
Lars´s Haveservice
Pederstrupvej 39
5900 Rudkøbing
CVR: 25612264
Tlf. 62502205
Kumlehøje Ejendomsservice
Statenevej 2
5900 Rudkøbing
CVR: 35006559
www.kumlehoeje.dk