Anlægsgartner Odsherred

  • Få 3 bindende tilbud på rutineret gartner
  • Udfyld formularen på under otte min.
  • Find en faglærd anlægsgartner Odsherred

Eksempler på veje
i postnummer 4500

Astavej
Fanøvej
Firkløvervej
Disneyvej
Ebbes Lyng
Damstien
Egehegnet
Enggårdsvænge
Edmund Renksvej
Grønnegården
Hermelinstien
Dådyrstien
Askehaven
Bystrædet
Bøsserup Eng
Fyrrestien
Brunhøj Nyvej
Andrupsvej
Gasværksvej
Bjarkesvej

Spar 23 procent på anlægsgartner / gartner Odsherred

Vil du også meget gerne have et godt og billigt tilbud på din anlægsopgave i Odsherred? Så kan vi hjælpe - helt gratis. Indtast din haveopgave i onlineformularen sammen med dine kontakt oplysninger. Når din opgave er modtaget og læst, bliver den sendt til relevante lokale anlægsgartner Odsherred firmaer.
Vi samarbejder kun med godkendte anlægsgartnere og anlægsgartnerfirmaer over hele Danmark. Vores samarbejdspartnere er meget interesserede i at møde nye kunder og afgive ekstraordinære tilbud til vores brugere. Det er hurtigt, let og 100 procent gratis at få 3 eminente anlægsgartnertilbud gennem Billig-gartner.dk.
Hemmeligheden ved en vellykket opbevaring er meget enkel - at lære de bedste betingelser for opbevaring for hver enkelt grøntsag, og sørge for at de føres ud i livet. Der er kun to: køligt og tørt eller køligt og fugtigt. Det er let at huske listen over grøntsager, der kræver tør og kølig opbevaring.

Havejord og havejord

Hvilke kemiske stoffer, som findes i jorden, afhænger også af de sten, de stammer fra. I Australien mangler jordtyperne ofte fosfor, da de oprindelige stenmaterialer ikke indeholder ret meget fosfor.
I nogle dele af verden består jorden hovedsagelig af vulkanaske - den er rig på mange forskellige plantenæringsstoffer og meget frugtbar. Indoneserne bruger aldrig gødning, og alligevel producerer de enorme afgrøder af ris og grøntsager i deres rige vulkanjord.
Jord indeholder også en del organisk stof, der er opstået ved den naturlige forrådnelse af døde dyr og planter. Det gælder især i skovområder, hvor store mængder nedfaldne grene og blade nedbrydes og beriger jorden.

En gratis online service fra os til dig

Bor du i Odsherred, kan vi finde et godt og billigt anlægsgartneri til dit haveprojekt:
  • Sjællands Odde
  • Lumsås
  • Gudmindrup
  • Herrestrup
  • Veddinge

Aktuelle anlægsgartnere i postnummer 4500

Frilandsgartner John Brøns
Stårupvej 23, Stårup
4500 Nykøbing Sj
CVR: 12692684
Tlf. 59911568
Din Lokale Brolægger
Fjordparken 1
4500 Nykøbing Sj.
CVR: 34827311
www.dinlokalebrolaegger.dk
Andersens Træfældning ApS
Lindegårdshegnet 1
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37178144
Tlf. 22573904