Anlægsgartner Odense

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud på kompetent gartner
  • Udfyld formularen på kun seks min.
  • Få en faglærd anlægsgartner Odense

Få 3 Anlægsgartner Odense tilbud

Eksempler på
5000 vejnavne

Birgittevej
Guldbergsvej
Godthåbsgade
Abigaelsvej
Bastholmvænget
Bellisvej
Gustav Johannsens Vej
Havnegade
Dronningensgade
Christiansgade
Colbjørnsensvej
Elisevej
Grønløkkevej
Danmarksgade
Brandts Torv
Adelgade
Haubergsvej
Haugstedsgade
Dagmargade
Bågø Havekoloni

Billig anlægsgartner Odense - Få 3 tilbud og spar 22%

Vi har hjulpet rigtig mange familier i Odense, men hjælper naturligvis haveejere på hele Fyn (og i resten af landet). Vores tilknyttede partnere har mange års erfaring med anlægsgartnerarbejder. En anlægsgartner Odense hjælper gerne med planlægning, udførsel, oprydning og bortkørsel.
Du får et glimrende overblik over dine muligheder og anlægsgartnerfirmaerne kommer med deres bud på den bedste og mest effektive løsning på dit haveprojekt. Kort sagt så er der er ikke en gartner opgave, som vore partnere ikke klarer hurtigt, kompetent og professionelt til en fast pris med en pæn rabat.
Sådan laves en jordanalyse: Først tager man en jordprøve. Man kan ikke gå ud fra, at den første, den bedste håndfuld jord fortæller alt om den jord, man har i hele sin have. Man må have en prøve, der er typisk for hele arealet, og man må undgå de steder, hvor man har haft bål eller blandet cement, da det kan påvirke resultatet.

Planteske eller havegaffel

Du har brug for enten den ene eller den anden til lugning, udplantning af udplantningsplanter og små stauder og til at rode i jorden med i de store krukker på terrassen. Jeg bruger gerne havegaflen til at jævne jorden med og til at rydde op mellem planterne efter plantning; det er vel egentlig bare en vane.
Herefter ser jorden ikke så rodet og ujævn ud. Hvis man kun vil anskaffe ét af redskaberne, bør man vælge planteskeen - find en, som ligger godt i hånden. Når man bruger den, skal den bruges, som om det er en øseske.
Anbring håndtaget, så enden af det hviler på håndfladen med hulningen vendt imod dig selv. Derefter graver du et hul ved at stikke skeen ned i jorden og trække den i mod dig selv - som en primitiv klo. Planteskeer og havegafler af rustfri stål er gode indkøb.

Anlægsarbejdet udføres altid til rette tid og til aftalte pris

Kvalitetsbevidste anlægsgartnerfirmaer fra Odense dækker hele kommunen fra øst til vest:
  • Blommenslyst
  • Elmelund
  • Marienlund
  • Skibhusene
  • Snestrup

Få 3 Anlægsgartner Odense tilbud


Eksempler på Odense anlægsgartner

De Grønne Fingre
Valdemarsgade 2
5000 Odense C
CVR: 37224596
Hjemmeside
Christians Haveservice
Buchwaldsgade 6
5000 Odense C
CVR: 36664029
Hjemmeside
Clausens Have- & Ejendomsservice
Nørregade 45D
5000 Odense C
CVR: 31902290
Hjemmeside