Anlægsgartner Odder

  • Få 3 idelle tilbud på kvalitetsbevidst gartner
  • Udfyld formularen online på bare 5 minutter
  • Lej en rutineret anlægsgartner Odder

Eksempler på veje
fra Odder

Poppelvænget
Sandageralle
Dommerpladsen
Espelunden
Høghus
Kirkesti
Kjeldbækvej
Fallingvej
Horskærvej
Midtagervej
Vesterhedevej
Rathlousdals Alle
Tjørnevej
Bygaden
Posmosevej
Østpassagen
Petersholmsvej
Rathlousgade
Halkærvej
Uldhøjs Ager

Billig anlægsgartner Odder - Modtag 3 gratis gartner tilbud

Er du på udkig efter en solid og pålidelig anlægsgartner i postnummer 8300 Odder?. Vi opsporer kun tilbud hos reelle gartnervirksomheder, og derfor indestår vi for seriøst gartnerarbejde fra A til Z. Styr uden om fusker firmaer - Benyt dig af vores kvalitetssikrede webportal Billig-gartner.dk i dag.
Modtag 3 ovenud gode gartnertilbud på f.eks. installation af belysning på stier, videreudvikling af haver, plantning af træer og buske eller videreudvikling af haver. Indtast opgaven i webskemaet med det samme og få leveret 3 førsteklasses tilbud fra kvalitetsbevidste gartnere. Vi finder kun tilbud ved bundsolide gartnerfirmaer.
Sæt din vinterkasse op, fyld den med jord, og begynd at så og plante. Da planterne vokser meget langsomt sammenlignet med forårs- og sommervæksten, og da du høster hvert blad, så snart du kan, kan du plante din afgrøde tættere end den sædvanlige afstand, faktisk så tæt som den halve almindelige afstand.

Sådan sår man udendørs

1. Frøplanterne skal udtyndes, så snart de er så store, at man kan arbejde med dem. Det er klogt at gøre det ad flere omgange, i takt med at planterne bliver større.
2. Gå efter at lade de kraftigste planter stå med en indbyrdes afstand på 2,5-5 cm. Udtynd igen, i takt med at planterne bliver større, så der til sidst er 7-10 cm mellem planterne. Hvis planterne skal forblive i den samme række, som de blev sået i, er det nødvendigt med yderligere udtynding, så de får den endelige afstand.
3. Når planterne skal flyttes til et andet sted, gøres det nye bed klar på forhånd ved at løsne jorden med en greb og fjerne alt ukrudt. Hver plante skal graves forsigtigt op, så der følger en god rodklump og jord med. Anbring planterne i den rette afstand og lav et plantehul til hver plante. Anbring planterne i samme dybde, som de stod i tidligere. Tryk forsigtigt jorden til og vand grundigt.

Undgå at spilde en masse tid - spar samtidig penge

Anlægsgartnere i Odder kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Kysing
  • Lerdrup
  • Fensten
  • Nølev
  • Torrild

Vi finder de bedste anlægsgartnere

Rødbro IVS
Rørthvej 96
8300 Odder
CVR: 35633847
www.rodbro.com
BGA-Service
Højbyvej 16
8300 Odder
CVR: 34161461
www.bgaservice.dk
Anlægsgartner Peter Hansen
Rørthvej 163
8300 Odder
CVR: 29541299
www.gartnerpeter.dk