Anlægsgartner Odder

  • Få 3 uimodståelige tilbud på professionel gartner
  • Indsend formularen online på mindre end ni min.
  • Få en energisk anlægsgartner Odder

Få 3 Anlægsgartner Odder tilbud

Vejnavne i
postnummer 8300

Præstemarksvej
Solbrinken
Pilevænget
Vesterskovvej
Søkrogen
Asylgade
Rådhusgade
Skovduevej
Skovsagervej
Treskovvej
Amstrup Vestergade
Lyngager
Krogen
Samsøvej
Horsensvej
Røddalsminde
Hybenvej
Bøgelunden
Hulager
Otto Møllersgade

Billig anlægsgartner Odder - Modtag 3 gratis gartner tilbud

En professionel anlægsgartners arbejde kræver håndelag og de rigtige hjælpemidler. Som faguddannede ved anlægsgartnerne, hvad der skal til. Deres holdning til godt håndværk er din bedste garanti for godt arbejde. Læg dertil at de er stolte af deres fag. Det giver de bedste resultater for alle parter.
Rutinerede håndværkere står således klar til at påtage sig din anlægsopgave i Odder. Du vil opleve, at der kan være store prisforskelle på anlægsgartner Odder tilbud. Benyt dig derfor af vores gratis tjeneste så du sikrer dig, at du aldrig kommer til at betale for meget. Få 3 gratis anlægs gartner tilbud!
Sæt din vinterkasse op, fyld den med jord, og begynd at så og plante. Da planterne vokser meget langsomt sammenlignet med forårs- og sommervæksten, og da du høster hvert blad, så snart du kan, kan du plante din afgrøde tættere end den sædvanlige afstand, faktisk så tæt som den halve almindelige afstand.

Sådan sår man udendørs

1. Frøplanterne skal udtyndes, så snart de er så store, at man kan arbejde med dem. Det er klogt at gøre det ad flere omgange, i takt med at planterne bliver større.
2. Gå efter at lade de kraftigste planter stå med en indbyrdes afstand på 2,5-5 cm. Udtynd igen, i takt med at planterne bliver større, så der til sidst er 7-10 cm mellem planterne. Hvis planterne skal forblive i den samme række, som de blev sået i, er det nødvendigt med yderligere udtynding, så de får den endelige afstand.
3. Når planterne skal flyttes til et andet sted, gøres det nye bed klar på forhånd ved at løsne jorden med en greb og fjerne alt ukrudt. Hver plante skal graves forsigtigt op, så der følger en god rodklump og jord med. Anbring planterne i den rette afstand og lav et plantehul til hver plante. Anbring planterne i samme dybde, som de stod i tidligere. Tryk forsigtigt jorden til og vand grundigt.

Undgå at spilde en masse tid - spar samtidig penge

Anlægsgartnere i Odder kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Kysing
  • Lerdrup
  • Fensten
  • Nølev
  • Torrild

Få 3 Anlægsgartner Odder tilbud


Eksempler på anlægsgartner i Odder

PBH Anlæg
Horsensvej 138
8300 Odder
CVR: 28498926
Hjemmeside
O. T. Anlæg
Skovdalsvej 20
8300 Odder
CVR: 19882543
Hjemmeside
Anlægsgartner Peter Hansen
Rørthvej 163
8300 Odder
CVR: 29541299
Hjemmeside