Anlægsgartner Odense

  • Få 3 friske tilbud på reel gartner
  • Udfyld webformularen på ca syv minutter
  • Find en prekvalificeret anlægsgartner Odense

Lokale vejnavne
Odense

Englandsgade
Brandsøvænget
Carl Lunds Vej
Emilievej
Ansgargade
Benediktsgade
Abigaelsvej
Carl Nielsens Kvarter
Gråbrødre Plads
Christiansvænget
Grønløkken
Egebæksvej
Flakhaven
Brandts Torv
Finlandgade
Edisonsvej
Ejlskovsgade
Hans Svanings Vej
Bellisvej
Birgittevej

Billig anlægsgartner Odense - Få 3 tilbud og spar 22%

Beskriv opgaven i anlægsgartnerformularen lige nu og modtag 2-3 prima gartner tilbud fra effektive gartnere. Vælg et af gartnertilbuddene og få mindst 32 % i super rabat på din gartneropgave. Du er landet på gartnersiden Billig-gartner.dk - siden hvor du kan indhente 2-3 førsteklasses gartnertilbud.
Få kontakt med troværdige gartnerfirmaer her på webportalen Billig-gartner.dk. Vi arbejder kun sammen med topmotiverede gartnerfirmaer, og derfor garanterer vi for professionelt gartnerarbejde fra start til slut. Udvælg et af gartnertilbuddene og få tæt på 32 procent i favorabel rabat på din anlægsgartneropgave.
Sådan laves en jordanalyse: Først tager man en jordprøve. Man kan ikke gå ud fra, at den første, den bedste håndfuld jord fortæller alt om den jord, man har i hele sin have. Man må have en prøve, der er typisk for hele arealet, og man må undgå de steder, hvor man har haft bål eller blandet cement, da det kan påvirke resultatet.

Planteske eller havegaffel

Du har brug for enten den ene eller den anden til lugning, udplantning af udplantningsplanter og små stauder og til at rode i jorden med i de store krukker på terrassen. Jeg bruger gerne havegaflen til at jævne jorden med og til at rydde op mellem planterne efter plantning; det er vel egentlig bare en vane.
Herefter ser jorden ikke så rodet og ujævn ud. Hvis man kun vil anskaffe ét af redskaberne, bør man vælge planteskeen - find en, som ligger godt i hånden. Når man bruger den, skal den bruges, som om det er en øseske.
Anbring håndtaget, så enden af det hviler på håndfladen med hulningen vendt imod dig selv. Derefter graver du et hul ved at stikke skeen ned i jorden og trække den i mod dig selv - som en primitiv klo. Planteskeer og havegafler af rustfri stål er gode indkøb.

Anlægsarbejdet udføres altid til rette tid og til aftalte pris

Kvalitetsbevidste anlægsgartnerfirmaer fra Odense dækker hele kommunen fra øst til vest:
  • Blommenslyst
  • Elmelund
  • Marienlund
  • Skibhusene
  • Snestrup

Rutinerede anlægsgartnere fra postnummer 5000

Garde Træpleje
Dronningensgade 79
5000 Odense C
CVR: 34514534
www.garde.dk
Clausens Have- & Ejendomsservice
Nørregade 45D
5000 Odense C
CVR: 31902290
www.haveservice.nu
De Grønne Fingre
Valdemarsgade 2
5000 Odense C
CVR: 37224596
www.facebook.com/1467223263541842