Anlægsgartner Rebild

  • Få 3 flotte tilbud på udvalgt gartner
  • Udfyld formularen online på kun 6 min.
  • Find en kvalitetssikret anlægsgartner Rebild

Veje 9520 Rebild

Hyldgårdstoften
Stadionvej
Dollerup Byvej
Troldbakkevej
Hedevangen
Stubberupvej
Røde Møllevej
Kristiansmindevej
Risevej
Ottrupgård
Kummerhøjvej
Bentevej
Fræervej
Hanesvinget
Sejlstrup Hedevej
Rosenvangen
Vester Alle
Ersted Byvej
Skindbjerglundvej
Damvej

Anlægsgartner Rebild - Gratis service: Få 3 gartner tilbud

Mangler du en erfaren anlægsgartner Rebild kommune? På Billig-gartner.dk får du gratis og let 3 prima gartner tilbud fra energiske anlægsgartnere i Rebild kommune, som gerne vil løse din anlægsopgave. Det eneste du skal, er at beskrive din anlægsgartneropgave og indsende den til os.
Inden for 35 timer, får du en række tilbud fra 2-3 lokale anlægsgartnere. Hvis ingen af tilbuddene er acceptable, kan du naturligvis sige nej tak til dem alle. Indsend din anlægsopgave og få 3 tiptop gartner tilbud fra vores godkendte partnere i Rebild kommune. Med vores service kan du få op til 21% rabat på regningen.
Der er havecentre, hvor planterne er grupperet efter dyrkningsforhold, eller som ligefrem har udstillingshaver. Selv om planterne er arrangeret i alfabetisk orden, vil man kunne finde vigtige oplysninger på hver enkelt plantes etiket. Men morsomst er det at gå på besøg i andre haver for at få inspiration.

At plante Klematis

Klematis er den store undtagelse fra den almindelige regel om plantedybde; de skal plantes dybt. Det øverste af rodklumpen bør befinde sig 10-15 cm under jordoverfladen. Grunden til, at man bør plante så dybt, er, at det bliver lettere for planten at komme sig, hvis den angribes af visnesyge.
Denne sygdom angriber i særdeleshed nye planter og får først planten til at hænge, som om den manglede vand, før den dør ned til jordoverfladen. Ved at den plantes dybt, er der tilstrækkeligt med stængel til, at der kan udvikles nye skud, planten ikke går tabt, og det varer ikke længe, før de nye skud viser sig.
Den dybe plantning er også med til at holde rødderne kølige og fugtige (det elsker de), og skulle det ske, at man er lidt for voldsom med hakken eller trimmeren, kan en plante, der er hugget over, stadig skyde nye skud.

Udfyld kontaktformularen allerede i dag

Anlægsgartnerfirmaer fra Rebild tilbyder at udføre billig og god anlægsarbejde i hele Rebild kommune:
  • Nørager
  • Skindbjerg
  • Store Brøndum
  • Bradsted
  • Haverslev

Eksempler på anlægsgartnere fra 9520 Rebild

Erik Bundgaard
Ørnebjergvej 14
9520 Skørping
CVR: 15379707
Tlf. 98392603
Skørping Anlæg & Haveservice
Gammel Skørpingvej 122
9520 Skørping
CVR: 19418405
Tlf. 98391346
Rebild Hus & Haveservice
Haverslevvej 83
9520 Skørping
CVR: 34448663
www.rebildhushaveservice.com